Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj z zejściem na plażę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 26.05.2010 18:53

Dzięki Leszek, pozdrowienia dla Ciebie.
Moja strona internetowa jest jeszcze błąd ortograficzny hahaa, nie problem goście i nadal rezerwują mieszkania.
Jest to, że sabotaż hahaa ....pozdrawiam!
agoooda
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agoooda » 28.05.2010 11:41

A ja ruszam na urlop do Tribunja już 5.06. - po raz pierwszy i już nie mogę się doczekać wyjazdu :) Pogoda zapwoiada się pięknie więc mam nadzieję, że wakacje będą udane.
Pozdrawiam:)
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 28.05.2010 16:06

Na bank będą udane bo Tribunj to fajna miejscowość na odpoczynek. Mniej popularna niż Primosten ale raczej niczym jej nie ustępuje.
Marek40
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek40 » 28.05.2010 16:42

Agooda po powrocie poinformuj jakie sa aktualne ceny kwater takie na gorąco w czerwcu ma zamiar koło 23.06 jechać , byłem w tamtym roku i było fajnie
agoooda
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agoooda » 29.05.2010 10:23

Jedziemy z dzieciakami więc żadnych szaleństw nie będzie:) Sama miejscowość wygląda na spokojną, a o to nam właściwie chodziło. No i nastawiamy się na wycieczki.
Wracamy 21.06 więc postaram się zdać relację jak tylko wrócimy. Jeżeli chodzi o cenę naszej kwatery to wyjdzie nam 40 euro za dobę na rodzinkę, a mamy duży apartament ( jedziemy w dwie rodziny ) - 3 sypialnie, dwie łazienki, duży pokój dzienny z kuchnią + duży taras i 10m do wody. W cenie jest klimatyzacja.
W ubiegłym roku w Puli płaciliśmy ( też na 2 rodziny ) 50 euro za apartament ale troszkę mniejszy i 150m od plaży. Miejsce było super, godne polecenia - znalezione na necie przez przypadek i okazuje się, że rezydują tam głównie Polacy. A co najważniejsze można zaklepać je bezpośrednio u właściciela. Jeżeli ktoś chce namiary na Pulę - Pjescana Uvala to służę informacją.
Teraz czeka mnie pracowity tydzień, bo spakowanie mojej rodzinki to nie lada wyzwanie :) Ale jak patrze na prognozę pogody i zdjęcia na kamerce w Tribunj to już bym się stąd zabrała.
Pozdrawiam:)
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 08.06.2010 15:11

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam, to jest link pogoda w Šibenik, Vodice, Tribunj...
Prawdziwe lato 8)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 08.06.2010 17:04

Fajnie było by jeszcze znać temperaturę wody :D
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 08.06.2010 20:07

consett0805 napisał(a):Fajnie było by jeszcze znać temperaturę wody :D

Witaj,
temperatura morsza jest okolo 22-23 C, to jest link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam dla wystich na forum i moje goscie tez. :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 08.06.2010 20:31

Heee dziękuję bardzo też już znalazłem w tej samej stronie ale miło że nie dogryzłeś. Poproszę o jeszcze link do siebie i będzie super.
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 08.06.2010 21:30

consett0805 napisał(a):Heee dziękuję bardzo też już znalazłem w tej samej stronie ale miło że nie dogryzłeś. Poproszę o jeszcze link do siebie i będzie super.

Potrzebujesz coś to mój mail
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam...
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 09.06.2010 01:58

Dario w jakich okolicach stacjonujesz?
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 09.06.2010 09:37

Nie wiem, mogę powiedzieć, że ponieważ przepisy z forum .... masz moja strona interetowa...
agoooda
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agoooda » 13.06.2010 22:01

Gorące pozdrowienia z Tribunj:) Pogoda wspaniała, woda cieplutka. Dziś w Tribunju rozpoczął się oficjalnie sezon dla turystów ( msza w kościółku + prezentacja okolicznych knajpek - same pyszności do kosztowania ). Cenowo jest ok tzn. mając porównanie z ubiegłym rokiem nie zmieniło się nic: lody 5 kun gałka, piwko 15 kun itp. Ceny apartamentów - 8 euro/os ale to początek sezonu. Dla porównania w Primosten ceny wyższe o 10 kun na produkcie. No i masa jeżowców, co zmusiło nas do plażowania w Vodicach gdzie naszym zadaniem są najfajniejsze plaże ( z uwagi na dzieci ).
Pozdrawiam gorąco ( właśnie rozpoczęliśmy półmetek urlopu ).
Z750
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z750 » 17.06.2010 15:36

A gdzie się zakwaterowaleś? Napisz czy czynne jest Diving Center w marinie koło mostku do starej części miasta). No i po ile Karlovaćko i Oźujsko?
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 22.06.2010 10:12

agoooda - napisz jak było w Tribunj, co tam nowego no i ceny podstawowych artykułów (Karlovacko, sladoled, pizza, po ile obiady, albo pieczone odojaczki).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj z zejściem na plażę - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone