Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir, Ciovo--polecam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 16.06.2006 15:13

Vedran nie pitol o bezinteresownej pomocy.... :D :D

Ty z tego żyjesz....

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=11468&highlight

i ok... rób to dalej mi to nie przeszkadza (pod warunkiem że ludziom wody z mózgu nie robisz)

a skoro regulamin forum zabrania reklamowania...
to może trzeba zmienić go...i życie stanie się prostrze :D :D
...dla wszystkich

Ps
Madziu wyluzuj... :D :D
..a na (...) przyjdzie czas...zresztą sama zobaczysz :D :D
on długo milutki być nie potrafi...taki typ :D :D :D
kim
Odkrywca
pax

Nieprzeczytany postnapisał(a) kim » 16.06.2006 15:32

ojojojojojojojojj
pax między chrześcijany 8). Czas na totalny luz a nie na wycieczki osobisto-różne. Jak było wyżej, nie warto psuć świetnego, wartościowego forum. Jadę w ciemno, ale okolice Dobrovnika - moje w lipcu :D :D :D
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 16.06.2006 15:57

Ooo rany :roll: .. jedynie dwa dni tu nie zaglądałam.. a takie zmiany widzę 8O i trzeba stwierdzić że raczej nie są to zmiany na lepsze. Tak myślę, że od reklamy w takiej czy innej postaci sie w dzisiejszych czasach nie ucieknie. Wolny wybór użytkowników forum czy chcą korzystać z jakiejś oferowanej tu "pomocy" (cokolwiek by nie rozumieć pod tym pojęciem). Jeśli ktoś nie chce, nikt go przecież nie zmusza. Wpadłam na trop tego forum przez przypadek.. w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji które mogłyby sie przydać przed pierwszą wyprawą do Cro.. i jak narazie sie nie zawiodłam.. mam nadzieję że będę mogła to samo powiedzieć po powrocie z wakacji (że nie spotka mnie jakaś niemiła niespodzianka).. I tego życzę Wszystkim forumowiczom.. a kłótni sobie oszczędźmy.. szkoda życia i nerwów :wink:
Pozdrawiam :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.06.2006 21:02

Powiem może dosadnie.Dziwny zlepek ludzi w tym wątku jolek,Dalmatinka,zooha,Bruno?Piszą mało,albo wogóle .A teraz wysp postów. :wink:
Czym zajmuje się Vedran wszyscy wiemy.
Zajmuje się zawodowo turystyką.
Jest specjalistą od Ciovo.Lepszego tutaj nie znajdziemy.
Pytanie czego broni ta czwórka forumowiczów? Kogo interesów?
agata-68
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata-68 » 26.06.2006 07:59

blacha napisał(a):Witam. Ponieważ nie wypada umieszczać tu reklam- dla zainteresowanych pobytem na wspaniałej wyspie Ciovo koło Trogiru (30km od Splitu) , na priva mogę wysłać kontakt do osoby mającej dom około 10m od morza.

Witam
Chętnie skorzystamz Twojej oferty. Wybieramy się z mężem i 8-letnim dzieckiem w terminie 15-28.07 i szukam dobrego apartamentu, lub watery, bliziutko morza, w oklicach Trogiru
Aga
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agata-68
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata-68 » 26.06.2006 08:02

blacha napisał(a):
kniesp napisał(a):Bardzo mnie intersuje ten apartanent 10 m od morza.

Pozdrawiam

:D Juz wyslalem na priv.
pozdrawiam.

Jeśli niejest on jeden jedyny to bardzo bym również prosiła o przesłanie
Aga
dziękuję :)
agata-68
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata-68 » 26.06.2006 08:09

blacha napisał(a):Witam, wszystkim chetnym wyslalem mejla z adresem i telefonem oraz 2 zdjecia. jesli ktos nie otrzymal mejla a nadal jest zainteresowany, prosze o kontakt-ponowie probe wyslania.

Prosze sie nie krepowac pytan,chetnie odpowiem.

Bardzo prosze o namiary na aprartament z aneksem kuchennym, klimą bliziutkomoża okolice Trogiru, moze Cioco lub Primosten lub gdzieś w tamtych okolicach
serdecznie dziękuję za jakąkolwiek pomoc
Aga
kedarko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kedarko » 26.06.2006 19:27

blacha napisał(a):Witam. Ponieważ nie wypada umieszczać tu reklam- dla zainteresowanych pobytem na wspaniałej wyspie Ciovo koło Trogiru (30km od Splitu) , na priva mogę wysłać kontakt do osoby mającej dom około 10m od morza.

jeśli można to proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
malinkaberry
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinkaberry » 27.06.2006 11:08

Witam. Czy mogłabym poprosić o info na mejla adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ? :wink:
sprynia
Croentuzjasta
Ja tez!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) sprynia » 01.07.2006 16:21

ja takze poprosze adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tami
Autostopowicz
Bardzo proszę o namiar

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami » 10.07.2006 17:48

Witam serdecznie . Czy mogłabym poprosić o informacje odnośnie kwatery połozonej 10m od plaży ? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziekuje i pozdrawiam
ana1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ana1 » 10.07.2006 17:52

Poproszę o namiary
tami
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami » 10.07.2006 18:17

Bardzo proszę o namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam
MisiaP.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MisiaP. » 11.07.2006 08:54

Ja również poproszę o namiar- tylko tani!!!! :) z góry dzięki :D :D :D
marfi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marfi » 12.07.2006 17:53

Witam.Nie będe odmieńcem i także poprosze o namiar 29.07-13.08 3os.+3letni szkrab adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Trogir, Ciovo--polecam - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone