mariusz-w napisał(a):No to co ? ... będzie to auto ? ... pojedziemy dalej ?![]()
pozdrawiam.
No właśnie?
Bierz tego i jedziemy
.png)
mariusz-w napisał(a):No to co ? ... będzie to auto ? ... pojedziemy dalej ?![]()
pozdrawiam.
.png)
agata26061 napisał(a):tony montana napisał(a):Potter napisał(a):A tak na marginesie: jakby Ci kazali jedną osobę z tej szóstki wysadzić to na kogo byś się zdecydował ?
Jestem cierpiętnikiem, więc siebie
![]()
![]()
Na szczęście nie musiałem łamać przepisów![]()
Dobrze, że nie teściową!![]()
![]()
Ja moją uwielbiam, więc też pewnie wysadziłabym siebie!!!
Fatamorgana napisał(a):Mój brat ma powagę dawnych wojowników i kamienne rysy twarzy.![]()
![]()
Tylko orlich piór nie widzę!![]()
![]()
![]()
Dziwne są zaiste stroje dzisiejszych mężów.
Fatamorgana napisał(a):![]()
![]()
![]()
![]()
UFFF UFFF!!!!
Ale teraz brother to dostaniesz zdrowy opierdziel!
No bo jakże to? Taki doświadczony tropiciel jak Ty w dziale zagadek, taki podpatrywacz i obserwator innych wytrawnych tropicieli, którzy szukają aż znajdą i co???
I tak odpuściłeś?! Tak nie postępują doświadczeni łowcy i wojownicy! Chyba jakaś słabość ogarnęła Twój umysł bracie.(oby nie woda ognista!)
Łeeee...
mam nadzieję, że się zrehabilitowałeś i w końcu przyniosłeś jakiś skalp czy inne trofeum!![]()
.png)
pozdrawiam.
Jacek S napisał(a):mariusz-w napisał(a):No to co ? ... będzie to auto ? ... pojedziemy dalej ?![]()
pozdrawiam.
No właśnie?
Bierz tego i jedziemy

.png)
.png)
tony montana napisał(a):Ja liczyłem na Dacię Logan Kombi ...
Jacek S napisał(a):Ale przecież to też 5-miejscowe kombi.
![]()
Pozdrawiam
mariusz-w napisał(a):tony montana napisał(a):
Do Miletu i Didymy - polecam
... znaczy się odkurzymy wspomnienia.

.png)
.png)
tony montana napisał(a):
W następnym odcinku - MILETUS
A teraz poproszę Myszę, aby przybliżyła nam arkana twierdzenia słynnego Talesa z Miletu - w końcu jakis wstęp NALEŻY sie temu genialnemu naukowcowi
STAY TUNED!
.
,
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Duuuużo by pisać...ale najważniejsze"
- przemiło wspominam Turcję i jej zabytki (a jeszcze milej otoczenie i samych "tambylców" po powrocie z Egiptu)
- a nie słyszałeś "Kocham cię kochanie moje " i "ładne oczi masz"?
- doceniam o ileż nam było łatwiej kupując wycieczki, rafting, wypożyczając samochód od Polki...
- akurat okolice Bodrum to jedynie przejazdem obejrzane....
- na pewno TU wrócę maj friend do relacji
- na pewno kiedyś pozwiedzam znów Turcję...
- i czekam na c.d.
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
W następnym odcinku - MILETUS
A teraz poproszę Myszę, aby przybliżyła nam arkana twierdzenia słynnego Talesa z Miletu - w końcu jakis wstęp NALEŻY sie temu genialnemu naukowcowi
STAY TUNED!
Tony![]()
![]()
,
te kamienie chyba Cię przytłoczyły![]()
.
No ale sam tego chciałeś.
Jeżeli ramiona kąta przecięte są prostymi równoległymi, to odcinki wyznaczone przez te proste na jednym ramieniu kąta, są proporcjonalne do odpowiednich odcinków wyznaczonych przez te proste na drugim ramieniu kąta..
Dla lepszego zrozumienia, pomoc .
Mogę też zapodać jakieś zadanko do rozwiązania,
no to jak, ktoś chętny?

.png)
Lidia K napisał(a):Bardzo przydatna w świetle naszych potrzeb relacja.
Chcielibyśmy, żeby się to pragnienie zwiedzenia choć części Turcji nam się wypełniło. Planujemy i planujemy........... Gdyby nie ta przyciągająca nas jak magnes Grecja po drodze dawno byśmy dojechali.
Czas na kamienie, bardzo lubię kamienie. Te też będą greckie.

.png)
Jacek S napisał(a):tony montana napisał(a):Jest też wersja 7-osobowa
![]()
Ja nie znaju...
Pozdrawiam