tony montana napisał(a): “Gdy zobaczyłem ją pierwszy raz, straciłem głowę, bo była po prostu idealna.”
Wcale się Melowi G. nie dziwię, a przecież widzę ją po raz pierwszy na fotografiach (nie czuję ciepła, zapachów, klimatu...)
tony montana napisał(a): “Gdy zobaczyłem ją pierwszy raz, straciłem głowę, bo była po prostu idealna.”
mama_Kapiszonka napisał(a):tony montana napisał(a): “Gdy zobaczyłem ją pierwszy raz, straciłem głowę, bo była po prostu idealna.”
Wcale się Melowi G. nie dziwię, a przecież widzę ją po raz pierwszy na fotografiach (nie czuję ciepła, zapachów, klimatu...)
Franz napisał(a):Jeszcze a propos Matery - myśmy wtedy wałęsali się po kilku z tych jaskiniowych mieszkaniach. Również kościółki są tam w skale wyżłobione.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):
Taranto chyba sobie daruję ,
dobrze, żeśmy Cię TAM wysłały ,
teraz wiadomo gdzie warto, a gdzie niekoniecznie .
tony montana napisał(a):ŻEŚCIE MNIE WYSLAŁY noooooo, w super miejsca, muszę się zastanowić jak Wam podziękować, odwdzięczyć sie ...
choć ta druga co mnie wysłała jakoś MILCZY ...
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):ŻEŚCIE MNIE WYSLAŁY noooooo, w super miejsca, muszę się zastanowić jak Wam podziękować, odwdzięczyć sie ...
choć ta druga co mnie wysłała jakoś MILCZY ...
Ta druga wcale nie milczy bo oglądając takie zdjęcia ...
... co chwila wydaje jęki zachwytu/zazdrości* (*niepotrzebne skreślić - tylko po co skoro obie formy właściwe ).
Tylko pisać ostatnio nie za bardzo ma czas ...
Roxi napisał(a):Czy człowiek młody, czy jeszcze młodszy fale cieszą tak samo
mysza73 napisał(a):
Oooooooooooooo, jest i foka .