Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir, Ciovo--polecam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.06.2006 20:28

jolek napisał(a):Mówcie, co chcecie...dla mnie to jest czysta kryptoreklama...
Tylko czekać, aż wszyscy posiadacze apartamentów w HR tu zaczną pisać i będziemy mieli dodatak reklamowy do forum przewyższający rozmiarem zasadnicze wątki...A nie o to chodzi przecież w tym miejscu. Wolno Wam, to czemu inni tego nie mają robić?? Bo mają poczucie etyki, Vedran.
Madzia, nie obraź się...wiem, czym to Ci pachnie :wink: ale nie wszystko jest na sprzedaż.
Może spotkamy się na jakimś winku w Trogirze?? Będę w okolicy w lipcu :lol:

Pozdrawiam i nie oczekuję od Was odpowiedzi, tylko głębokie przemyślenie.

Platon, z całym brakiem szacunku dla Twojej osoby, nie odpowiem Ci...

przemyśl też głęboko :wink: etyka ? jolek,zooha,Dalmatinka= etyka
no to co to jest ta etyka w waszym wydaniu? głupie szczucie na kogoś ?
pisanie idiotycznych niesprawdzonych informacji bo wasz guru wam tak napisał ? nie lubię waszego guru,.......jest podły i miałki :D
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 15.06.2006 20:37

Żal mi Cię, filozofie...więcej Ci nie odpiszę, choćbyś nie wiem co jeszcze bardziej głupiego wymyślił w swoim chorym umyśle.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.06.2006 20:44

jolek napisał(a):Żal mi Cię, filozofie...więcej Ci nie odpiszę, choćbyś nie wiem co jeszcze bardziej głupiego wymyślił w swoim chorym umyśle.

Lepiej dajcie zbadać swojego guru. :D Bo on coś dziwny jest :wink:
Ambicje ma by wkoło siebie jak nawięcej wyznawców skupić ,a z sobą samym nie umie sobie poradzić. :D Taki matołek z niego. :wink:
No ale go rozumiem .Pewnych rzeczy nie umie zrobić. :cry:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 15.06.2006 20:50

...tak gdzieś kiedyś w Cro obiło mi się o uszy że za znalezienie "klienta" pośrednicy dają jeden dzień gratis...hym to ja na 3 tygodnie musiałbym znaleźć ....tylko problem w tym że...mi się nie chce :D :D :D

Ps
ułatwienie dla (...) też byłem koło Rogoźnicy :D :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.06.2006 20:56

Bruno napisał(a):...tak gdzieś kiedyś w Cro obiło mi się o uszy że za znalezienie "klienta" pośrednicy dają jeden dzień gratis...hym to ja na 3 tygodnie musiałbym znaleźć ....tylko problem w tym że...mi się nie chce :D :D :D

Ps

też byłem ,,koło'' Rogożnicy :wink:
ale widzę ,że etycy się zbierają do kupy :D
czekam na guru :D
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 15.06.2006 21:14

Och Platon::)) Moja zasada bylo nie wchodzic z toba w dyskusje, no ale zasady sa po to by je lamac!!!! Wiec lamie te zasady. I pragne oznajmic ze twoja nastepna "filozofia" zostanie bez odpowiedzi.
Po pierwsze dwa lata temu wypominales mi pobyt w Omisiu od roku wypominasz mi pobyt w Rogoznicy. Ale pragne cie poinformowac ze nie potrzebuje wizy ani do Omisia ani do Rogoznicy;;)))))))))))))) No chyba ze ty wiesz cos innego:))))
Po drugie tak bylam z Zoska i Jolka w Rogoznicy, zwiedzilismy jeszcze duzo duzo wiecej ( nie zapomnij zapisac sobie tego w swoim pamietniku), i jeszcze jedno...bylo tam troche wiecej osob::)))

Po trzecia nie wiedzialam ze jestzes niewierzacy::)) My akurat ( ja Zosia Jola i inni) jestesmy katolikami:)) ( tez zapisz w pamietniku)
Do Ciebie Madziu::)) Bede z Jolkiem w okolicy Trogiru::)) Jesli bedziesz milo bedzie cie poznac::))

Do Vedrana::)) Jolek nie jest zazdrosny eventualnie moze byc zazdrosna....ale nie ma o co::))) I proponowalabym troche lojalnosci...
Dobrze wiesz o czym mowie!!!!
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.06.2006 21:17

Dalmatinka napisał(a):Och Platon::)) Moja zasada bylo nie wchodzic z toba w dyskusje, no ale zasady sa po to by je lamac!!!! Wiec lamie te zasady. I pragne oznajmic ze twoja nastepna "filozofia" zostanie bez odpowiedzi.
Po pierwsze dwa lata temu wypominales mi pobyt w Omisiu od roku wypominasz mi pobyt w Rogoznicy. Ale pragne cie poinformowac ze nie potrzebuje wizy ani do Omisia ani do Rogoznicy;;)))))))))))))) No chyba ze ty wiesz cos innego:))))
Po drugie tak bylam z Zoska i Jolka w Rogoznicy, zwiedzilismy jeszcze duzo duzo wiecej ( nie zapomnij zapisac sobie tego w swoim pamietniku), i jeszcze jedno...bylo tam troche wiecej osob::)))

Po trzecia nie wiedzialam ze jestzes niewierzacy::)) My akurat ( ja Zosia Jola i inni) jestesmy katolikami:)) ( tez zapisz w pamietniku)
Do Ciebie Madziu::)) Bede z Jolkiem w okolicy Trogiru::)) Jesli bedziesz milo bedzie cie poznac::))

Do Vedrana::)) Jolek nie jest zazdrosny eventualnie moze byc zazdrosna....ale nie ma o co::))) I proponowalabym troche lojalnosci...
Dobrze wiesz o czym mowie!!!!

Tak myślałem :D o mało nie popłakałem się ze smiechu :D
Vedran nie daj się,ale bądż lojalny. :wink:
Tu chodzi o etykę.Buchachachacha
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 16.06.2006 08:21

Dajcie sobie juz spokoj ze wzajemnymi atakami i ripostami...
To jest forum przyjaciol i przyjaciol Chorwacji (smieszny twor zdaniowy).
Ciezko jest znalezc przyjaciela ale latwo przyjazn zniszczyc, bardzo was prosze, dajcie juz spokoj.. :cry:
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 16.06.2006 11:51

własnie ,jakoś głupio tak się spierać na Forum :?
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 16.06.2006 12:09

Bruno napisał(a):...tak gdzieś kiedyś w Cro obiło mi się o uszy że za znalezienie "klienta" pośrednicy dają jeden dzień gratis...hym to ja na 3 tygodnie musiałbym znaleźć ....tylko problem w tym że...mi się nie chce :D :D :D

Ps

witaj Bruno !

Sprobuj i ty nawioznac taka wspolraca... 7 klientow 7 dni GRATIS... lub 21 klient 21 dzien... moze sie uda... mni tez gosc pisal ze uslyszed ze za kazego gosci co on znajdzie ja daje tydzien gratis... od drugogo ze ktos w tym roku zarezerwuje na 7 dni..w przyslym roku ma 14 dni gratis..i takchy duzo bajki... troche naiwnych jest... ale sprobowac zawsze mozna
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 16.06.2006 12:14

blacha napisał(a):Dajcie sobie juz spokoj ze wzajemnymi atakami i ripostami...
To jest forum przyjaciol i przyjaciol Chorwacji (smieszny twor zdaniowy).
Ciezko jest znalezc przyjaciela ale latwo przyjazn zniszczyc, bardzo was prosze, dajcie juz spokoj.. :cry:

Ja tez tak zauwazam... i co z tego zle co ktos proponuje pomoc przy znalazeniu kwater ! Naprawde nie wiem.. Duzo reklamy nie widzie..
Alchemiq
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alchemiq » 16.06.2006 12:17

W UBIEGŁUM ROKU BYŁEM W SEGET VRANJICA I ZAMIERZAM TAM WRÓCIĆ..

POSZUKUJĘ NOCLEGU DLA 4 OSÓB (2 PARY) W OKOLICACH TROGIRU, SEGET, CIOVO.
TERMIN 12.08 - 26.08 (10 NOCLEGÓW)

JEŚLI KTOŚ MA CIEKAWE NAMIARY TO POPROSZĘ MAILA : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC
POZDRAWIAM
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.06.2006 13:17

Są ludzie na tym świecie którzy niestety we wszystkim doszukują się reklamy...którzy sądzą ze nie ma nic za darmo i każdy MUSI ZAROBIC...
Jeśli tak myślą to tu na forum dopatrując się w każdym poście-KAŻDYM powtarzam znajdzie się wątek reklamy...A reklama nie zawsze jest tylko dzwignią handlu, reklama polega również na pomocy drugiemu i nie koniecznie musi mieć korzyści. Bo jeśli ja napiszę-"tankuj plin w Karlovacu przy wjedzie na autostradę" to niekoniecznie musi byc to cpn mojego dobrego znajomego który daje mi za każdą poleconą osobę zbiornik gratis, bo jeśli mówię "polecam nocleg w Mikulowie przy ul..., swietne warunki" to niekoniecznie ja mam tam nocleg gratis w trakcie podróży, jeśli powiem "do zobaczenia w Makarskiej w restauracji "xxx" , to nie koniecznie mam profity z tego że napedzam im polskich turystów i jadam gratis. Niekoniecznie kochani niekoniecznie...Nie każdy musi być wilkiem dla drugiego, stojąc na czacie wypatrywać nowe łupy...są rzeczy na tym swiecie które się dzieją bez przyczyny.
Jeśli ja jadę na wakacje do milego domu gdzie czuje się jak u siebie, gdzie codziennie pod drzwami rano mam świeże figi, gdzie właściciel wygotowuje mi smierdzące zdechłe kraby po to bym je sobie mogła zabrać do domu, gdy wszystkimi siłami naprawia mi auto ściągając sąsiadów, ściąga pranie by nie zmokło, i ze łzami w oczach żegna ze swoją rodziną o 5 rano gdy wyjeżdzamy, dlaczego nie pokazać polakom że warto tam jechać?
A jeśli miałabym w tym jakiś sens, jakiś profit, jeśli nawet to czy robię źle?Nie sądzę kochani nie sądzę.
Nie po to powstał ten wątek by się kłócić, instynuować i podkladać komuś nogi, chyba nie po to powstało to forum! Nie widzę w sobie żadnej winy, a zohy i jolek domysły są bezpodstawne, pisałam już wczesniej po innym ataku na mnie. Nie mam tu żadnych układowych znajomości i decyzja należy do admina, ale wszyscy na tym forum działają w jakiś sposób reklamowo...
Blacha może warto usunąć ten wątek? Może adminie warto usunąć wszystkie posty z pomocnymi linkami, z nazwami firm, adresami? Może nie warto pisać "korzystaj z karty xxx", "rób większe zakupy w ...", "zwiedź P... J..."bo jeszcze trochę i to wszystko trąci przez niektórych smrodem!
Chetnie się spotkam z wami dziewczyny, lokal możecie wybrać wy bo ja nie mam zbyt dużo pojęcia na ten temat (może być nawet dla was znajomy, mi to nie przeszkadza). Jeśli mówimy o lajalności...bądźmy wszyscy lojalni.
A urlop spędzam za własne pieniądze, choc pewnie was to dziwi...I nawet by mi to przez myśl nie przszło, ale jak znam życie scenariusz już przez was został napisany!
A Andrzej niech ma trzy nicki, mi to nie przeszkadza, mnie nie skrzywdził i tu ma częściowo rację. A w inne brudy się nie pcham i nie chcę nic złego słyszeć na jego temat z waszych ust (mówię o prywatnych postach)
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 16.06.2006 13:51

Masz rację, Madziu:)...ale...
Byłam w HR 8 razy i nic, co ludzkie nie jest mi obce :wink:
Teraz tam też zaczyna się wyścig szczurów...A szczurów coś nie lubię :cry: mimo że to inteligentne bestie :lol:
Uważam temat za zamknięty.
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 16.06.2006 15:13

miał być koniec...sorki Jolek :oops: :oops:
Ostatnio edytowano 16.06.2006 15:14 przez Bruno, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Trogir, Ciovo--polecam - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone