napisał(a) tony montana » 07.06.2019 07:13
mysza73 napisał(a):Buber napisał(a):To miło, ale zawsze nie po drodze,bo albo terminy niezgodne, albo ... obwodnicę Radomia zrobili
.
Ale wiesz, niedługo u mnie będzie lotnisko
... zawsze to bliżej do Afryki niż z Łorsoł
U CIEBIE JEST lotnisko i to za kupe kasy (jak w Gdyni - Kosakowie) - tylko jedno słabo działa, a drugie nie działa w ogóle
ajdadi napisał(a):PIKNIE PANIE PIKNIE
'Co zrobisz, nic nie zrobisz"
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Alhambra
Jedno z najpiękniejszych miejsc, jakie spotkałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
Zgadzam się w 110%
majkik75 napisał(a):Tony,
Własnie teraz zadając sobie pytanie, gdzie czuję sie NIECO lepiej - w Italii czy Hiszpanii - to jednak w tej ostatniej
Zażartuję trochę, potrzebowałeś 10 wyjazdów do Włoch, żeby się o tym przekonać ?
"Twoja" Andaluzja piękna, miło powspominać znane niektóre miejsca z wyjazdu jakiś czas temu. A ile widzę ile mi jeszcze brakuje nowych miejsc do odwiedzenia
A i ludzie. Ja zwracam uwagę bardzo na ludzi. W moim poczuciu też inni niż Włosi...
pozdrawiam, Michał
Hej Michał
Tak. kocham Italię i jej wady tez kocham i nic tego nie zmieni
Nawet to ich stawanie na plazy dupą metr od Twojego oblicza jest jakies takie.... włoskie!
Spotkałem wielu serdecznych Włochów, spotkałem tez chamów
Widziałem tam wiele pieknych miejsc, ale też trolownie ze śmieciami walającymi się wszędzie
W Hiszpanii bylismy za mało razy, żeby pokochac ją tak bezwarunkowo jeszcze (raz zimą, raz latem oraz 3 razy na Kanarach no ale to inna Hiszpania)
Beata W. napisał(a):Zgadzam się, że pięknie
Mam tylko nadzieję, że moje plany zimowe na Andaluzję wypalą
A jaki jest szczegółowy plan? Za który juz dziś 3mam kciuki