Drodzie prijatcieli i goscie,
wszystickiego najlepszego w Nowym Roku, dužo zdrowia i spełnienia marzeń zycia wam Dario
dario dalmacja napisał(a):Drodzie prijatcieli i goscie,
wszystickiego najlepszego w Nowym Roku, dužo zdrowia i spełnienia marzeń zycia wam Dario
r3dips napisał(a):Każdemu kto się zastanawia nad wyjazdem do Tribunj serdecznie polecam. Ja byłem w 2013 roku 17 dni, a w 2014 roku 21 dni. W tym roku się okaże jeszcze ile To miejsce uzależnia. Ma swój niepowtarzalny klimat i wg. mnie jest spokojne. No i warto też wspomnieć o obecności Dario, który jest jak Anioł Stróż, który w razie problemów zawsze pomoże, a brak bariery językowej (Dario mówi po polsku) daje bardzo duży komfort. Co do apartamentów Antonio są usytuowane w super miejscu (na wysepce), apartamenty jak dla mnie są ok. Nie ma co prawda klimatyzacji, ale dzięki zamykanym okiennicom da się wytrzymać.
Odległość od Zadaru ok.60 km (1 godz), Sibenika ok.15 km (15 min), Split 100 km (1,5 godziny).
Do zobaczenia w Tribunj
alexia.x napisał(a):witam się, zaplanowałam urlop u Dario 26.07 - 07.08 w apartamencie "PLAŻA" w Tribunj
Czy ktoś zna te apartamenty ?
może coś napisać ?
alexia.x napisał(a):dziękuję Ci bardzo, to nasza pierwsza wizyta w Chorwacji i mam nadzieję, że będzie wszystko super
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje