Masakra....
To plaża w tym miejscu?
Jeśli to to miejsce to tam teraz jest duży hotel (wrzesień 2016 kończyli budować).
Lianis napisał(a):Ma ktos moze namiary na fajna kwatere 2+2 w Tribunj na dwa tyg lipca? Poprosze na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krzyzak74 napisał(a):My właśnie wróciliśmy z tribunj. Spokój spokój i jeszcze raz spokój. A apartamenty mega 30 sekund dojścia do plaży zamalin. I jest to rewelacyjna miescinka jako baza wypadową. Naprawde polecam. Byłem po raz drugi 2 tygodnie i nie wiem czy po raz ostatni
szotix napisał(a):Czy ta plaża Zamalin nadaje się dla dzieci w wieku od 10 miesięcy do 5 lat? Czy jest trochę tego żwirku, a nie tylko beton? No i podstawa czy jest cień? Wybieramy się na 2 i 3 tydzień czerwca. Znajomi chcą do Primosten, mi spodobał się Tribunj, jedyny problem to plaża.
lechocz napisał(a):szotix napisał(a):Czy ta plaża Zamalin nadaje się dla dzieci w wieku od 10 miesięcy do 5 lat? Czy jest trochę tego żwirku, a nie tylko beton? No i podstawa czy jest cień? Wybieramy się na 2 i 3 tydzień czerwca. Znajomi chcą do Primosten, mi spodobał się Tribunj, jedyny problem to plaża.
Ja byłem tam parę lat temu z wnukami w wieku 3 i 4 lat.
Dały wówczas radę bez problemu.
szotix napisał(a):Zdjęcia i filmy widziałam. Ja mam rozwierconą córkę, która na wyjazd będzie miała 10 miesięcy i nie wiem czy Tribunj to dobry wybór.
lukasz22i napisał(a):Dzięki za odpowiedź. No bardziej jednak plażing bo dzieci to słaby temat do zwiedzania. A czy mógłbyś wskazać która lokalizacja była by w sam raz dla rodziny, chodzi o bliskość plaży, sklepów ale też nie przy głównej ulicy by jednak wieczorem odetchnąć
piotrekbeti napisał(a):Ciszy i spokoju raczej nie będzie. Gwar z mariny i uliczki do mostu .
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne