tony montana napisał(a):
Bazylika ładnie się kolorystycznie komponuje.
A ten ozdobny murek ciągnie się dookoła bazyliki?
tony montana napisał(a):Leuca - w prawie całej okazałości
Mała nie jest.
tony montana napisał(a):
Lidia K napisał(a):Bazylika ładnie się kolorystycznie komponuje.
A ten ozdobny murek ciągnie się dookoła bazyliki?
Lidia K napisał(a):Mała nie jest.
piotrf napisał(a):Tony , muszę napisać , że fajny ten obcas, no ale nie ma się co dziwić ,, bo przecież cały but niczego sobie
![]()
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):Fajnie ze wpadliście (jako nieliczni już chyba)
Lidia K napisał(a):tony montana napisał(a):Fajnie ze wpadliście (jako nieliczni już chyba)
A wiesz jak to jest: im więcej drzew tym trudniej przejść, im dłużej relacja się toczy tym mniej jest tych co lubią pigułki. Ja lubię treściwe relacje (ze zdjęciami i słowem pisanym), takie jak Twoja pisane w odpowiednim tempie. Na mnie możesz liczyć.
kataryniarz napisał(a):Ja się zastanawiam jak Ci się udało ogarnąć taki wyjazd logistycznie, bardziej na żywioł czy zaplanowane/rezerwowane poszczególne noclegi?
tony montana napisał(a):Mijamy takie zjawiska, jak plażyczka usytuowana pod drogą - z obu stron pobocze drogi zastawione było mocno autami - postawionymi tyłem, bokiem, przodem, niektóre zastawiały inne, ot, fantazja południowców - ITALIA!
tony montana napisał(a):piotrf napisał(a):Tony , muszę napisać , że fajny ten obcas, no ale nie ma się co dziwić ,, bo przecież cały but niczego sobie
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Naprawdę, już to chyba pisałem, ale rzeczywistość przerosła oczekiwania. Nastawiałem się na piękne plaże ale ostrzegałem rodzinę, że w miasteczkach już tak pięknie nie musi być - jakże się na szczęście myliłem!!
Fajnie ze wpadliście (jako nieliczni już chyba)
![]()
mysza73 napisał(a):Plażami to mnie Italia nie "kupiła"
tony montana napisał(a):To, dość znana, Grotta Zinzulusa - a właściwie miejsce, w którym wpływa się do Groty
tony montana napisał(a):Mijamy takie zjawiska, jak plażyczka usytuowana pod drogą - z obu stron pobocze drogi zastawione było mocno autami - postawionymi tyłem, bokiem, przodem, niektóre zastawiały inne, ot, fantazja południowców - ITALIA!
Franz napisał(a):W takich miejscach stawało się dla mnie jasne, dlaczego większość ich samochodów była porysowana po bokach, nieco powgniatana i nie posiadała lusterek bocznych.
Ale to było wiele lat temu - może teraz lusterka mocniej montują.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):
Ja jestem caly czas, ale to to chyba wiesz.
Plażami to mnie Italia nie "kupiła", w Cro też są piękne plaże
.
Choć jest kilka miejsc, które chciałabym zobaczć na własne oczy, jak będę w pobliżu
, a może nawet się wykąpać
,
ale całą RESZTĄ to Italia mnie "kupiła" już jakiś czas temu![]()
i teraz tylko rozrasta się liczba miejsc, w które muszę pojechać![]()
.
mysza73 napisał(a):Plażami to mnie Italia nie "kupiła"
kulka53 napisał(a):A mi się plaże podobają, gdyby nie te tłumy, to byłyby całkiem OK
![]()
kulka53 napisał(a):Spoko Tony...nawet jakby Cię już wszyscy opuścili (w co nie wierzę) , to są takie miejsca na cropli, że jak tam coś skrobniesz - odzew gwarantowany
tony montana napisał(a):To, dość znana, Grotta Zinzulusa - a właściwie miejsce, w którym wpływa się do Groty
kulka53 napisał(a):A wejść też można? jakieś chodniczki i barierki widać
Ciekawe to miejsce?
tony montana napisał(a):
heheh nie kupiła Cie Italia plażami bo jeszcze tam na ładnej nie byłaś po prostu
Cecina to chyba nie to
tony montana napisał(a):A co się w ogóle z Tobą dzieje Mouse?
tony montana napisał(a):
heheh nie kupiła Cie Italia plażami bo jeszcze tam na ładnej nie byłaś po prostu
Cecina to chyba nie to
mysza73 napisał(a):Cecina to napewno nie TO![]()
,
ale byłam też na plażach w Ligurii, też nie TO
,
te Twoje mogą być, ale "kupiona" nie jestem
![]()
tony montana napisał(a):A co się w ogóle z Tobą dzieje Mouse?
mysza73 napisał(a):W sensie, że co?