napisał(a) madzia1981 » 16.06.2006 13:17
Są ludzie na tym świecie którzy niestety we wszystkim doszukują się reklamy...którzy sądzą ze nie ma nic za darmo i każdy MUSI ZAROBIC...
Jeśli tak myślą to tu na forum dopatrując się w każdym poście-KAŻDYM powtarzam znajdzie się wątek reklamy...A reklama nie zawsze jest tylko dzwignią handlu, reklama polega również na pomocy drugiemu i nie koniecznie musi mieć korzyści. Bo jeśli ja napiszę-"tankuj plin w Karlovacu przy wjedzie na autostradę" to niekoniecznie musi byc to cpn mojego dobrego znajomego który daje mi za każdą poleconą osobę zbiornik gratis, bo jeśli mówię "polecam nocleg w Mikulowie przy ul..., swietne warunki" to niekoniecznie ja mam tam nocleg gratis w trakcie podróży, jeśli powiem "do zobaczenia w Makarskiej w restauracji "xxx" , to nie koniecznie mam profity z tego że napedzam im polskich turystów i jadam gratis. Niekoniecznie kochani niekoniecznie...Nie każdy musi być wilkiem dla drugiego, stojąc na czacie wypatrywać nowe łupy...są rzeczy na tym swiecie które się dzieją bez przyczyny.
Jeśli ja jadę na wakacje do milego domu gdzie czuje się jak u siebie, gdzie codziennie pod drzwami rano mam świeże figi, gdzie właściciel wygotowuje mi smierdzące zdechłe kraby po to bym je sobie mogła zabrać do domu, gdy wszystkimi siłami naprawia mi auto ściągając sąsiadów, ściąga pranie by nie zmokło, i ze łzami w oczach żegna ze swoją rodziną o 5 rano gdy wyjeżdzamy, dlaczego nie pokazać polakom że warto tam jechać?
A jeśli miałabym w tym jakiś sens, jakiś profit, jeśli nawet to czy robię źle?Nie sądzę kochani nie sądzę.
Nie po to powstał ten wątek by się kłócić, instynuować i podkladać komuś nogi, chyba nie po to powstało to forum! Nie widzę w sobie żadnej winy, a zohy i jolek domysły są bezpodstawne, pisałam już wczesniej po innym ataku na mnie. Nie mam tu żadnych układowych znajomości i decyzja należy do admina, ale wszyscy na tym forum działają w jakiś sposób reklamowo...
Blacha może warto usunąć ten wątek? Może adminie warto usunąć wszystkie posty z pomocnymi linkami, z nazwami firm, adresami? Może nie warto pisać "korzystaj z karty xxx", "rób większe zakupy w ...", "zwiedź P... J..."bo jeszcze trochę i to wszystko trąci przez niektórych smrodem!
Chetnie się spotkam z wami dziewczyny, lokal możecie wybrać wy bo ja nie mam zbyt dużo pojęcia na ten temat (może być nawet dla was znajomy, mi to nie przeszkadza). Jeśli mówimy o lajalności...bądźmy wszyscy lojalni.
A urlop spędzam za własne pieniądze, choc pewnie was to dziwi...I nawet by mi to przez myśl nie przszło, ale jak znam życie scenariusz już przez was został napisany!
A Andrzej niech ma trzy nicki, mi to nie przeszkadza, mnie nie skrzywdził i tu ma częściowo rację. A w inne brudy się nie pcham i nie chcę nic złego słyszeć na jego temat z waszych ust (mówię o prywatnych postach)