tony montana napisał(a):Czeka nas zatem 280 metrów....
Po około 30 minutach
kulka53 napisał(a):WOW, niezłe tempo
Oj, no może było to 40 albo 38 minut, szczerze mówiąc było mi tak gorąco, że nie liczyłem
Tutaj przewodniki mówią prawdę - szlak jest w miarę szeroki, część osób faktycznie prawie zbiega z wulkanu w drodze powrotnej (może się boją, że jednak COŚ ... poleci ...) panowie z kijkami siedzą i wypożyczają je, ale niektórym kijki przeszkadzały
kulka53 napisał(a):A ta butelka to jakaś szczególna była, że się osobnej foty doczekała?
Heheh, nie..... po prostu nabijam się z mojego fotografowania
Większość ludzi usunęłaby te butelkę w programie graficznym, a ja jej jakoś nie zauważyłem i zostawiłem
kulka53 napisał(a):W sumie na paru wulkanach już udało mi się być ale ten wygląda najbardziej "wulkanopodobnie" . Chociaż tak naprawdę, nawet mimo braku wody na dole, to bardzo mi przypomniał chorwackie Modro Jezero
A Modro Jezero ma zadatki na wybuchnięcie?
tony montana napisał(a):
GUGLARZ podaje niby na Vesuvio taką drogę
FUX napisał(a):I dobrze podaje.
Z jednym „ale"...
Ta trasa jest zamknięta dla ruchu indywidualnego.
Można tam dotrzeć tylko Unimogiem dostosowanym do przewozu ludzi.
Taki Osinobus...
O, to kolejna cenna informacja, zatem: jeśli ktoś chce jechać Osinobusem na Vesuvio to stamtad
Krystof napisał(a):piękne wakacje!
na kilka wyjazdów by atrakcji wystarczyło! aż się chce Twoim tropem wyruszyć, tyle, że paliwo w Italii takie drogie... ;@)
????
Przecież Ty tam byłeś .... W Pompejach, pamiętam z relacji, w dodatku dłuższą traskę po Włoszech robiłeś juz dwa razy ....
No i jesteś obcykany w Hiszpanii.... i nie chcesz się podzielić wiedzą (dobra, przecież czytam relację, ale nie kumam za co Ci kasę w wypożyczalni doliczyli i czemu wykupiłeś za 89 euro franczyzę, no to ile w końcu to auto wyszło?)
No i czemu COSTA DEL SOL nie polecasz??
To który kawałek wybrzeża polecasz? Poza Cadiz, ale to Ocean już (woda zimnaaaaa)