tony montana napisał(a):
a był tam też WURST - czyżbym jadł 80 letniego WOŁU?
jego żonę i dzieci .... ale to tak na marginesie
anakin napisał(a):Przecież nie będziemy Ci tu cały czas..............śmiecić.
anakin napisał(a):tony montana napisał(a):
nie ja myślę... że ja ... za długo u tych Niemców siedzę nie?
Jaka jest dopuszczalna max. prędkość na ich autostradach?
No,to mniej więcej tak długo tam trzeba "być".
anakin napisał(a):Kiedyś w Zadarze...
Wąska uliczka,samochody zaparkowane na poboczu.....
Przede mną samochód...
Zatrzymał się i............stoi...
5,10 minut....
A stoi bo przed nim.............inny stoi!
Kto??
Zgadłeś!
Włoch.
Stanął q...na środku drogi i poszedł..........gdzieś.
Zapytać się chyba o coś...kogoś...nie wiem.
Wrócił po 10 min.,wsiadł i............odjechał!
Jakby nigdy nic....
300 metrowa uliczka zakorkowana w p...........!
No,ale on akurat musiał TU i w TEN SPOSÓB!
tony montana napisał(a):to są własnie Włosi alora alora i wszystko w dupie
choć z drugiej strony ... może to właśnie my śpieszymy się gdzieś całkiem bez sensu i denerwujemy byle czym ... a oni ... luz ..
BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):to są własnie Włosi alora alora i wszystko w dupie
choć z drugiej strony ... może to właśnie my śpieszymy się gdzieś całkiem bez sensu i denerwujemy byle czym ... a oni ... luz ..
jakby Ci mama prała, sprzątała i gotowała do 30tego roku życia, też miałbyś luz
tony montana napisał(a):BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):to są własnie Włosi alora alora i wszystko w dupie
jakby Ci mama prała, sprzątała i gotowała do 30tego roku życia, też miałbyś luz
jeszcze inna teoria:
Mama kumpla wyjechała jakiś czas temu do Włoch. Zachwycona krajobrazami, ludźmi, stylem życia, jedzeniem etc. Mówi do syna: "Wacuś - dlaczego w Polsce ludzie nie jedzą tak zdrowo i w sposób urozmaicony jak we Włoszech, mniej ale częściej np sałatki etc, czemu piją tyle niezdrowej wódki zamiast winka, czemu nie mają czasu zatrzymać się i pomyśleć nad istotą zizni..??"
Kumpel Wacuś odpowiada:
"Matka: jakby chłop albo kobita miała średnią pensję 2000-2500 OIRO to może miałby więcej pieniędzy na wyszukane potrawy, na jedzenie co dwa dni w restauracji, albo w restauracji dwa razy dziennie, bo jakby miał więcej czasu - czytaj nie 75 minut w jedną stronę do pracy w korkach tylko 20 minut piękną autostradą, to może poszedłby z tymi Oiro do tej restauaracji i zjadł sałatkę, potem za 5 godzin kolejna sałatkę. Albo jakby miał przez 9 miesięcy temperaturę uprawniająca do siedzenia w tej restauracji o 22 na koszuli albo marynarce to też by siedział?
A weź powiedz chłopu ze wsi polskiej, który wstaje o 4 rano i rozgrzewa traktor żeby było mu cieplej bo przez 8 miesięcy rano ma 0 stopni rano, to weź mu powiedz żeby zjadł trawę na obiad zamiast 30 centymetrowego schaboszczaka z kapuchą i pyrami, a jakoś musi się rozgrzać nie? to wódkę pije bo wódka rozgrzewa "
jak to mówił nieodżałowany sp Kazimierz Górski: piwo pije na nerki, wino na krążenie, wódkę na rozgrzanie, a woda? woda to jest dobra dla żab