Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj z zejściem na plażę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 29.08.2010 08:19

W Tribunj są aktualnie moi znajomi i wbijam się do nich na plażę.
Jest kameralnie i suuuuuper :P
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 29.08.2010 09:00

POZDRAV :D
dla Dario i Sylwi i Szime i Lovre też :D i dla Marina i jego żony
i jeszcze raz dzięki za namiary bez tego nie poznalibyśmy Dario
DarioG
Croentuzjasta
wczasy 2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 04.10.2010 22:52

Brrr, zastanawiam się czy aby troszeczkę nie za wcześnie, ale ! Trzeba sobie urozmaicić chłodne jesienne wieczory :) Więc rozpoczeliśmy poszukiwania apartamentów na 2011 r. W przyszłym roku chcieliśmy odwiedzić nie poznany dotąd rejon Sibernika i tak właśnie czytam wiele przychylnych opinii o Tribunj. Szukamy właśnie cichego, małego miasteczka na wypoczynek z DZIEĆMI, więc dobrze by było gdyby plaża była żwirkowa. Proszę Was o przesłanie adresów sprawdzonych apartamentów, pozdrawiam serdecznie
witpol
Cromaniak
Re: wczasy 2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 05.10.2010 08:08

DarioG napisał(a):Brrr, zastanawiam się czy aby troszeczkę nie za wcześnie, ale ! Trzeba sobie urozmaicić chłodne jesienne wieczory :) Więc rozpoczeliśmy poszukiwania apartamentów na 2011 r. W przyszłym roku chcieliśmy odwiedzić nie poznany dotąd rejon Sibernika i tak właśnie czytam wiele przychylnych opinii o Tribunj. Szukamy właśnie cichego, małego miasteczka na wypoczynek z DZIEĆMI, więc dobrze by było gdyby plaża była żwirkowa. Proszę Was o przesłanie adresów sprawdzonych apartamentów, pozdrawiam serdecznie

Podepnę się pod temat
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 05.10.2010 13:30

No to Tribunj powinno wam pasować :D
gdzieś zdjęcia plaz też zamieszczałam chyba tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale tam sa też zdjęcia apartmanów i z vodic i z tribunj 8)
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 23.01.2011 20:25

więcej znajdziesz na stronce internetowej zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 03.02.2011 18:18

Odp. dla Joli ze Szczecinka- do Daria jadę w przyszłym roku, w tym obrałem kierunek na Turcję.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 04.02.2011 16:32

Pyciak napisał(a):Odp. dla Joli ze Szczecinka- do Daria jadę w przyszłym roku, w tym obrałem kierunek na Turcję.

A tam Turcja :lol: :lol: :lol: co prawda nie byłam ale na 200% u Daria jest lepiej 8) 8) cudowny gospodarz i winko białe i pyszności :P niedopodrobienia :twisted:
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 07.02.2011 09:29

Zupełnie się z Tobą zgadzam. Nie bez powodu byłem tam aż 3 razy, jednak w tym roku mała przerwa ale w przyszlym będę jak tylko skończy się Euro 2012, bodajże początek lipca. Wy jedziecie w tym roku?
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 07.02.2011 20:10

w 2012 na 99% tak :D i pewnie też po euro :lol:

a w tym roku na początku sierpnia będziemy się bawić w Vodicach :)

wiem że Dario chciał na euro do nas się wybrać jak Chorwacja będzie grała tylko jeszcze nie wiadomo gdzie i kiedy 8)

pożyjemy zobaczymy czy się uda :D
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 10.02.2011 11:29

Jola- a byłaś w Tribunj oglądać te apartmany Podvrh?
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 10.02.2011 15:05

Jola nie była... ja byłem z Dario w Tribunji... jeśli mogę oceniać emocjonalnie ... powiem tak - uroczo, nawet przyjemnie chłodno (mimo braku klimy) wystrój 3* hotel ... ale Orbis z lat 80 tych... poczucie komfortu, ale w starym stylu...
Zupełnie spoko.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 10.02.2011 20:14

ale w tym roku kochany Knjaziu zobaczymy apartmany 8) umówimy się z tymi co tam będą i huzia :lol: :lol: :lol:
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 15.02.2011 11:03

Ponieważ w ubiegłym roku byłem na początku września- udało mi się sfilmować kilka apartmanów w Tribunj. Pisałem do Dario, że przyslę mu płytkę dvd i będzie mógł go umieścić na swojej stronie lub przerobię do wklejenia na youtube i wrzucę link.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 15.02.2011 11:41

super :D linka lepiej wrzuć do youtube :wink: prościej będzie dla odwiedzających forum 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj z zejściem na plażę - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone