MarulaUla napisał(a):Dzień dobry. Witam serdecznie. Piszę tu po raz pierwszy Liczę na Wasze opinie. Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? Czytam różne wątki na forum, spotkałam się z kilkoma nieprzychylnymi opiniami , np. na temat plaży, wody. Czy rzeczywiście jest tak nieciekawie? A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
MarulaUla napisał(a): Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? . A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"?
piekara114 napisał(a):Dla mnie po 14 pobytach to [url=https://www.cro.pl/post1903886.html#p1903886miejscowość z jednymi z najbrzydszymi plażami jakie miałam okazję widzieć w Cro[/url].
Slavko1974 napisał(a):Potwierdzam.
Do Vodic można jedynie pojechać na wieczorny spacer, jak ktoś lubi tłumy.
Gonzales napisał(a):Slavko1974 napisał(a):Potwierdzam.
Do Vodic można jedynie pojechać na wieczorny spacer, jak ktoś lubi tłumy.
Ze Srimy lub Tribunja do Vodic można też się udać spacerkiem idąc nad samym morzem W porywach to jakieś 2-3 kilometry w jedną stronę.
Pozdrowienia.
Slavko1974 napisał(a):Ale za to trzy: w dzień można czasami kogoś spotkać . Zamazałem, żeby nie było, że szerzę rozpustę...
Cropidło napisał(a):W te wakacje będziemy w Tribunj po raz piąty.
Jeśli chodzi o sezon letni to na razie nie przewidujemy zmian.
cantina2009 napisał(a):Witam,od wielu lat w Dalmacji,w tym roku po raz trzeci w Tribunj, mogę tylko polecić,spokojna miejscowość, piękne okolice,z pomocą google map może wyszukać piękne małe i ciche zatoki gdzie jesteś tylko ty i twoja ekipa, duży wybór dobrych restauracji, wszystko pod ręką
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne