Dzięki. Czy byłeś z dziećmi? My jedziemy z czterolatka i rocznikiem. Sporo osób poleca Srime jako dobre miejsce na wypoczynek z dziećmi dlatego wybralam to miejsce.
Szukam tez czegos w Tucepi ale te ceny...
Juliaanna napisał(a):Dzięki. Czy byłeś z dziećmi? My jedziemy z czterolatka i rocznikiem. Sporo osób poleca Srime jako dobre miejsce na wypoczynek z dziećmi dlatego wybralam to miejsce.
Szukam tez czegos w Tucepi ale te ceny...
Juliaanna napisał(a):Witam,
Planujemy tegoroczne wakacje spędzić w Srimie. Znalazłam ciekawe apartamenty na ul. Srima XII. Jedziemy z dwójka małych dzieci i stad moje pytanie do osób które juz tam były. Czy na najblizszej plazy w wodzie na płyciźnie są kamulce? Oczywiście nie oczekuje plaży jak na rivierze Makarskiej ale dużych kamieni w wodzie wolała bym uniknąć. Z gory dziękuje za pomoc
magmic napisał(a):czy mogłabym otrzymać namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzięki
xdominikax napisał(a):Również poproszę o ewentualne namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje.
raffaell2 napisał(a):Witajcie Cromaniacy
Pytanie mam głównie do Vodicomaniaków
Jak wyglądają Vodice przez sezonem? Chcemy wyjechać tam w ostatnim tygodniu lipca.
Czy restauracje i bary są już otwarte?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne