Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj, Vodice czy Srima

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KOMENTARZ MODERACJI
KOMENTARZ MODERACJI:
Przeniesiono dwa posty

MarulaUla
Autostopowicz
Re: Najpiękniejsze plaże w Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarulaUla » 19.02.2023 18:34

Dzień dobry. Witam serdecznie. Piszę tu po raz pierwszy :) Liczę na Wasze opinie. Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? Czytam różne wątki na forum, spotkałam się z kilkoma nieprzychylnymi opiniami , np. na temat plaży, wody. Czy rzeczywiście jest tak nieciekawie? A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. :)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 19.02.2023 18:41

To nie ten wątek... O Srimę pytaj tu: tribunj-vodice-czy-srima-t22878.html?hilit=srima
Poczytaj i wyciągnij własne wnioski.
Dla mnie po 14 pobytach to miejscowość z jednymi z najbrzydszymi plażami jakie miałam okazję widzieć w Cro.

Na przyszłość, użyj najpierw wyszukiwarki, Zdecydowana większość nadmorskich miejscowości jest na forum opisana.

Moderatorzy - może warto przenieść post?
Ostatnio edytowano 21.02.2023 08:24 przez piekara114, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2023 18:47

MarulaUla napisał(a):Dzień dobry. Witam serdecznie. Piszę tu po raz pierwszy :) Liczę na Wasze opinie. Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? Czytam różne wątki na forum, spotkałam się z kilkoma nieprzychylnymi opiniami , np. na temat plaży, wody. Czy rzeczywiście jest tak nieciekawie? A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. :)

Może filmik coś pomoże :smo:

Lub zdjęcia.

https://www.google.com/search?q=srima&c ... o-C1Ee6Z4M
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 20.02.2023 14:34

MarulaUla napisał(a): Chciałam zapytać, co sądzicie o miejscowości Srima? . A jak sama miejscowość? Czy jest "klimatyczna"? :)

Osobiście byłem i nie polecam. Zwykła sypialnia i tyle. Plaże takie sobie. Ludzi dużo ale mniej niż w Vodicach. Klimatu 0.
Obok w Vodicach bardzo dużo ludzi, głośno. Na plażach tłumy. Mnie Vodice nie zachwyciły ale co kto lubi.
W tamtej okolicy poleciłbym Tribunj. Tam według mnie jest najbardziej klimatycznie, znacznie mniej ludzi i lepsze plaże.

Pozdrowienia.;)
Cropidło
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cropidło » 20.02.2023 15:46

W te wakacje będziemy w Tribunj po raz piąty.
Jeśli chodzi o sezon letni to na razie nie przewidujemy zmian.
MarulaUla
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarulaUla » 20.02.2023 20:46

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi i porady :)
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 21.02.2023 08:22

piekara114 napisał(a):Dla mnie po 14 pobytach to [url=https://www.cro.pl/post1903886.html#p1903886miejscowość z jednymi z najbrzydszymi plażami jakie miałam okazję widzieć w Cro[/url].

Potwierdzam.

Do Vodic można jedynie pojechać na wieczorny spacer, jak ktoś lubi tłumy.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 21.02.2023 08:30

Oj tak. Vodice to dla nie tylko na wieczór jak chce się posiedzieć w knajpce i poczuć wakacyjny kurortowy klimat.
Plaże w Vodice to też nic specjalnego, nawet niby zachwalana Plava beach - to tylko trochę żwirku nawiezionego i betonowe podesty, nawet początkiem wrześnie było tam tłoczno, nie potrafię sobie wyobrazić jak tam jest w szczycie sezonu.
W Tribunj pod kątem plaż też jakoś super nie jest, ale lepiej.
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 21.02.2023 08:32

Slavko1974 napisał(a):Potwierdzam.

Ze Srimy lub Tribunja do Vodic można też się udać spacerkiem idąc nad samym morzem :D W porywach to jakieś 2-3 kilometry w jedną stronę.

Pozdrowienia.;)
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 21.02.2023 11:42

Gonzales napisał(a):
Slavko1974 napisał(a):Potwierdzam.

Ze Srimy lub Tribunja do Vodic można też się udać spacerkiem idąc nad samym morzem :D W porywach to jakieś 2-3 kilometry w jedną stronę.

Pozdrowienia.;)

Wiem, bo byłem właśnie w Srimie w zeszłym roku :) i chodziłem pieszo. Z Tribunj też się da, ale spory odcinek idzie się żwirową drogą. Raz, że szkoda obuwia a dwa, że do Vodic dochodzisz zakurzony po pachy.
Ale za to trzy: w dzień można czasami kogoś spotkać ;). Zamazałem, żeby nie było, że szerzę rozpustę...
W oryginale jest bez cenzury :). Google ma wyczucie.

aaa.png
nowotarżanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowotarżanin » 21.02.2023 16:15

Slavko1974 napisał(a):Ale za to trzy: w dzień można czasami kogoś spotkać ;). Zamazałem, żeby nie było, że szerzę rozpustę...

Można spotkać, bo za widocznymi u góry zdjęcia krzakami znajduje się plaża FKK.
cantina2009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cantina2009 » 12.06.2023 12:45

Witam,od wielu lat w Dalmacji,w tym roku po raz trzeci w Tribunj, mogę tylko polecić,spokojna miejscowość, piękne okolice,z pomocą google map może wyszukać piękne małe i ciche zatoki gdzie jesteś tylko ty i twoja ekipa, duży wybór dobrych restauracji, wszystko pod ręką
cantina2009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cantina2009 » 12.06.2023 13:44

Cropidło napisał(a):W te wakacje będziemy w Tribunj po raz piąty.
Jeśli chodzi o sezon letni to na razie nie przewidujemy zmian.
cantina2009 napisał(a):Witam,od wielu lat w Dalmacji,w tym roku po raz trzeci w Tribunj, mogę tylko polecić,spokojna miejscowość, piękne okolice,z pomocą google map może wyszukać piękne małe i ciche zatoki gdzie jesteś tylko ty i twoja ekipa, duży wybór dobrych restauracji, wszystko pod ręką
cantina2009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cantina2009 » 18.06.2023 10:01

Witam,my również od wielu lat w Dalmacji, zawsze w innym miejscu,ale w tym roku po raz trzeci jedziemy do Tribunj.Ładna spokojna miejscowość, wszędzie blisko,mamy super apartament u b. miłych gospodarzy.Polecam
alienacjaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) alienacjaa » 18.06.2023 20:31

Między Vodicami a Tribunj nie ma już plaży FKK, jest za to promenada wysadzona oleandrami, od strony Tribunj jeszcze zostały drobne wykończenia ale spokojnie można się tam poruszać nawet rowerem
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Tribunj, Vodice czy Srima - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone