paulr napisał(a):Wada tych apartamentow moze byc to ze nie ma we wszystkich klimy. Tez sie nad nimi zastanawialem ale ten co mi pasowal byl bez:-(
alexia.x napisał(a):chciałam jeszcze zapytać o paszport ?
czy warto go wyrobić w celu podróży do Chorwacji czy na dowód swobodnie i bez przeszkód tam wszystko załatwimy ?
druga sprawa ubezpieczenie - jedziemy do Dario na własną rękę, jak się zabezpieczyć w razie jakiegoś wypadu czy choroby ?
alexia.x napisał(a):chciałam jeszcze zapytać o paszport ?
czy warto go wyrobić w celu podróży do Chorwacji czy na dowód swobodnie i bez przeszkód tam wszystko załatwimy ?
druga sprawa ubezpieczenie - jedziemy do Dario na własną rękę, jak się zabezpieczyć w razie jakiegoś wypadu czy choroby ?
Z napisał(a):Dario ma w tym roku dwa fajne domy w swojej ofercie,pierwszy w Srimie z basenem a drugi(świeżak)w Tribunj dosłownie 30metrów od plaży w każdym z nich po kilka apartamentów.
alexia.x napisał(a):dzięki za odpowiedź ws ubezpieczenia - na pewno skorzystam
o paszport zapytałam po przeczytaniu
Rzecznik MSZ Marcin Bosacki pytany przez IAR przyznał, że turyści dla własnej wygody powinni zabierać w podróż do Chorwacji paszport. - Niektóre urzędy chorwackie, nie na granicy, lecz w głębi kraju wymagają paszportu. Dlatego prosimy o zabieranie nadal ze sobą tego dokumentu - apeluje rzecznik MSZ.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje