Potter napisał(a):No wlasnie, wracaj i szybciutko zaczynaj swoja relacje !
O! Potter
A Ty tu zaglądasz, bo coś milczałaś tygodniami
tony montana napisał(a):
łoooo Myszowata
Niedźwiad Cię nie upolował na Braczu?
tony montana napisał(a):Wracaj, wracajna całego, bo brakuje tu Ciebie
Iwona75 napisał(a):Tony, chętnie powędrowałabym z Wami dalej, ale czas najwyższy swoje wędrowanie zacząć, zatem "do zobaczenia" za 3 tygodnie
tony montana napisał(a):
łoooo Myszowata
mysza73 napisał(a):Niedźwiada nijakiego nie spotkałam .
tony montana napisał(a):Wracaj, wracajna całego, bo brakuje tu Ciebie
mysza73 napisał(a):Serio .
mysza73 napisał(a):Potter, a czy Ty nie jesteś przypadkiem w Orebiću .
Potter napisał(a):Jestem, jestem w pieeeeennnnkkknnnym Orebiczu !
Potter napisał(a):A Twoja Tony relacje sledze na biezaco tylko jakos czasu na komentowanie brakuje Wiecej pokomentuje jak lazurek zobacze .
A czy Ty po tych wakacjach nie potrzebujesz czasem paru dni urlopu ? Wypoczynku znaczy ... Tempo narzuciles takie, ze "jak wtorek to jestesmy w Rzymie ..." . Szacun dla Twojego szczegolowego opisywania widzianych miejsc ...
tony montana napisał(a):Mam zresztą pomysł na zwalczenie zmęczenia
tony montana napisał(a):łoooo Myszowata
mysza73 napisał(a):Niedźwiada nijakiego nie spotkałam .
tony montana napisał(a):Czyli, tak jak przewidywałem, wygrałem z Niedżwiadem ŁISKI WINO i co tam jeszcze
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):No wlasnie, wracaj i szybciutko zaczynaj swoja relacje !mysza73 napisał(a):Potter, a czy Ty nie jesteś przypadkiem w Orebiću .
W Orebiczu czy nie - poskarże Ci się Mysza - Potter rzadko się odzywała w Italia Amore
kulka53 napisał(a):Mały kościół w wielkim kościele... no to Loreto spokojnie możesz sobie odpuścić
No chyba że chciałbyś spokojnie pocykać fotki wnętrza nie z łokcia ani z innego biodra , tam zakazu nie było.
tony montana napisał(a):Mam zresztą pomysł na zwalczenie zmęczenia
kulka53 napisał(a):Ciekawe jaki?
FUX napisał(a):
Konstatacja nachodzi mnie jedna, że najbardziej mogą się pochwalić zabytkami, w całości i wyposażeniem, najeźdźcy i okupanci.
FUX napisał(a):W tym roku tradycyjnie zabytki sakralne traktowałem b. wstrzemięźliwie.
Porównanie z „zameczkami" Ludwika wypadało blado...
FUX napisał(a):Czy macie to samo, że coraz więcej kościołów każe sobie płacić za możliwość wejścia do świątyń?
mysza73 napisał(a):
Widzisz jak się skutecznie przed Niedźwiadem ukrywałam ,
dzielisz się wygraną ,
biorę "co tam jeszcze"
tony montana napisał(a):W Orebiczu czy nie - poskarże Ci się Mysza - Potter rzadko się odzywała w Italia Amore
mysza73 napisał(a):Tony, Ty znowu marudasz
tony montana napisał(a):[Loreto na pewno chciałbym jednak zobaczyć
tony montana napisał(a):FUX napisał(a):Czy macie to samo, że coraz więcej kościołów każe sobie płacić za możliwość wejścia do świątyń?
Podczas mojej tegorocznej podróży zdazrało mi się to bardzo rzadko, Katedra w Amalfi, Katedra w Orvieto i incydentalne przypadki - Wspaniałości Mezzogiorno są raczej "darmowe"
tony montana napisał(a):.... KWIATKI rosnące długimi kilometrami wzdłuż dróg
tony montana napisał(a):Żona mówi cicho, że trochę nieswojo się czuje