kaszubskiexpress napisał(a):W sobotę będziesz na Skwerze ?
A co sie odbywa?
Ps
Ale mam opowiesc hardcore'owa do opowiedzenia Leon...
kaszubskiexpress napisał(a):W sobotę będziesz na Skwerze ?
tony montana napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):W sobotę będziesz na Skwerze ?
A co sie odbywa?
Ps
kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):W sobotę będziesz na Skwerze ?
A co sie odbywa?
Ps
Dawaj na paradę orkiestr na 21 w sobotę. Lady Pank. O północy jakieś ogniki.
Pogadamy o tych hardych corach
CROberto napisał(a):Dzięki za relacyjkę my friend
Pierwszą mapkę od Stevena zerżnąłeś - to mi na jakiś "Park Jurajski" wygląda
tony montana napisał(a):Na zakończenie chciałbym pokazać kilka piktogramów pokazujących w sposób obrazkowy to, gdzie byliśmy i co widzieliśmy.
tony montana napisał(a):Także .... jeszcze parę mapek i będziemy się ŻEGNALI ...
Na razie nacieszcie oczy PEŁNĄ WIZUALIZACJĄ starożytnego EFEZU
tony montana napisał(a):Mapka nie znalazła zbyt dużego poklasku hihih
tony montana napisał(a):Obiecałem jednak w którymś momencie relacji, że podzielę się wiedzą praktyczną czyli .... BILETAMI wstępu
Nie to, żebym czegoś żałował, albo narzekał na ceny - to po prostu info dla innych - Turcja - drogie wstupy, Cypr - symboliczne
Lidia K napisał(a):tony montana napisał(a):Na zakończenie chciałbym pokazać kilka piktogramów pokazujących w sposób obrazkowy to, gdzie byliśmy i co widzieliśmy.tony montana napisał(a):Także .... jeszcze parę mapek i będziemy się ŻEGNALI ...
Na razie nacieszcie oczy PEŁNĄ WIZUALIZACJĄ starożytnego EFEZU
Na razie przyglądnęłam się dwóm mapkom i cierpliwie czekałam na zapowiadane kilka mapek.tony montana napisał(a):Mapka nie znalazła zbyt dużego poklasku hihih
Twoje mapki są jak najbardziej wskazujące co gdzie można zobaczyć. Takie żywetony montana napisał(a):Obiecałem jednak w którymś momencie relacji, że podzielę się wiedzą praktyczną czyli .... BILETAMI wstępu
Nie to, żebym czegoś żałował, albo narzekał na ceny - to po prostu info dla innych - Turcja - drogie wstupy, Cypr - symboliczne
I to jest pewna wskazówka dla nas.
Dodając do biletów i innych ważnych dla nas faktów podanych w relacji ciągnące się teraz zamieszki w Turcji tegoroczne plany (z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością) zwiedzania Turcji odsuniemy na dalszy plan (jak wejście Turcji do UE ).
Myślami pewnie jak Mysza jesteś już gdzie indziej. Ja też tam jeszcze jestem.
tony montana napisał(a):Czyli wrześniowa Grecja się zapowiada... ciekawe, gdzie tym razem, może za Kowolkami jakieś Sporady ?
tony montana napisał(a):Tak, ja już nie mogę się doczekać wyjazdu, oby wszystko się udało ....
tony montana napisał(a):Czyli wrześniowa Grecja się zapowiada... ciekawe, gdzie tym razem, może za Kowolkami jakieś Sporady ?
Lidia K napisał(a):Jeszcze nie przedyskutowaliśmy dokładnej trasy. Ja jestem za Cykladami. Byliśmy na zaledwie 4 wyspach a najsłynniejszego widoku nie widziałam
tony montana napisał(a):Tak, ja już nie mogę się doczekać wyjazdu, oby wszystko się udało ....
Lidia K napisał(a):Masz moje kciuki do dyspozycji.
mysza73 napisał(a):No właśnie miałam pytać , co to jest 15 ,
powiedzenie, że prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym jak kończy, u Ciebie nabiera mocy .
maslinka napisał(a):Mapka - super!
Nawet coś w wodzie pływa
maslinka napisał(a):Tony, dzięki za relację. Ostatnio (z przyczyn ode mnie niezależnych) mało się odzywałam, ale nadrobiłam zaległości i mam nadzieję, że Twoje opisy kiedyś będą dla mnie bardzo przydatne
maslinka napisał(a):To co - teraz pakowanie i do Italii?
Buon viaggio
tony montana napisał(a):Ale tak szybko całą Turcję już przeczytałaś? Dobrze, że z Tobą juz lepiej!
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):Ale tak szybko całą Turcję już przeczytałaś? Dobrze, że z Tobą juz lepiej!
Jasne! A co mam lepszego do roboty?
Siedzę (albo i leżę ) i czytam Lepiej, z każdym dniem zdrowieję (tfu, tfu )
4 DDW - cudnie! Ale będą wakacje
Ciao!