tony montana napisał(a):CDN Bodrum nastąpi .. (nie wiem kiedy)
Już ja Cię przypilnuję, żebyś się nie guzdrał .
tony montana napisał(a): lotnisko Milas-Bodrum powitało nas zaś pogodną pogodą i rzeszą pań z Itaki
piotrf napisał(a):Fajnie jest wrócić na forum po małej nieobecności - jest co poczytać w kontynuacjach , a i nowych relacji sporo
Jestem już na bieżąco z Twoją relacją . Podoba mi się
Pozdrawiam
Piotr
Fatamorgana napisał(a):WOW! Blade twarze wyruszyły na kolejne ziemie!!!
I poznają kolejne ludy i plemiona!tony montana napisał(a): lotnisko Milas-Bodrum powitało nas zaś pogodną pogodą i rzeszą pań z Itaki
Z tego co wiem, to "Itaka" zajmuje się uprowadzonymi i zaginionymi.
Turcy Was porwali czy samolot ktoś wam uprowadził?
mariusz-w napisał(a):tony montana napisał(a):
Ciężko mi uwierzyć, że w Bodrum mieszka tylko ok. 35.000 ludzi
... fakt !
Kowal38 napisał(a):..hm
..no i co tu godać
..dlo Tony-ego i Rodzinki
..six with a plus for You my Friends jak godo Tony po anglicku
..po turecku .....ino umiym..... sabah iyi i iyi geceler
..w Bodrum my nie byli , pzejyzdzoli my łobok
...oglondomy i cytomy s pzijymnościom
..Pozdrowiajom Kowolki
tony montana napisał(a):Każdy ma domek, a przy domku kawałek ogródka - to musi sporo miejsca zajmować
tony montana napisał(a):Bladze twarze nie próżnują ostatnio, po co kisić kasę jak zaraz kryzys wszystko zeżre? (1,5-2% zarobku na lokatach - nawet na inflację nie starcza - pusty śmiech) Trza żyć i bawić się HE!
Fatamorgana napisał(a):tony montana napisał(a):Bladze twarze nie próżnują ostatnio, po co kisić kasę jak zaraz kryzys wszystko zeżre? (1,5-2% zarobku na lokatach - nawet na inflację nie starcza - pusty śmiech) Trza żyć i bawić się HE!
Z tego wniosek, że mój brat i jego bliscy wykonują tzw. "Taniec Życia" (kiedyś wojownicy odprawiali "Taniec Ducha"...).
Swego czasu po przeczytaniu informacji w przewodnikach zrezygnowałem z wejścia do środka. Zobaczymy, czy mnie przekonasz, iż to był błąd.tony montana napisał(a):Gwoździem programu jak dla mnie było zwiedzanie ogromnego Zamku Św. Piotra.
piotrf napisał(a):Jestem już na bieżąco z Twoją relacją . Podoba mi się
mariusz-w napisał(a):tony montana napisał(a):Każdy ma domek, a przy domku kawałek ogródka - to musi sporo miejsca zajmować
No musi ! ... ja przez te okolice tylko przemoknąłem i gdzieś na jakimś kempingu spędziłem noc.
Ale to gdzieś w lesie było !
pozdrawiam.
Fatamorgana napisał(a):tony montana napisał(a):Bladze twarze nie próżnują ostatnio, po co kisić kasę jak zaraz kryzys wszystko zeżre? (1,5-2% zarobku na lokatach - nawet na inflację nie starcza - pusty śmiech) Trza żyć i bawić się HE!
Z tego wniosek, że mój brat i jego bliscy wykonują tzw. "Taniec Życia" (kiedyś wojownicy odprawiali "Taniec Ducha"...).
Franz napisał(a):Swego czasu po przeczytaniu informacji w przewodnikach zrezygnowałem z wejścia do środka. Zobaczymy, czy mnie przekonasz, iż to był błąd.tony montana napisał(a):Gwoździem programu jak dla mnie było zwiedzanie ogromnego Zamku Św. Piotra.
Pozdrawiam,
Wojtek
kulka53 napisał(a):
Ale się Tony rozpodróżował
Samolotowo... to chyba rozlatał (no bo nie rozleciał )
Co prawda mi (nam) opcja samolotowo-hotelowa niezbyt odpowiada , ale na szczęście Tony strasznie lubi zwiedzać, super opisywać co widział, no i podaje masą szczegółów praktycznych . I o to chodzi...
Tak więc na pewno chętnie będę tu zaglądał bo wciąż jest w nas dylemat...
wybrać się do TR czy może jednak nie
Pozdrawiam