Alga napisał(a):jedziemy za 2 tyg. ruszamy 24.08 na 2 tygodnie, jesteśmy w trakcie szukania noclegu w Tribunj, ale zastanawiamy się własnie, jak to będzie z plażowaniem z psem tam...
Alga napisał(a):Pies rasy średniej, waży 18 kg. Mały nie jest... no właśnie tego się obawiałam, że na głównych plażach jest zakaz wprowadzania psów, no zresztą jak wszędzie. Mam nadzieje, że uda mi się tylko znaleźć jakąś dziką plaże w Tribunj?
DamianM napisał(a):Witam .Mógłby ktoś mi powiedziec jak daleko jest z Tribunj (okolice portu)do sirma (okolice knajpy Baza).W obie strony.
Chcemy odwiedzić znajomych.Najlepiej na piechotę albo Rowerem(czy jest jakaś wypożyczalnia w Sirma lub Vodice)
DamianM napisał(a):Witam .Mógłby ktoś mi powiedziec jak daleko jest z Tribunj (okolice portu)do sirma (okolice knajpy Baza).W obie strony.
Chcemy odwiedzić znajomych.Najlepiej na piechotę albo Rowerem(czy jest jakaś wypożyczalnia w Sirma lub Vodice)
epinephrine087 napisał(a):DamianM napisał(a):Witam .Mógłby ktoś mi powiedziec jak daleko jest z Tribunj (okolice portu)do sirma (okolice knajpy Baza).W obie strony.
Możesz wypożyczyć rowery również w Apartamentach Martina: Srima I br. 100 B