Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj, Vodice czy Srima

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomaszstankiewicz
Autostopowicz
Re: Tribunj, VOdice czy Srima

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszstankiewicz » 09.02.2016 19:14

Witam serdecznie wszystkich użytkowników.

Poszukuję 3 apartamentów, każdy dla 4 osób w jednym domu w miejscowości Srima i okolicy.
Szukam miejsca spokojnego, blisko morza.

Informacje proszę przesyłać na adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Bardzo dziękuję

Pozdrawiam

Tomek
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 09.02.2016 20:35

Minia 1
kuba74
tomaszstankiewicz

Poszło info na PW
mahec
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahec » 10.02.2016 13:55

Witam

Także proszę o sprawdzone namiary na apartamenty w Srima dla 4 dorosłych i 3 dzieci na mejla adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. W planach mamy wyjazd pierwsza połowa lipca na ok 10 dni. Z góry dzięki:)
slavi_may
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavi_may » 16.02.2016 19:14

Witam serdecznie!!!
My z rodzinką również szukamy apartamentu/ apartamentów w Srimie. Chodzi mi o sprawdzone namiary. Ilość osób, to 5 dorosłych i 2 dzieci w wieku 10 i 12 lat. Z czego troje dorosłych tworzy jedną rodzinkę, więc apartament 2+1, natomiast dwoje dorosłych i dwoje dzieci drugą, więc apartament 2+2. Mógłby też być jeden większy- 5+2 lub 6+1.
Jeżeli ktoś mógłby pomóc, byłbym bardzo wdzięczny.

Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja natomiast ze swej strony mogę polecić okolice Zadaru- konkretnie miejscowość Privlaka. Polecam to miejsce szczególnie osobom, które cenią sobie ciszę i spokój. Plaże raczej betonowe i żwirkowe, promenada wzdłuż całej wioski, mały port. Dobre miejsce wypadowe, żeby zwiedzić Zadar, Nin, wjechać na wyspę Vir, albo przejechać się magistralą adriatycką.
My byliśmy tam dwa razy i w tym roku postanowiliśmy zobaczyć coś nowego.

Pozdrawiam
Sławek
ewus
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewus » 16.02.2016 21:37

witam
ja również szukam 2 kwater w 1 domu : 2+2 i 2+1 w Tribunj najlepiej blisko morza na 7-10 dni na początku sierpnia. Będę wdzięczna za namiary na priv lub e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. z góry dziękuję
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 17.02.2016 21:00

W tym wątku znajdziecie profil Dario. Dysponuje apartamentami w Srimie, Vodicach i Tribunj. Zapytajcie go na PW.
pmonika
Plażowicz
Pierwsze wakacje w Chorwacji! Pomoc z organizacji.

Nieprzeczytany postnapisał(a) pmonika » 19.02.2016 14:15

Witajcie :)
Przeglądam to forum już od ładnych kilku dni w celu dokładnego zaplanowania wakacji. Będą to moje pierwsze wakacje za granicą (nie licząc kolonii w gimnazjum :)) jak i również pierwsze wakacje z chłopakiem.
Wyjazd: prawdopodobnie druga połowa sierpnia - podróż samochodem. Jest jeszcze wiele rzeczy do ustalenia takich jak np. długosć pobytu. Na razie dopiero czytamy i powoli poznajemy Chorwację czytając tutaj Wasze posty i oglądając relacje z podrózy.
Jak widzimy nasze wakacje? Chcielibyśmy rano wstawać na plażę, myślę, że na mniej zatłoczoną, może jakąś dziką plażę (boję się, że ktoś mógłby coś zabrać z torby - telefon, aparat). Wieczorami chcielibyśmy iść gdzies potańczyc, napić się. Oprócz tego chcielibyśmy też coś zobaczyć.
Myślałam nad Vodicami/Tribunj/Srima - czytałam, ze życie nocne w Vodicach jest ciekawe a nocleg moglibyśmy mieć w spokojniejszej miejscowości np. Tribunj a stąd do Vodic chyba dosyc blisko. Dzięki temu można tez zwiedzić Szybenik, bo jest blisko oraz Park Narodowy Krka. Czy z Tribunj do Vodic jest jakaś komunikacja miejsca? Czy droga tylko pieszo?
Przeglądałam też miejscowości: Zadar, Trogir, Primosten, ale jeszcze nie mam wystarczajacej wiedzy, wciąż jestem w trakcie poszukiwania.

Dlatego mam pytanie o to jaką miejscowość wybrac? Gdzie najlepiej na podstawie opisu naszych wymarzonych wakacji? :)

Licze serdecznie na Waszą pomoc w organizacji pierwszych wakacji. Pozdrawiam! :hut:
Z
Cromaniak
Re: Pierwsze wakacje w Chorwacji! Pomoc z organizacji.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 19.02.2016 15:02

Jak się lubicie bawić wieczorami to sądzę że dobry wybór, i jak na pierwszy raz jest ok.,dobra baza wypadowa. Lecz Vodice to nie cicha okolica :D ,coś za coś.
pmonika
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pmonika » 19.02.2016 15:04

Tak własnie czytałam :) że Vodice raczej głośne. Dlatego myślałam o noclegu w Srimie lub Tribunj - gdzies z fajną, mało zatłoczoną plazą a na wieczorne wypady Vodice :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.02.2016 15:12

Na pewno nie patrz na Zadar czy Trogir.
To oczywiście miejsca obowiązkowe do zobaczenia, ale niekoniecznie do zamieszkania w czasie pobytu.
No chyba, że nad taką zatoczką.... :wink:
pmonika
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pmonika » 19.02.2016 16:01

Dziekuję za odpowiedź :)
A co z plażami w tym "Trójmieście"? Jakie, jak bardzo zatłoczone, gdzie są, a gdzie sa jakieś z mniejszą ilością ludzi?
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 19.02.2016 16:13

pmonika napisał(a):A co z plażami w tym "Trójmieście"? Jakie, jak bardzo zatłoczone, gdzie są, a gdzie sa jakieś z mniejszą ilością ludzi?

Cześć. :D
Poczytaj tutaj>>>https://www.cro.pl/tribunj-vodice-czy-srima-t22878.html?hilit=vodice
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 19.02.2016 16:34

Witaj, z komunikacją raczej ciężko będzie szczególnie wieczorem, więc chyba lepiej noclegu szukać np. na obrzeżach jeśli chcecie spokój a wtedy do centrum miejscowości spacerek.
Jeśli chcecie miejscowość bliżej to polecam Rogoznicę a jeśli coś dalej to np. Gradac. Gradac jest dobrą bazą wypadową do Dubrownika czy Bośni ( Mostar, Medjugorie, Wodospady Kravica, Blagaj, Poticlej ).

Pozdrawiam :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2016 17:48

pmonika napisał(a):Dlatego mam pytanie o to jaką miejscowość wybrac? Gdzie najlepiej na podstawie opisu naszych wymarzonych wakacji? :)

Licze serdecznie na Waszą pomoc w organizacji pierwszych wakacji. Pozdrawiam! :hut:

informacje-o-miejscowosciach-z-rejonu-zadar-split-t31698.html

Pakoštane
Tribunj
Rogoźnica
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 20.02.2016 13:56

pmonika napisał(a):Dziekuję za odpowiedź :)
A co z plażami w tym "Trójmieście"? Jakie, jak bardzo zatłoczone, gdzie są, a gdzie sa jakieś z mniejszą ilością ludzi?

Wklejałem to nie raz, a co mi tam, wkleję jeszcze raz :wink:
Plaża w Tribunj
Sama oceń czy takie okolice i puste plaże Ci odpowiadają, jeśli tak to opis masz w banku kwater.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Tribunj, Vodice czy Srima - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone