tony montana napisał(a):Na Zatybrzu to jest fajne, że bez presji zobaczenia czegokolwiek szczególnego wałęsasz się bez celu, no i ludzi o wiele mniej (co nie znaczy, że mało;) )
Na przełomie czerwca/lipca były pustki...
tony montana napisał(a):Na Zatybrzu to jest fajne, że bez presji zobaczenia czegokolwiek szczególnego wałęsasz się bez celu, no i ludzi o wiele mniej (co nie znaczy, że mało;) )
tony montana napisał(a):Uuuuu, komentsów od groma
No, ale nic - lecimy dalej - może Italia to jakaś kicha jest, a Rzym to już w ogóle passe ...
Chyba tylko Mysza jest ze mną
tony montana napisał(a):A w ogóle to pop... dzień dziś miałem
ALLORA
tony montana napisał(a):Uuuuu, komentsów od groma
No, ale nic - lecimy dalej - może Italia to jakaś kicha jest, a Rzym to już w ogóle passe ...
Chyba tylko Mysza jest ze mną
tony montana napisał(a):21. Idziemy Fori Imperiali w kierunku "Maszyny do pisania" , za chwilę po lewej stronie miniemy Forum Romanum
kaszubskiexpress napisał(a):Gdzieś Ty się tam wdrapał Tony ?
Fajnie spojrzeć spod kopuły
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):21. Idziemy Fori Imperiali w kierunku "Maszyny do pisania" , za chwilę po lewej stronie miniemy Forum Romanum
Ja znam ów paskudny pomnik pod pseudo "sztuczna szczęka Rzymu"
Forum Romanum to dla mnie, tak jak napisałeś, "kupa kamieni". Jakoś nie potrafiłam tam poczuć ducha starożytności, nie zachwyciło mnie...
Jako że spędziłam w Rzymie trochę czasu (2 tygodnie ), mam swoje ulubione miejsca Należą do nich Piazza Navona, Zatybrze i piękny park Villa Borghese.
Tony, dzięki, że pokazujesz Wieczne Miasto. Obudziłeś moje bardzo miłe wspomnienia