mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Zbyt rzadko zaglądam do strony ze spisem treści
No przegapiłem Twoją relację.
I moją też ,
wiem, wiem mogłam zadzwonić, że robię .
A masz NUMER do LEONA???
Myślałem, że tylko mi dał
mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Zbyt rzadko zaglądam do strony ze spisem treści
I moją też ,
tony montana napisał(a):
mysza73 napisał(a):I moją też ,
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Zbyt rzadko zaglądam do strony ze spisem treści
I moją też ,
A masz NUMER do LEONA???
kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):
Ale co
mysza73 napisał(a):Ale jakie ładne .
Potter napisał(a):
Oglądaliście wczoraj wiadomości/fakty ?
To zdjęcie jakoś tak skojarzyło mi się z tym materiałem o przeszczepie twarzy ...
Potter napisał(a):
Faktycznie .... lewe oko masz mniejsze jakby nieco ... A zauważyłeś, że ona=meduza też Ci się przygląda z zaciekawieniem ?
tony montana napisał(a):No cóż .... odwiedzających mało.... choć kilku wiernych LEĆMY "DALI"
tony montana napisał(a):No czasem trzeba ... bo jeszcze nikt tu więcej nie zajrzy i co?
tony montana napisał(a):Wiem, że tłumy odwiedzających tę relację nie mogą się doczekać, .......
tony montana napisał(a):Nie mogłem sobie odmówić kąpieli
mariusz-w napisał(a):... ale marudzisz !
Ty się bierz za pisanie/pokazywanie, a nie za obserwowanie kto "za Wami chodzi".
Fajnie - ciepło - ciekawie ... no i jaka ilość "skał" ... ach jak miło powspominać.
Dwa razy tam byłem ... a wybrałbym się chyba z przyjemnością i trzeci.
pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):
A woda jaka ciepła była?
kulka53 napisał(a):Coraz bardziej żałuję, że jednak nie rzucaliśmy monetą... może padłoby na TR i też bym mógł się tak popluskać w morzu... w maju i to na początku
Choć jak znam życie (i siebie) też nie miałbym ...kąpielówek
kulka53 napisał(a):Tak sobie oglądam, czytam, chyba spory dylemat będziemy mieli co wybrać we wrześniu
tony montana napisał(a):Jak dla mnie prawdziwe atrakcje dopiero pokażę
Dom Maryi, Efez!, Selcuk z Grobem Św. Jana
Zapraszam
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Jak dla mnie prawdziwe atrakcje dopiero pokażę
Dom Maryi, Efez!, Selcuk z Grobem Św. Jana
Zapraszam
Oooo, narobiłeś apetytu ! Dawaj !
A mówiłeś, że juz tylko 100 fotek z hotelu .