niezły wypas
Czy to Ty się tak czaisz, coby wejść do wody?
Właśnie taki hamaczek by mi się w Splitskiej przydał .
cronaturki napisał(a):osobiście na temat ludzi pochodzenia tureckiego mam "specyficzny pogląd", ale relacja bardzo mi sie podoba.. i niecierpliwie czekam na CD
mysza73 napisał(a):No łaaaaaaaaaaaaaał ,
niezły wypas
Czy to Ty się tak czaisz, coby wejść do wody?
mysza73 napisał(a):Właśnie taki hamaczek by mi się w Splitskiej przydał .
tony montana napisał(a):cronaturki napisał(a):osobiście na temat ludzi pochodzenia tureckiego mam "specyficzny pogląd", ale relacja bardzo mi sie podoba.. i niecierpliwie czekam na CD
Oczywiście, każdy może mieć swój pogląd na sprawę. Ja powiem jednak już z początku, że z taką życzliwością i zainteresowaniem turystami większości osób jeszcze się nie spotkałem
Może to dlatego, że to jeszcze przed sezonem i było mało ludzi
mysza73 napisał(a):Czy to Ty się tak czaisz, coby wejść do wody?
Jacek S napisał(a):A gdzie "hop" do wody?
Jacek S napisał(a):tony montana napisał(a):cronaturki napisał(a):osobiście na temat ludzi pochodzenia tureckiego mam "specyficzny pogląd", ale relacja bardzo mi sie podoba.. i niecierpliwie czekam na CD
Oczywiście, każdy może mieć swój pogląd na sprawę. Ja powiem jednak już z początku, że z taką życzliwością i zainteresowaniem turystami większości osób jeszcze się nie spotkałem
Może to dlatego, że to jeszcze przed sezonem i było mało ludzi
W środku sezonu równie życzliwie i bezpiecznie się czułem.
A gdzie "hop" do wody?
Pozdrawiam
Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):W środku sezonu równie życzliwie i bezpiecznie się czułem.
A im dalej od centrów turystycznych, tym jest z tym lepiej.
Pozdrawiam,
Wojtek
FUX napisał(a):Nie rozumiem, jak można mieć jakieś „ale" do Turków i piwa Efez?
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Czy to Ty się tak czaisz, coby wejść do wody?
Widzę ten przestrach w oczach !Jacek S napisał(a):A gdzie "hop" do wody?
Pewnie było hop po schodkach .
No i i dzięki za fotki z ludkami .
WYPAS mieliście niezły, to FAKT !
tony montana napisał(a):Ludzie dla Potter