Wojtas2010 napisał(a):A co powiecie o miasteczku Tisno ? Tam apartament znalazłem na ul Put Jazine 102.
Pytaj w odpowiednich wątkach, bo ten nie jest o wyspie Murter.
Wojtas2010 napisał(a):A co powiecie o miasteczku Tisno ? Tam apartament znalazłem na ul Put Jazine 102.
Agatka222 napisał(a):Witam!
Czytam i czytam i już nic nie wiem Wybieramy się do Chorwacji od -3 września na 2 tyg. z 2 małych dzieci (1,5 i 3,5 roku) pierwszy wybór padł na Vodice, ale zaczęłam czytać że głośno tłoczno itp.. to pomyślałam o Srime tylko czy tam nie będzie pusto? chodzi mi o to żeby było gdzie pójść na obiad w trakcie dnia. Czy miasteczko nie pustoszeje i zamyka sie we wrześniu? Potrzebuje plażę z łagodnym zejściem żeby dzieciaki bezpiecznie mogły się bawić. Ktoś może pomoże podjąć decyzję, ewentualnie poleci coś ciekawego?
Agatka222 napisał(a):Tylko zależy mi na zejściu z plaży na obiad i powrocie na plażę, albo zjedzeniu czegoś przy plaży. a Vodice we wrześniu dalej są takie przeludnione?
Agatka222 napisał(a):Mam za małe dzieci żeby jechać w ciemno (1,5 i 3,5 roku) boje się, że będą miały dość po podróży, żeby jeszcze biegać i szukać. Ale dzięki za radę
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne