tony montana napisał(a):
Oj, lubią...
Pozdrawiam,
Wojtek
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):A następnego dnia jedziemy....do ... no dokąd?
Nie wiem gdzie to, ale świetne .
kmichal napisał(a):Tą Almerią narobiłeś mi smaka ... ... nadrobione ... ...
Pozdrawiam.
Buber napisał(a):Pięknie, aż za ładnie ...cały czas mam dylemat gdzie się ruszyć na następne ferie zimowe - czy do Bari, czy jednak ta Andaluzja.
tony montana napisał(a):Buber napisał(a):Pięknie, aż za ładnie ...cały czas mam dylemat gdzie się ruszyć na następne ferie zimowe - czy do Bari, czy jednak ta Andaluzja.
Zalezy czy w ktoryms z regionów już byłeś, a tak to..... ciężki wybór, stawiałbym ale tylko z względu na stabilniejszą pogodę - Andaluzję
Buber napisał(a):tony montana napisał(a):Buber napisał(a):Pięknie, aż za ładnie ...cały czas mam dylemat gdzie się ruszyć na następne ferie zimowe - czy do Bari, czy jednak ta Andaluzja.
Zalezy czy w ktoryms z regionów już byłeś, a tak to..... ciężki wybór, stawiałbym ale tylko z względu na stabilniejszą pogodę - Andaluzję
Problem, ze nie byłem ani tu, ani tam ... będzie tydzień czasu zimą, ale też nie chciałbym, żeby stale lało, było zimno itp.
Kusi ta Apulia via tren z bazą w Bari (a la Mrooczki) albo też tygodniowa Sewilla lub tygodniowa Malaga (obie z przyległościami).
Jak możesz rozwiń temat, co byś wybrał .