Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir, Ciovo--polecam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andy_gr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy_gr » 12.07.2006 21:16

blacha napisał(a):na priva mogę wysłać kontakt do osoby mającej dom około 10m od morza.

plizzzzzz... wyjeżdżam w ciemno 16.07 (w sobotę), taki apartamencik blisko morza byłby idealny...
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jacekewe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacekewe » 13.07.2006 08:30

czy ja moge dostac tez namiary? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl D Z I E K U J E :lol:
jacekewe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacekewe » 13.07.2006 12:50

poprosze o te dane i zycze milych wakacji. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 14.07.2006 09:25

malinkaberry napisał(a):
blacha napisał(a):Witam. Ponieważ nie wypada umieszczać tu reklam- dla zainteresowanych pobytem na wspaniałej wyspie Ciovo koło Trogiru (30km od Splitu) , na priva mogę wysłać kontakt do osoby mającej dom około 10m od morza.

:wink:

ja też proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
david
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) david » 15.07.2006 13:05

Proszę o namiary na tanie noclegi - okolice Trogiru. Wybieram się początkiem września.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Sylwia15
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwia15 » 15.07.2006 21:03

a ja mam pytane czy był ktos albo orientuje sie jak jest w willi przy ulicy

SLATINE, UL.ZVONIMIROVA OBALA 56

....; czekam>>>> POZDRAWIAM!!!
Angie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angie » 07.09.2006 16:05

blacha napisał(a):Witam, wszystkim chetnym wyslalem mejla z adresem i telefonem oraz 2 zdjecia. jesli ktos nie otrzymal mejla a nadal jest zainteresowany, prosze o kontakt-ponowie probe wyslania.

Prosze sie nie krepowac pytan,chetnie odpowiem.

Ja też poproszę o te namiary i zdjęcia na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję.
iska99
Turysta
Prosiłabym o namiary na sprawdzone kwatery na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) iska99 » 10.01.2007 12:11

Zeby były blisko Trogiru...najchetniej Okrug Gornji ale jesli macie tez inne fajne miejcowki-sprawdzone oczywiscie to plizzz o namiary...no i zeby nie bylo za drogo :lol: Chcemy jechac na 2 tyg w 4osoby...w lipcu oczywiscie...moje GG 2581570 :wink:
Toma
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Toma » 15.01.2007 20:03

Ja też prosiłbym o namiary na jakieś sprawdzone apartamenty na ciovo dla 3 osób. Proszę o namiary, zdjęcia mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AgaU
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaU » 17.01.2007 08:53

blacha napisał(a):Witam. Ponieważ nie wypada umieszczać tu reklam- dla zainteresowanych pobytem na wspaniałej wyspie Ciovo koło Trogiru (30km od Splitu) , na priva mogę wysłać kontakt do osoby mającej dom około 10m od morza.

Hej
Wybieramy się w II polowie czerwca jeśli jest możliwość to ja również proszę o namiary :D jaka to miejscowość, :?:
Pzdr [laluga@buziaczek.pl]
Angie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angie » 18.01.2007 09:18

Nic z tego Kochani, ja prosiłam o te namiary w tamtym roku we wrześniu, niestety nic nie otrzymałam, więc myślę, że Wasze prośby również nie zostaną spełnione.

Myślę, że na miejscu bez problemu znajdziecie nocleg, więc polecam jechać w ciemno :) Szczególnie w terminach niewakacyjnych. W wakacje może być z tym większy problem.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Trogir, Ciovo--polecam - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone