Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj, Vodice czy Srima

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cropidło
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cropidło » 12.09.2020 22:13

Umieściłem tam konkretny adres, ale Ty to masz w nosie,a może i niżej
KOMENTARZ MODERACJI
KOMENTARZ MODERACJI:
Przeniesiono dwa posty

MarulaUla
Autostopowicz
Re: Najpiękniejsze plaże w Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarulaUla » 19.02.2023 18:34

Dzień dobry. Witam serdecznie. Piszę tu po raz pierwszy :) Liczę na Wasze opinie. Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? Czytam różne wątki na forum, spotkałam się z kilkoma nieprzychylnymi opiniami , np. na temat plaży, wody. Czy rzeczywiście jest tak nieciekawie? A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. :)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 19.02.2023 18:41

To nie ten wątek... O Srimę pytaj tu: tribunj-vodice-czy-srima-t22878.html?hilit=srima
Poczytaj i wyciągnij własne wnioski.
Dla mnie po 14 pobytach to miejscowość z jednymi z najbrzydszymi plażami jakie miałam okazję widzieć w Cro.

Na przyszłość, użyj najpierw wyszukiwarki, Zdecydowana większość nadmorskich miejscowości jest na forum opisana.

Moderatorzy - może warto przenieść post?
Ostatnio edytowano 21.02.2023 08:24 przez piekara114, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2023 18:47

MarulaUla napisał(a):Dzień dobry. Witam serdecznie. Piszę tu po raz pierwszy :) Liczę na Wasze opinie. Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? Czytam różne wątki na forum, spotkałam się z kilkoma nieprzychylnymi opiniami , np. na temat plaży, wody. Czy rzeczywiście jest tak nieciekawie? A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. :)

Może filmik coś pomoże :smo:

Lub zdjęcia.

https://www.google.com/search?q=srima&c ... o-C1Ee6Z4M
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 20.02.2023 14:34

MarulaUla napisał(a): Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? . A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"? :)

Osobiście byłem i nie polecam. Zwykła sypialnia i tyle. Plaże takie sobie. Ludzi dużo ale mniej niż w Vodicach. Klimatu 0.
Obok w Vodicach bardzo dużo ludzi, głośno. Na plażach tłumy. Mnie Vodice nie zachwyciły ale co kto lubi.
W tamtej okolicy poleciłbym Tribunj. Tam według mnie jest najbardziej klimatycznie, znacznie mniej ludzi i lepsze plaże.

Pozdrowienia.;)
Cropidło
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cropidło » 20.02.2023 15:46

W te wakacje będziemy w Tribunj po raz piąty.
Jeśli chodzi o sezon letni to na razie nie przewidujemy zmian.
MarulaUla
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarulaUla » 20.02.2023 20:46

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi i porady :)
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 21.02.2023 08:22

piekara114 napisał(a):Dla mnie po 14 pobytach to [url=https://www.cro.pl/post1903886.html#p1903886miejscowość z jednymi z najbrzydszymi plażami jakie miałam okazję widzieć w Cro[/url].

Potwierdzam.

Do Vodic można jedynie pojechać na wieczorny spacer, jak ktoś lubi tłumy.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 21.02.2023 08:30

Oj tak. Vodice to dla nie tylko na wieczór jak chce się posiedzieć w knajpce i poczuć wakacyjny kurortowy klimat.
Plaże w Vodice to też nic specjalnego, nawet niby zachwalana Plava beach - to tylko trochę żwirku nawiezionego i betonowe podesty, nawet początkiem wrześnie było tam tłoczno, nie potrafię sobie wyobrazić jak tam jest w szczycie sezonu.
W Tribunj pod kątem plaż też jakoś super nie jest, ale lepiej.
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 21.02.2023 08:32

Slavko1974 napisał(a):Potwierdzam.

Ze Srimy lub Tribunja do Vodic można też się udać spacerkiem idąc nad samym morzem :D W porywach to jakieś 2-3 kilometry w jedną stronę.

Pozdrowienia.;)
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 21.02.2023 11:42

Gonzales napisał(a):
Slavko1974 napisał(a):Potwierdzam.

Ze Srimy lub Tribunja do Vodic można też się udać spacerkiem idąc nad samym morzem :D W porywach to jakieś 2-3 kilometry w jedną stronę.

Pozdrowienia.;)

Wiem, bo byłem właśnie w Srimie w zeszłym roku :) i chodziłem pieszo. Z Tribunj też się da, ale spory odcinek idzie się żwirową drogą. Raz, że szkoda obuwia a dwa, że do Vodic dochodzisz zakurzony po pachy.
Ale za to trzy: w dzień można czasami kogoś spotkać ;). Zamazałem, żeby nie było, że szerzę rozpustę...
W oryginale jest bez cenzury :). Google ma wyczucie.

aaa.png
nowotarżanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowotarżanin » 21.02.2023 16:15

Slavko1974 napisał(a):Ale za to trzy: w dzień można czasami kogoś spotkać ;). Zamazałem, żeby nie było, że szerzę rozpustę...

Można spotkać, bo za widocznymi u góry zdjęcia krzakami znajduje się plaża FKK.
cantina2009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cantina2009 » 12.06.2023 12:45

Witam,od wielu lat w Dalmacji,w tym roku po raz trzeci w Tribunj, mogę tylko polecić,spokojna miejscowość, piękne okolice,z pomocą google map może wyszukać piękne małe i ciche zatoki gdzie jesteś tylko ty i twoja ekipa, duży wybór dobrych restauracji, wszystko pod ręką
cantina2009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cantina2009 » 12.06.2023 13:44

Cropidło napisał(a):W te wakacje będziemy w Tribunj po raz piąty.
Jeśli chodzi o sezon letni to na razie nie przewidujemy zmian.
cantina2009 napisał(a):Witam,od wielu lat w Dalmacji,w tym roku po raz trzeci w Tribunj, mogę tylko polecić,spokojna miejscowość, piękne okolice,z pomocą google map może wyszukać piękne małe i ciche zatoki gdzie jesteś tylko ty i twoja ekipa, duży wybór dobrych restauracji, wszystko pod ręką
cantina2009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cantina2009 » 18.06.2023 10:01

Witam,my również od wielu lat w Dalmacji, zawsze w innym miejscu,ale w tym roku po raz trzeci jedziemy do Tribunj.Ładna spokojna miejscowość, wszędzie blisko,mamy super apartament u b. miłych gospodarzy.Polecam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Tribunj, Vodice czy Srima - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone