Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 26.02.2015 21:15

micrus napisał(a): Nie wiem dokładnie, który dom należy do niego.:lol:

Apartamenty Dario w Vodicach. :papa:
Andrzej3777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej3777 » 26.02.2015 21:26

Witam wybieram się do Vodic22 czerwca do apartamentów polecanych przez daria nazwa marjan.Mam pytanie czy może ktoś z was był w tych apartamentach jeli tak poproszę o opinie Gospodarze dojście do morza sklepu wifi itp.Z góry dziękuje pozdrawiam wszystkich
mateo;)
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mateo;) » 01.03.2015 18:19

slavic napisał(a):Witam wszystkich a szczególnie wybierających się do Daria w lipcu.
My będziemy pomiędzy 6-19.07.2015 - będzie wesoło: 3 córki i dziadziuś razem z nami :)

My będziemy w tym samym czasie, też z trójką w wieku chlopaki 3 i 15 lat i 6 letnia córka szwagra ;) a twoje córki w jakim wieku jak można wiedzieć :) pozdrawiam :mrgreen:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 01.03.2015 19:20

micrus napisał(a):Witajcie
Jestem przed pierwsza podróżą do Chorwacji na przełomie czerwca i lipca. Po waszych wpisach jestem nastawiona na pobyt u Dario. Nie wiem dokładnie, który dom należy do niego. Jestem już po wstępnej rezerwacji. Planujemy być w Apartamencie Mirta lub Biserka 1.
Mam nadzieję, ze im nam będzie dane poznać tego chwalonego gospodarza :lol:

Dom Daria jest u niego oznaczony jako apartamenty Dario.
slavic
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavic » 03.03.2015 10:46

mateo;) napisał(a):
slavic napisał(a):Witam wszystkich a szczególnie wybierających się do Daria w lipcu.
My będziemy pomiędzy 6-19.07.2015 - będzie wesoło: 3 córki i dziadziuś razem z nami :)

My będziemy w tym samym czasie, też z trójką w wieku chlopaki 3 i 15 lat i 6 letnia córka szwagra ;) a twoje córki w jakim wieku jak można wiedzieć :) pozdrawiam :mrgreen:

U nas: 14,6,1
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 11.03.2015 12:31

Z napisał(a):No to chyba się zmienimy ponieważ my będziemy akurat do 6.07 lecz od 7.07 przyjeżdża do Tribunj wesoła ekipa :D

oj wesoła :lol: kto jeszcze bedzie 7-18.07 w ap plaza? :mrgreen:
spinka28
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) spinka28 » 11.03.2015 13:17

Witam
W lipcu wybieramy się do Tribunj. Poproszę o namiary do Dario.
Z góry dziękuję :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.03.2015 13:20

spinka28 napisał(a):Witam

Bank kwater >>> dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.03.2015 22:15

Janusz Bajcer napisał(a):

Aga odbierz pocztę.

Pozdrav
spinka28
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) spinka28 » 11.03.2015 22:23

bonar napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

Aga odbierz pocztę.

Pozdrav

Dziękuję :)
Minia 1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Minia 1 » 17.03.2015 21:24

Witam, zarezerwowałam apartamenty Biserka, czy możecie coś więcej o nich powiedzieć.
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 18.03.2015 09:43

A co chcesz wiedzieć? byliśmy tam zeszłego roku i jedziemy też tego:)
Minia 1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Minia 1 » 18.03.2015 15:12

Czy opisy na ich stronie zgadzają się z rzeczywistością. Czy z balkonu jest widok na morze, czy jest gril, wifi. Jaki jest stan wizualny apartamentów
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 18.03.2015 21:04

Zdjęcia są z apartamentów, tak że jest jak na zdjęciach.
dom znajduje się w tym miejscu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Miarka google pokazuje że do morza jest niecałe 500m w lini prostej, ale drogą będzie z 600m

Morze być może widać ale tylko ale my byliśmy na parterze to widać nie było na samej górze pewnie widać:)

Apartament czysty, w kuchni z tego co pokazywali to wszystko było, my mieliśmy swoje rzeczy co potrzebowaliśmy więc nie było potrzeby korzystać z tego co było na miejscu, to samo tyczy się ręczników w jakiś dzień gospodyni chciała wymienić, ale żona powiedziała że korzystamy ze swoich a tamte niepotrzebne:)

Do sklepu połowa drogi co nad morze więc blisko.

Co do internetu to bywały z nim problemy, czasami wifi łapało ale internetu nie było albo działał wolno, ja się tym nie przejmowałem bo te 2 tygodnie to nawet nie brałem pod uwagę czy jest czy nie ma, ale strony na smartfonie dało się normalnie przeglądać.

problem był np z komarami, nie wiem czy było to spowodowane że zeszłe lato było jakie było i po przyjeździe od niedzieli do wtorku lało,czy tam zawsze tak, ale pod wieczór nie można było okna otworzyć.
Minia 1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Minia 1 » 18.03.2015 22:53

Serdecznie dziękuje :D . Jeszcze jedno pytanie czy jest tam grill i jakieś miejsce do siedzenia przy nim.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 66
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone