Re: ITALIA AMORE-Zona non traffico limitato-Apulia 2013+bonu
napisał(a) tony montana » 26.07.2013 08:42
Potter napisał(a):No
Tony, tym razem przegoniłeś rodzinkę solidnie
. Przy takim nasyceniu atrakcjami będziemy mieli pewnie co czytać i oglądać do zimy
! I dobrze !
No tak ... w sumie to widzę, że we wstępniakach z niektórych miejsc w ogóle nie dałem fotek
A z takich Pompejów mam chyba z 200
Potter napisał(a):Ja mam pytanie praktyczne. Tylko nie wiem jak zapytać bo o pieniądze chodzi
. I nie z ciekawości chcę zapytać tylko z konkretnego powodu podobnych planów na przyszły rok ... Czy mógłbyś jakoś tak przybliżyć ile Cię ta podróż życia (tak myślę
) kosztowała ? Jeśli nie całościowo to może jakieś jej "składowe" typu podróż=benzyna+autostrady; bllety wstępu; jedzonko .... Też mam rodzinę 2+2 i chętnie bym sobie wyrobiła opinię czy w ogóle warto planować ...
Szczerze mówiąc .... nie liczyłem jeszcze ...
Jak policzę to dam znać, choć raczej nie publicznie
Natomiast, gdy wyjedziemy juz z Drezna z rejony mniej znane ludziom, postaram się w relacji dawać sporo szczegółów praktycznych - godziny otwarcia, koszty, jak się gdzie ubrać
bo uważam, że to (przynajmniej dla mnie) są to najwartościowsze (oprócz obrażów) elementy różnych relacji, które mi się przydają ...
A juz dziś moge powiedzieć, że MOŻESZ planować, w końcu niewiele osób bywa trzy razy rocznie w ITA
Tak poważnie - to w Apulii ceny podobne do polskich, oprócz paliwa oczywiście..