kaszubskiexpress napisał(a):
Trochę mi się nudzi
LEON TY ŚWINTUCHU!!
Do roboty jakiej się weź!! Mieszkanie odkurz, gazetę poczytaj
kaszubskiexpress napisał(a):
Trochę mi się nudzi
tony montana napisał(a):[Loreto na pewno chciałbym jednak zobaczyć
kulka53 napisał(a):Patrząc na mapkę przejazdu i wizytę na Conero - daleko nie miałeś
Wiem...czas...czas...czas...
tony montana napisał(a):.... KWIATKI rosnące długimi kilometrami wzdłuż dróg
kulka53 napisał(a):Wzdłuż greckiej autostrady pięknie kwitną OLEANDRY
Macedońska też jest ozdobiona ale raczej cyprysami i innymi sucholubnymi iglakami
tony montana napisał(a):Żona mówi cicho, że trochę nieswojo się czuje
kulka53 napisał(a):Dlaczego?
kulka53 napisał(a):Tony... jak ja lubię jak Ty to wszystko tak emocjonalnie opisujesz
FUX napisał(a):Czy macie to samo, że coraz więcej kościołów każe sobie płacić za możliwość wejścia do świątyń?
tony montana napisał(a):Katedra jest niesamowita, samo to w JAKIM MIEJSCU STOI jest SZOKUJĄCE
tony montana napisał(a):Czas odjeżdżać - pewnie już nigdy nie zobaczę Duomo w Trani - bo tyle innych miejsc do zobaczenia
Fatamorgana napisał(a):Jak puściłem kiedyś hasło "jedziemy na tydzień w Alpy zamiast nad Jadran?" to był taki bunt, że szybko dałem se spokój...
mysza73 napisał(a):Sorki Tony, że ja tak od morza będę komentować ,
ale dopiero zaczynam podróż z Tobą .
Wstępniaki już mi namąciły w głowie ,
a Drezno wpisałam sobie na jakiś weekend .
Lidia K napisał(a):
Tak samo się żegnamy z każdym zwiedzonym miejscem. Pewnie już nigdy nie zobaczymy ale życie jest i tak za krótkie żeby w to samo miejsce wracać bo tyle jest do zobaczenia.
Natknęłam się na relację Graham Hughes (odwiedził 201 krajów bez korzystania z samolotów) Niektóre kraje (Czechy, Słowację) "zwiedził" przejeżdżając tranzytem pociągiem. A i tak zabrało mu całe 4 lata.
tony montana napisał(a):Czas odjeżdżać - pewnie juz nigdy nie zobaczę Duomo w Trani - bo tyle innych miejsc do zobaczenia
kulka53 napisał(a):Bardzo ładne Duomo
tony montana napisał(a):Czas odjeżdżać - pewnie juz nigdy nie zobaczę Duomo w Trani - bo tyle innych miejsc do zobaczenia
kulka53 napisał(a):Nie martw się... może to nie to samo (nawet na pewno ), ale masz ogromną szansę zobaczyć ulubione Duomo za jakiś czas na naszych fotkach
kulka53 napisał(a):A co do PANI ANI, swego czasu jej książkę, tę o Toskanii i Umbrii, miałem pożyczoną z naszej wrocławskiej miejskiej biblioteki
mysza73 napisał(a):
Koszula z długim rękawem ,
znaczy w tej Afryce zimno było ,
to pewnie i woda nie za ciepła, dobrze chociaż, że kolor miała ładny .
mysza73 napisał(a):Zdjęcie nr 2 i 3 do przyjęcia ,
reszta - za dużo ludzi, brak cienia na plaży no i ten piach ,
Plaża w Splitskiej wygrywa .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Zdjęcie nr 2 i 3 do przyjęcia ,
reszta - za dużo ludzi, brak cienia na plaży no i ten piach ,
Plaża w Splitskiej wygrywa .
"Za dużo ludzi? " "PIACH"??? "plaża w Splitskiej?" (która?)
Dziecino .... jak Ty jeszcze mało wiesz o życiu i świecie Myszko ... ale nie bój się, wujek Tony pomoże, poradzi, pokaże ...