https://www.google.pl/maps/dir/Tribunj, ... 455383!3e2
Drogą/promenadą przy morzu podobnie - a nawet bardziej naokoło
pmonika napisał(a):Czy w Tribunj są jakieś autobusy miejskie? Przeglądając kwatery spotkałam się z odległosciami od przystanków autobusowych. Dokąd jeżdzą autobusy z Tribunj? To sa jakieś miejskie? Może ktoś się wypowiedziec?
pmonika napisał(a):Witajcie!
W te wakacje (końcówka sierpnia) wybieramy się z chłopakiem na wakacje do Chrowacji. Po przejrzeniu Forum, pomyslałam o zakwaterowaniu w którejś z powyższych miejscowości. Jednak bardzo prosiłabym o pomoc przy wyborze miejsca.
Początkowo mój wybór padł na Tribunj, jednak teraz wciąż się zastanawiam.
Zalezy mi na dobrych plażach, do leżenia, opalania ale też o takiej, gdzie woda jest głębsza i możnaby troche ponurkować. Z tego co troche tu widziałam - sa takie w Tribunj. A jak jest w Vodicach i Srimie?
Flacha napisał(a):Witam,
Prosiłbym o podesłanie na PW jakiś sprawdzonych apartamentów w Tribunj albo Srimie. Poszukuje czegoś żeby było kilka apartamentów w jednym domu :
1. 2 dorosłe osoby + małe dziecko
2. j.w.
3. 2 dorosłe osoby
To na 99% a może i jeszcze jeden apartament dla 2 osób. U Daria się dowiadywałem ale to co mi się podoba jest już zajęte.
Z góry dziękuję.
Flacha napisał(a):Witam,
Prosiłbym o podesłanie na PW jakiś sprawdzonych apartamentów w Tribunj albo Srimie. Poszukuje czegoś żeby było kilka apartamentów w jednym domu :
1. 2 dorosłe osoby + małe dziecko
2. j.w.
3. 2 dorosłe osoby
To na 99% a może i jeszcze jeden apartament dla 2 osób. U Daria się dowiadywałem ale to co mi się podoba jest już zajęte.
Z góry dziękuję.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne