Rzeczoną bibliotekę poskładali zdaje się Austriacy. Robi wrażenie!
Parę innych rzeczy także...
mysza73 napisał(a):I w szczególe i w ogóle wygląda super .
Franz napisał(a):Na mnie właśnie wyłącznie ta fasada biblioteki wywarła wrażenie, dlatego za drugim razem Efez już sobie darowałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
FUX napisał(a):Rzeczoną bibliotekę poskładali zdaje się Austriacy. Robi wrażenie!
Parę innych rzeczy także...
Potter napisał(a):
No niech Ci będzie ... całkiem fajnie te kupki kamieni potrafią się ułożyć
Potter napisał(a):A córcia to mamy przypadkiem nie przerosła ? (też tak widzisz Mysza ?)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A córcia to mamy przypadkiem nie przerosła ? (też tak widzisz Mysza ?)
Ostatnio podobne pytanie o jej córkę zadawałem Mousikowi
Potter napisał(a):Potter napisał(a):A córcia to mamy przypadkiem nie przerosła ? (też tak widzisz Mysza ?)mysza73 napisał(a):Zdecydowanie widzę tak samo .
CROberto napisał(a):
Ekscytujące miejsce muszę się tam wybrać,ale dopiero wtedy gdy zamieścisz swoje mapki bo z tych nic a nic nie kumam
Hej.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):A Wielki Teatr Wojtku? Wg mnie jest niemniej niesamowity! (dojdę do niego w czwartym i ostatnim odcinku Efezu)
Pergamoński piękniejszy.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Na koniec krótkie podsumowanie - czasem jest tak, że jak czegoś oczekiwałeś długo, jak się marzyło, aby coś zobaczyć, to efekt nie jest piorunujący. W przypadku Efezu - efekt ten nie wystąpił. Polecam i zalecam KAŻDEMU, nawet tym nie lubiącym historii i kupy kamieni
tony montana napisał(a): kolejny odcinek - Selcuk - Bazylika Św. Jana.
Invito cordialmente
mariusz-w napisał(a):Mnie się też Efez podobał.
pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Na koniec krótkie podsumowanie - czasem jest tak, że jak czegoś oczekiwałeś długo, jak się marzyło, aby coś zobaczyć, to efekt nie jest piorunujący. W przypadku Efezu - efekt ten nie wystąpił. Polecam i zalecam KAŻDEMU, nawet tym nie lubiącym historii i kupy kamieni
mysza73 napisał(a):Chyba do mnie gadasz .
tony montana napisał(a): kolejny odcinek - Selcuk - Bazylika Św. Jana.
Invito cordialmente
mysza73 napisał(a): Oooooooooooo, znaczy kościół będzie, czyli coś dla mnie .
tony montana napisał(a):Franz napisał(a):Pergamoński piękniejszy.
No, tego to nie miałem okazji zobaczyć. Ale ten w Efezie jak dla mnie "BOMBOWY"!
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Franz napisał(a):Pergamoński piękniejszy.
No, tego to nie miałem okazji zobaczyć. Ale ten w Efezie jak dla mnie "BOMBOWY"!
Nie jest zły.
Rzuć sobie okiem na położenie pergamońskiego.
Pozdrawiam,
Wojtek