tony montana napisał(a):Możesz kupić sobie takie kamerki na kask, które też fotki robią
Sie nie śmiej bo już o tym myślałam . Tylko, że na allegro są takie po 20 zł i po 1000 zł.
A ja się nie znam .
tony montana napisał(a):Nie można jednak było wejść do środka, ponieważ akurat odbywała się tam uroczystość (piątek, wiadomo), lecz i tak miejsce położone jest przepięknie
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Nie można jednak było wejść do środka, ponieważ akurat odbywała się tam uroczystość (piątek, wiadomo), lecz i tak miejsce położone jest przepięknie
Wiedziałem, że Ci się to miejsce spodoba.
Miałem to szczęście, że byłem w śrdoku - jest zacnie - ale za to meczet w Larnace zastałem zamknięty, a Tobie się udało wejść.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):
Podobno nie można podchodzić do jeziora bardzo blisko, bo można zapaść się po pas znienacka ...
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):
Podobno nie można podchodzić do jeziora bardzo blisko, bo można zapaść się po pas znienacka ...
My z kolei byliśmy tam w lipcu i mam zdjęcia jak dzieciaki latają po soli . Jezioro zupełnie wyschło. Niesamowite wrażenie .
mysza73 napisał(a):Potter,
chyba zapomniałaś napisać relacji .
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter,
chyba zapomniałaś napisać relacji .
Mysza to było 10 lat temu . Mieliśmy tylko analoga i pożyczoną od kolegi, co to ojca w Jameryce miał, cyfrówkę o zabójczej matrycy 800 tys. pikselków . Zdjęcia raczej do Muzeum Techniki niż do relacji się nadają .
Potter napisał(a):No właśnie: I kto tu jest burżuj Mysza ?
Bo ja tam nie wiem ...
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):No właśnie: I kto tu jest burżuj Mysza ?
Bo ja tam nie wiem ...
Mysza chyba siatke oglada...
No to co Mysza? KTO?