tony montana napisał(a):
Bazylika ładnie się kolorystycznie komponuje.
A ten ozdobny murek ciągnie się dookoła bazyliki?
tony montana napisał(a):Leuca - w prawie całej okazałości
Mała nie jest.
tony montana napisał(a):
Lidia K napisał(a):Bazylika ładnie się kolorystycznie komponuje.
A ten ozdobny murek ciągnie się dookoła bazyliki?
Lidia K napisał(a):Mała nie jest.
piotrf napisał(a):Tony , muszę napisać , że fajny ten obcas , no ale nie ma się co dziwić ,, bo przecież cały but niczego sobie
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):Fajnie ze wpadliście (jako nieliczni już chyba)
Lidia K napisał(a):tony montana napisał(a):Fajnie ze wpadliście (jako nieliczni już chyba)
A wiesz jak to jest: im więcej drzew tym trudniej przejść, im dłużej relacja się toczy tym mniej jest tych co lubią pigułki. Ja lubię treściwe relacje (ze zdjęciami i słowem pisanym), takie jak Twoja pisane w odpowiednim tempie. Na mnie możesz liczyć.
kataryniarz napisał(a):Ja się zastanawiam jak Ci się udało ogarnąć taki wyjazd logistycznie, bardziej na żywioł czy zaplanowane/rezerwowane poszczególne noclegi?
tony montana napisał(a):Mijamy takie zjawiska, jak plażyczka usytuowana pod drogą - z obu stron pobocze drogi zastawione było mocno autami - postawionymi tyłem, bokiem, przodem, niektóre zastawiały inne, ot, fantazja południowców - ITALIA!
tony montana napisał(a):piotrf napisał(a):Tony , muszę napisać , że fajny ten obcas , no ale nie ma się co dziwić ,, bo przecież cały but niczego sobie
Pozdrawiam
Piotr
Naprawdę, już to chyba pisałem, ale rzeczywistość przerosła oczekiwania. Nastawiałem się na piękne plaże ale ostrzegałem rodzinę, że w miasteczkach już tak pięknie nie musi być - jakże się na szczęście myliłem!!
Fajnie ze wpadliście (jako nieliczni już chyba)
mysza73 napisał(a):Plażami to mnie Italia nie "kupiła"
tony montana napisał(a):To, dość znana, Grotta Zinzulusa - a właściwie miejsce, w którym wpływa się do Groty
tony montana napisał(a):Mijamy takie zjawiska, jak plażyczka usytuowana pod drogą - z obu stron pobocze drogi zastawione było mocno autami - postawionymi tyłem, bokiem, przodem, niektóre zastawiały inne, ot, fantazja południowców - ITALIA!
Franz napisał(a):W takich miejscach stawało się dla mnie jasne, dlaczego większość ich samochodów była porysowana po bokach, nieco powgniatana i nie posiadała lusterek bocznych.
Ale to było wiele lat temu - może teraz lusterka mocniej montują.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):
Ja jestem caly czas, ale to to chyba wiesz .
Plażami to mnie Italia nie "kupiła" , w Cro też są piękne plaże .
Choć jest kilka miejsc, które chciałabym zobaczć na własne oczy , jak będę w pobliżu , a może nawet się wykąpać ,
ale całą RESZTĄ to Italia mnie "kupiła" już jakiś czas temu
i teraz tylko rozrasta się liczba miejsc, w które muszę pojechać .
mysza73 napisał(a):Plażami to mnie Italia nie "kupiła"
kulka53 napisał(a):A mi się plaże podobają , gdyby nie te tłumy, to byłyby całkiem OK
kulka53 napisał(a):Spoko Tony...nawet jakby Cię już wszyscy opuścili (w co nie wierzę ) , to są takie miejsca na cropli, że jak tam coś skrobniesz - odzew gwarantowany
tony montana napisał(a):To, dość znana, Grotta Zinzulusa - a właściwie miejsce, w którym wpływa się do Groty
kulka53 napisał(a):A wejść też można? jakieś chodniczki i barierki widać
Ciekawe to miejsce?
tony montana napisał(a):
heheh nie kupiła Cie Italia plażami bo jeszcze tam na ładnej nie byłaś po prostu
Cecina to chyba nie to
tony montana napisał(a):A co się w ogóle z Tobą dzieje Mouse?
tony montana napisał(a):
heheh nie kupiła Cie Italia plażami bo jeszcze tam na ładnej nie byłaś po prostu
Cecina to chyba nie to
mysza73 napisał(a):Cecina to napewno nie TO ,
ale byłam też na plażach w Ligurii , też nie TO ,
te Twoje mogą być , ale "kupiona" nie jestem
tony montana napisał(a):A co się w ogóle z Tobą dzieje Mouse?
mysza73 napisał(a):W sensie, że co?