Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 01.01.2015 17:20

Drodzie prijatcieli i goscie,
wszystickiego najlepszego w Nowym Roku, dužo zdrowia i spełnienia marzeń zycia wam Dario :)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 01.01.2015 19:25

dario dalmacja napisał(a):Drodzie prijatcieli i goscie,
wszystickiego najlepszego w Nowym Roku, dužo zdrowia i spełnienia marzeń zycia wam Dario :)

Trzeba było napisać do mnie to bym Ci napisał ten tekst :D lecz najważniejsze że zrozumiały.Dzięki Dario pozdrowienia dla całej rodzinki,jetta sprzedana? :D .
r3dips
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r3dips » 12.01.2015 13:14

Każdemu kto się zastanawia nad wyjazdem do Tribunj serdecznie polecam. Ja byłem w 2013 roku 17 dni, a w 2014 roku 21 dni. W tym roku się okaże jeszcze ile :) To miejsce uzależnia. Ma swój niepowtarzalny klimat i wg. mnie jest spokojne. No i warto też wspomnieć o obecności Dario, który jest jak Anioł Stróż, który w razie problemów zawsze pomoże, a brak bariery językowej (Dario mówi po polsku) daje bardzo duży komfort. Co do apartamentów Antonio są usytuowane w super miejscu (na wysepce), apartamenty jak dla mnie są ok. Nie ma co prawda klimatyzacji, ale dzięki zamykanym okiennicom da się wytrzymać.
Odległość od Zadaru ok.60 km (1 godz), Sibenika ok.15 km (15 min), Split 100 km (1,5 godziny).

Do zobaczenia w Tribunj :)
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 12.01.2015 13:24

r3dips napisał(a):Każdemu kto się zastanawia nad wyjazdem do Tribunj serdecznie polecam. Ja byłem w 2013 roku 17 dni, a w 2014 roku 21 dni. W tym roku się okaże jeszcze ile :) To miejsce uzależnia. Ma swój niepowtarzalny klimat i wg. mnie jest spokojne. No i warto też wspomnieć o obecności Dario, który jest jak Anioł Stróż, który w razie problemów zawsze pomoże, a brak bariery językowej (Dario mówi po polsku) daje bardzo duży komfort. Co do apartamentów Antonio są usytuowane w super miejscu (na wysepce), apartamenty jak dla mnie są ok. Nie ma co prawda klimatyzacji, ale dzięki zamykanym okiennicom da się wytrzymać.
Odległość od Zadaru ok.60 km (1 godz), Sibenika ok.15 km (15 min), Split 100 km (1,5 godziny).

Do zobaczenia w Tribunj :)

Nic dodać, nic ująć.

Moim zdaniem, w ofercie Daria najważniejsze jest to, iż zarówno zdjęcia jak i opisy apartamentów są w 100% zgodne z rzeczywistością, co niejednokrotnie nie jest już tak oczywiste we wszystkich przypadkach.

Dario, Tak trzymać i do zobaczenia latem. :papa:
wos71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wos71 » 12.01.2015 19:45

Jak daleko jest z ap.Antonio do jakieś fajnej plaży?
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 12.01.2015 19:55

wos71 napisał(a):Jak daleko jest z ap.Antonio do jakieś fajnej plaży?

tak jak na stronie napisane będzie do kamienistej ze 100 a do żwirowej z 600:)
wos71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wos71 » 12.01.2015 20:30

paulr napisał(a):tak jak na stronie napisane będzie do kamienistej ze 100 a do żwirowej z 600:)

Dzięki.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 12.01.2015 21:15

Dario ma w tym roku dwa fajne domy w swojej ofercie,pierwszy w Srimie z basenem a drugi(świeżak)w Tribunj dosłownie 30metrów od plaży w każdym z nich po kilka apartamentów.
alexia.x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alexia.x » 13.01.2015 14:55

witam się, zaplanowałam urlop u Dario 26.07 - 07.08 w apartamencie "PLAŻA" w Tribunj
Czy ktoś zna te apartamenty ?
może coś napisać ?
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 13.01.2015 15:56

alexia.x napisał(a):witam się, zaplanowałam urlop u Dario 26.07 - 07.08 w apartamencie "PLAŻA" w Tribunj
Czy ktoś zna te apartamenty ?
może coś napisać ?

Za dużo to się o tychże apartamentach nie dowiesz z uwagi na fakt, iż Dario dopiero w tym roku wprowadził je do swojej oferty. :?

Lecz aby rozwiać Twoje ewentualne obawy, mogę Cię z zapewnić, iż opisy apartamentów oferowanych przez Daria są w 100% autentyczne, co niejednokrotnie nie jest tak oczywiste w innych przypadkach. Nie mówię, że jest tak zawsze lecz czytałem już gdzieś, na tym forum, iż w internetowym opisie apartamentu było napisane: "...do morza 100m..." i faktycznie tak było. Tyle tylko, że nie sprecyzowano faktu, że to było 100 metrów ale w pionie. I codziennie trzeba było je kilkakrotnie pokonywać. 8O

Osobiście to byłem swego czasu w Neum w Bośni i Hercegowinie gdzie, aby dostać się na plażę, trzeba było pokonać dokładnie 128 stopni, więc niejako znam taką "przyjemność" z autopsji. :?

Tak więc, mówiąc o o w/w apartamentach, można jedynie potwierdzić, że ich położenie jest naprawdę rewelacyjne, tzn. boczna, spokojna uliczka Tribunj. :lol:

Po jednej stronie, tejże uliczki, działka z apartamentami a po jej drugiej stronie, tuż przy spokojnym porcie jachtowym, plaża z drobnymi kamyczkami (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link). :hut:

Natomiast, jeżeli wyjdziesz z apartamentów w lewo, to do początku nadbrzeżnej promenady w Vodicach jest fajny spacerek, brzegiem morza tak gdzieś góra 10 do 15 minut. Sama przyjemność, która niejednokrotnie już zaliczyłem. :D

Z kolei zaś, jeżeli skierujesz się w stronę prawą, to po minięciu wspomnianego portu jachtowego to od razu masz centrum Tribunj gdzie znajdują się: sklepy, piekarnia, cukiernia, kantor wymiany walut oraz przeróżne konoby serwujące pyszne dania kuchni chorwackiej. :P

Jednym słowem. Jest wszystko czego na urlopie potrzeba do beztroskiego spędzenia spokojnego wypoczynku. :hut:

Ponadto, moim skromnym zdaniem, dla osób preferujących bardziej aktywny tryb wypoczynku, zarówno Tribunj jak też i Vodice czy Sirma stanowią, super bazę wypadową dla najróżniejszych wycieczek. Zarówno tych bliższych jak też i dalszych, np:
- Vodice - ok. 3 km.
- Szybenik - ok. 18km
- Nacionalni Park KRKA - ok. 35km
- Primosten - ok. 45km
- Trogir - ok. 75km
- Zadar - ok. 80km
- Split - ok. 100 km ( w tym ok. 60km autostradą lub całość tzw. Jadranką z przepięknymi widokami)
- Medugorje - ok. 200km ( w tym ok. 170km autostradą do samej granicy BiH)
- Mostar - ok. 230km (jak wyżej)
- Dubrownik - ok. 290km ( w tym ok. 200km autostradą do Ploce)
- Nacionalni Park Kornati - statek na całodzienną wycieczkę odpływa zarówno z nadbrzeża w Vodicach jak też i Tribunj
Ostatnio edytowano 14.01.2015 10:13 przez lechocz, łącznie edytowano 4 razy
alexia.x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alexia.x » 13.01.2015 16:13

dziękuję Ci bardzo, to nasza pierwsza wizyta w Chorwacji i mam nadzieję, że będzie wszystko super :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.01.2015 16:18

alexia.x napisał(a):dziękuję Ci bardzo, to nasza pierwsza wizyta w Chorwacji i mam nadzieję, że będzie wszystko super :)

My też naszą przygodę z Chorwacją zaczynaliśmy w Tribunj, u Daria. Było fajnie.
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 13.01.2015 18:17

alexia.x napisał(a):dziękuję Ci bardzo, to nasza pierwsza wizyta w Chorwacji i mam nadzieję, że będzie wszystko super :)

Musi być, nie ma innej opcji. :D

Ja na Daria trafiłem dopiero po którymś z kolei pobycie w Chorwacji, dzięki niniejszemu forum i muszę to szczerze powiedzieć, nie miałem również wcześniej, żadnych powodów do narzekania na Chorwatów i ich gościnność.

W końcu Chorwaci to naród Słowiański tak jak i my Polacy. :papa:
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 13.01.2015 23:01

Wada tych apartamentow moze byc to ze nie ma we wszystkich klimy. Tez sie nad nimi zastanawialem ale ten co mi pasowal byl bez:-(
alexia.x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alexia.x » 14.01.2015 08:20

Dziękuję za wszystkie informacje. Może do mojego wyjazdu (26.07) będzie ktoś w tych apartamentach i się podzieli opinią na ich temat. Aktualnie studiuję wszelkie wpisy na forum dotyczące Tribunj i okolic - skarbnica wiedzy. Cieszę się, że mogę skorzystać z wiedzy i doświadczenia bywalców w Cro.
Dziękuję i pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 60
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone