mysza73 napisał(a):Dla mnie idealna ,
ruszajmy więc bez marudzenia .
Idę z Wami ! Zapowiada się BOSKO !
Franz napisał(a):Oo! Ktoś jeszcze pamięta moją Turcję!
tony montana napisał(a):Jak z dawnych lat to chyba relacji żadnej nie ma? Czy można gdzieś COŚ poczytać i obejrzeć?
Franz napisał(a):To zeszłe tysiąclecie. Wtedy nie pstrykałem fotek, a tylko kręciłem kamerką.
Potter napisał(a):Idę z Wami ! Zapowiada się BOSKO !
Franz napisał(a):Oo! Ktoś jeszcze pamięta moją Turcję!
Jacek S napisał(a):Spoko
turcja-w-cztery-tygodnie-t26089-240.html#p505169
tony montana napisał(a):To wtedy były kamerki?
A jakieś opisy?
tony montana napisał(a):
Przy nim taki sobie domek - rzeczywiście klasycznie "ZANIEDBANE" Południe Italii - ja się chyba najmę do pisania przewodników turystycznych, czas skończyć z bzdurami i półprawdami!
Przez pisanie takich głupot jak robią to autorzy przewodników tacy ludzie jak Hadler czy ja boją się jechać na Południe
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Pozdrawiam wszystkich czytających te "wyciopiny"
Wzajemnie,
Wojtek
tony montana napisał(a):
Przy nim taki sobie domek - rzeczywiście klasycznie "ZANIEDBANE" Południe Italii - ja się chyba najmę do pisania przewodników turystycznych, czas skończyć z bzdurami i półprawdami!
Przez pisanie takich głupot jak robią to autorzy przewodników tacy ludzie jak Hadler czy ja boją się jechać na Południe
mysza73 napisał(a):Dobrze, że o mnie nie wspomniałeś
krutom napisał(a): To się nazywa dbałość o otoczenie
Wymalowali elewację, rynnę, schody i kawałek podwórka
krutom napisał(a):
Dostrzegam ducha ptaka
Ładnie tam
kataryniarz napisał(a):Tony... popełniłem błąd wysyłając Twoją relację żonie... znów szlifuje włoski, a wczoraj na moje pytanie:
- porywamy się (...z motyką na słońce) w przyszłym roku na Norwegię czy jednak Grecja?
- WŁOCHY ...krótko i na temat
tony montana napisał(a):Przez pisanie takich głupot jak robią to autorzy przewodników tacy ludzie jak Hadler czy ja boją się jechać na Południe
Potter napisał(a):Ty się na szczęście nie bałeś i dzięki temu oglądamy takie CUDA !
Więcej Ostuni poproszę uprzejmie .