Wojtek napisał(a):To nawet nie jest śmieszne....a żenujące... a moderator to chyba komus innemu powinien zwrocić uwage,...
Wojtek. Kopa lat.
mkm napisał(a):wyrwas napisał(a):jorgus111 napisał(a):wyrwas napisał(a):słuchaj Andrzej, ludzie naprawdę mają różne pytania, pewne wątpliwości- szczególnie ci którzy wybierają się pierwszy raz, a więc powiem wprost SPADAJ BARANIE.
Kolego wyrwas na forum obowiązuje regulamin pkt. 6 Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru
Andrzej pytał grzecznie nie chcesz nie musisz odpowiadać , ale nie obrażaj
Mnie się wydaje że kolo Andrzej drwi sobie najzwyczajniej w świecie, i głupkowatymi pytaniami nabija sobie liczbę postów, o czym też któryś punkt regulaminu mówi. Zgadza się? Podejrzewam że serwis ten ma na celu pomaganie, doradzanie, wymianie doświadczeń i poglądów. Tyle na temat
Nie wspominaj nic o Ciovo , a będzie dobrze
Madzik68 napisał(a):no to ja dodam swoje trzy grosze też naczytałam się o Ciovo i Mastrince sporo negatywów, a też juz mielismy rezerwację...a ... było super, po prostu super, mnie tam helikoptery nie przeszkadzały, samoloty tym bardziej, a te gigantyczne korki na moście to jakaś przesada ....,i szło płynnie, oby w Polsce takie korki były i żadnych stłuczek na skrzyżowaniu w centrum gdzie każdy jechał jak chciał a mimo to jakaś kultura była u nas plaża bardziej syfiasta i zatłoczona ogólnie mam zamiar tam wrócić za rok jak fundusze pozwolą bo Trogi oddalony o 3 km jest strasznie urokliwy a poza tym to niezła baza wypadowa .. i najwazniejsze są mile spędzone wakacje
polko1982 napisał(a):Madzik68 napisał(a):no to ja dodam swoje trzy grosze też naczytałam się o Ciovo i Mastrince sporo negatywów, a też juz mielismy rezerwację...a ... było super, po prostu super, mnie tam helikoptery nie przeszkadzały, samoloty tym bardziej, a te gigantyczne korki na moście to jakaś przesada ....,i szło płynnie, oby w Polsce takie korki były i żadnych stłuczek na skrzyżowaniu w centrum gdzie każdy jechał jak chciał a mimo to jakaś kultura była u nas plaża bardziej syfiasta i zatłoczona ogólnie mam zamiar tam wrócić za rok jak fundusze pozwolą bo Trogi oddalony o 3 km jest strasznie urokliwy a poza tym to niezła baza wypadowa .. i najwazniejsze są mile spędzone wakacje
zgadzam się z tobą ,ale nie wiem kiedy byliście w Trogirze ale jak ja byłem to korki były dość duże
onkax napisał(a):Slatine,Arbanija i Mastrinka leżą obok siebie wzdłuż wybrzeża.Slatine na samym końcu i jest zdecydowanie najspokojniej.Znajomi zawsze wracają do Slatine,teraz tez od 08.08.tam bedą i my w przyszłym roku też własnie tam pojedziemy.Plaże są czyste,woda idealna.Szczerze polecam.