piotrf napisał(a):Agnieszko , mnie też się tak wydaje
Dogonić wszystkich relacji pomimo wielokrotnych prób jeszcze mi się nigdy nie udało
Czytam i oglądam , ale odzywam się żadko , bo w niektórych relacjach jestem np. "w połowie" . . .
. . . u Ciebie , Tony , już na bieżąco i podoba mi się
Pozdrawiam
Piotr
Bardzo się cieszę Piotrze, pamiętam, że byłeś jednym z pierwszych, który komentował moje relacje, gdy zacząłem je pisać tu na cropelce
mysza73 napisał(a):Prawda, prawda
żeby nie było, że nikt nie zauważył
Wiem, że na Ciebie mogę liczyć, z wzajemnością, no to WYJECHAŁAŚ JUŻ???
CROberto napisał(a):Ten odcinek też pochwalę
-tak jak poprzednie.....tylko nie zauważyłeś
Dzięki Roberto za pochwałę odcinka hihihi
Jestem swoją drogą ciekaw, z jakiego fajnego wyjazdy wysmażysz po wakacjach swoją relację z boskimi fotkami!
mervik napisał(a):...ładnie i to bardzo ...widzisz
tony jaką dyscyplinę wprowadziłeś
Ale w sumie tak zupełnie .... niechcący
Nie chciałem nikogo wywoływać do tablicy
tylko żałowałem, że tak mało osób komentuje taką piękną zieleń
Potter napisał(a):Lednice napisał(a):Wzorowy porządek
Leżakowa armia
Ładnie bardzo .
Ale bez tych leżaków ładniej by było
.
Lednice i Potter (a zaraz potem WOjtek) - ale co Wy chcecie od tych leżaków?Przynajmniej można było się walnąć na nich po całym dniu kolędowania po GC
Franz napisał(a):Te hotele paskudzą wszystko. O leżakach już nie muszę mówić...
Pozdrawiam,
Wojtek
Hotele były na GC straszne, beton max!
Taaak, na pewno, w miejscowości Puerto Rico pokażę hotele znacznie wyżej posadzone na skałach nad miastem - nie widzę innej możliwości, aby dostać się szybko na plaże (szczególnie starsi ludzie, których jest pełno tam) jak windy
Iwona75 napisał(a):Tony, jak tak oglądam te foty to po raz kolejny zastanawiam się nad zimowym wypadem do ciepełka. Tęskno już za takimi barwami .....
Wiadomość z linkiem do stronki poszła na priv. Pozdrawiam
Ja też już tęsknie za ciepełkiem - niecierpliwie czekam na te kilkanaście stopni które zapowiadają koło 10 marca
Dzięki za maila dopiero teraz go znalazłem, odezwę się na stronce, obiecuję i trzymam kciuki za realizację pasji życiowej!
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):(mąż mi kompa czyścił i wszystkie "ulubione" mi wyczyścił
)
...
myszka to Ty popełniasz jeszcze takie błędy , chyba że cię sprawdza przy okazji
Może Mycha miała gołych panów w ukrytych folderach i mąż (pozdrawiam!) się zdenerwował
longtom napisał(a):Jak dyscyplina, to wypadałoby zgłosić swoją obecność.
Temperatura mi się podoba, betony mniej.
Trochę takich w Kos town widzieliśmy.
Na szczęście i tu, i tam można od nich uciec.
pzdr
Obecność KONFERMD
Na Gran Canarii w interiorze jest mnóstwo miejsc, w których nie ma żywej duszy