Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj, Vodice czy Srima

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alga
Podróżnik
Re: Tribunj, VOdice czy Srima

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alga » 09.08.2015 06:17

A ja mam pytanie, do osób, które były już w Tribunj, czy znajdę tam zatoczki, z ładnym wejściem, lub zatoczki z cieniem, żeby rozłożyć się z psem? Obojętnie na której plaży, obojętnie w którą stronę, choć plan jest taki, by mieszkać bliżej plaży Zamalin. Bo rozumiem, na tych 3 głównych plażach w Tribunj: Zamalin, Bristak, Sovlje - są to główne plaże i psów nie wolno wprowadzać? Jednakże, jeśli odsunę się kilkanaście metrów prawo/lewo, mogę plażować z psem? serdecznie dziękuje :)
Klaudyna82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Klaudyna82 » 09.08.2015 10:00

Witam!
My również wybieramy się do Vodic, ale piesek zostaje u "dziadków".Z tego co wiem, to na plaży nie ma zakazu wprowadzania psów, jedynie mogą być obiekcje, co do psich kąpieli...
W jakim terminie jedziecie?
Pozdrawiam!
Alga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alga » 09.08.2015 10:09

jedziemy za 2 tyg. ruszamy 24.08 na 2 tygodnie, jesteśmy w trakcie szukania noclegu w Tribunj, ale zastanawiamy się własnie, jak to będzie z plażowaniem z psem tam...
Klaudyna82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Klaudyna82 » 09.08.2015 10:18

A dużego macie pieska?Nasza jest malutka - 5kg., mimo to ostatnio jak byliśmy z psinka na urlopie(Porec), to strasznie się umęczyla w upale.Druga sprawa to taka, że psem jest się ograniczonym, pod względem atrakcji.Mamy w planie odwiedzić Park Narodowy Krka, Sibenik,może Kornati.
My wybieramy się 19.08 na 10dni
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 10.08.2015 07:11

Alga napisał(a):jedziemy za 2 tyg. ruszamy 24.08 na 2 tygodnie, jesteśmy w trakcie szukania noclegu w Tribunj, ale zastanawiamy się własnie, jak to będzie z plażowaniem z psem tam...

Na plaży Zamalin jest zakaz wprowadzania psów, na plaży w Sovlje również. Wydaje mi się, ze znak zakazu widziałem również przy plaży Bristak. Ale zawsze możecie pojechać na jakąś dziką plażę.
Alga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alga » 11.08.2015 05:13

Pies rasy średniej, waży 18 kg. Mały nie jest... no właśnie tego się obawiałam, że na głównych plażach jest zakaz wprowadzania psów, no zresztą jak wszędzie. Mam nadzieje, że uda mi się tylko znaleźć jakąś dziką plaże w Tribunj?
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 11.08.2015 07:29

Alga napisał(a):Pies rasy średniej, waży 18 kg. Mały nie jest... no właśnie tego się obawiałam, że na głównych plażach jest zakaz wprowadzania psów, no zresztą jak wszędzie. Mam nadzieje, że uda mi się tylko znaleźć jakąś dziką plaże w Tribunj?

Sądzę, że można plażować za plażą Bristak w kierunku Vodic, o ile oczywiście pieskowi nie będą przeszkadzały golasy ;)
A co w nieco dalszej okolicy? Jeśli nie przeszkadzają Wam duże kamienie to można pojechać do Jadriji, ale nie do samego centrum, bo tam też zakaz wstępu dla psiaków, a podjechać wzdłuż plaży w kierunku Srimy. Plaża praktycznie pusta. W drugą stronę mogę podpowiedzieć plaże tuż za Pirovacem.
showtek2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) showtek2 » 16.08.2015 11:05

Ja bylem w Tribunj rok temu jako pierwszy raz w Cro i mi sie podobalo. Fajnie, spokojnie , cicho. O ktorej godzinie bym nie poszedl, zawsze miejsce na plazy :)
DamianM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DamianM » 14.01.2016 21:01

Witam .Mógłby ktoś mi powiedziec jak daleko jest z Tribunj (okolice portu)do sirma (okolice knajpy Baza).W obie strony.
Chcemy odwiedzić znajomych.Najlepiej na piechotę albo Rowerem(czy jest jakaś wypożyczalnia w Sirma lub Vodice)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.01.2016 21:20

DamianM napisał(a):Witam .Mógłby ktoś mi powiedziec jak daleko jest z Tribunj (okolice portu)do sirma (okolice knajpy Baza).W obie strony.
Chcemy odwiedzić znajomych.Najlepiej na piechotę albo Rowerem(czy jest jakaś wypożyczalnia w Sirma lub Vodice)

Na piechotę trochę daleko
https://www.google.pl/maps/dir/Tribunj, ... 455383!3e2

Rowerki są >>> http://biketours-vodice.com/cjenik/
DamianM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DamianM » 14.01.2016 21:29

Dzięki.Na piechotę to trochę kawałek jest , :( zostaje druga opcja :D
epinephrine087
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) epinephrine087 » 14.01.2016 22:12

DamianM napisał(a):Witam .Mógłby ktoś mi powiedziec jak daleko jest z Tribunj (okolice portu)do sirma (okolice knajpy Baza).W obie strony.

Możesz wypożyczyć rowery również w Apartamentach Martina: Srima I br. 100 B :)
DamianM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DamianM » 15.01.2016 17:40

epinephrine087 napisał(a):

Możesz wypożyczyć rowery również w Apartamentach Martina: Srima I br. 100 B :)

Dzieki.Juz zapisane :papa:
kuba74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba74 » 05.02.2016 14:55

Witam. Proszę o namiary na apartament dla 4 osób, najlepiej w pobliżu plaży w kierunku na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Minia 1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Minia 1 » 07.02.2016 11:34

Witam,
macie może namiary na apartamenty w Tribunj, poza Dario.Interesuje mnie apartament 2+1.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Tribunj, Vodice czy Srima - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone