Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikusiowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikusiowa » 15.07.2014 20:19

21monika napisał(a):Witam Kasiu
Znakiem rozpoznawczym były koszulki CROpelkowe i bandaż na lewej kostce.
Pozdrawiam

a to nie zauważyłam
pewnie byliście na plaży Zamalin
bo my na Bristak
ewuska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewuska » 17.07.2014 07:41

21monika napisał(a):Witam :D
Wróciłam właśnie z Chorwacji i w Tribunj byłam w terminie 27.06-05.07 2014. Z wolnymi kwaterami nie ma tam żadnego problemu w okolicy Konzumu jest ich bez liku w różnym standardzie. 8)
I o ile znajomi mówią prawdę tak jest i dziś, bo właśnie tam dotarli.
Pozdrawiam :papa: i życzę udanych wakacji

Witam,jakie są plaże ? Będę koło plaży Zamalin ?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 17.07.2014 10:10

ewuska napisał(a):
21monika napisał(a):Witam :D
Wróciłam właśnie z Chorwacji i w Tribunj byłam w terminie 27.06-05.07 2014. Z wolnymi kwaterami nie ma tam żadnego problemu w okolicy Konzumu jest ich bez liku w różnym standardzie. 8)
I o ile znajomi mówią prawdę tak jest i dziś, bo właśnie tam dotarli.
Pozdrawiam :papa: i życzę udanych wakacji

Witam,jakie są plaże ? Będę koło plaży Zamalin ?

Beton
21monika
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 21monika » 21.07.2014 20:41

Betonowe i zejścia po schodkach lub drabinki. Młodzi mogą śmiało skakać do wody, są natryski i miejsca do rozłożenia się z "manelami". Jeśli poszukujesz miejsca dla młodszych to pozostaje druga strona portu. :P :papa:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 27.07.2014 22:45

Adrian (pastor39) Prosisz o namiary do Daria.

Poszukaj go na facebook'u, albo w google wpisz Dario Orlovic i wszystko jasne.
Pisz po polsku!

Udanego urlopu :papa:
Janueszej2014
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janueszej2014 » 05.08.2014 13:05

Jak coś powinienem mieć jeszcze namiary na kwatery więc zapraszam na priv.
Byliśmy rok temu w Tribunj miejsce bardzo spokojne raczej ukierunkowane na wypoczynek - pary, rodziny z dziećmi.
Miasteczko nieduże. Wysepka odchodząca od Mariny tętni wieczorami życiem nie mniej jednak nie jest to taka pompa jak w Vodicach i innych większych miastach - po godzinie 24 mieliśmy spory problem żeby dokupić Karlovacko (większość sklepów zamknięta). Na wzniesieniu stary kościółek widok jest naprawdę piękny. Dodam że i golasy znajdą coś dla siebie, ponieważ nieopodal Tribunj dość niedaleko plaży miejskiej jest dla nich miejsce :)
Reasumując byliśmy bardzo zadowoleni.
izoldka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) izoldka » 05.08.2014 20:38

jeśli takowe namiary są w Pańskim posiadaniu bo byłabym wdzięczna o wysłanie ich na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
banalna77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banalna77 » 06.08.2014 22:46

Witam ;)16 .08. przywitamy Tribunj i lokalizacja apartament Antonio 1 , Daria nie znam osobiście ale tyle naczytałam się postów ze czuje się tak jakbym już znała go od dawna, zresztą nawet przy rozmowie telefonicznej z nim popełniłam gafę i od razu na Ty z nim rozmwiałam :oops: mam nadzieje że Dario nie obraził sie :? jeszcze pare dni i będziemy się cieszyć wymarzonym urlopem na Chorwacji :D forum czytałam już od dawna, bo to nie pierwszy wyjazd i to jest kopalnia wiedzy i dzięki wam za to :D Kraków pozdrawia , cromaniaków :D
Michal_evo1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michal_evo1 » 07.08.2014 10:22

Witam

A czy ktoś z szanownych CROmaniaków był w Tribunj w apartamentach Petra ul. Kornatska u pana Josip Cvitan?
Wybieram się w te okolice końcem sierpnia, miałem jechać w ciemno, ale miejscówka wygląda ciekawie. Proszę o pomoc!
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 17.08.2014 09:19

Witam,
Pozdrawiam wszysticke znajome, prijatcziole i goscie co sa byli u mnie w tym roku i tez pozdrawiam te ktori prijadzu za pare dnie :) Zapraszam do naszego kraju, wolnych terminow jest...pogoda ladna co mozna sprawdzicz na tym linku, to jest oficialna strona o pogody w Chorwacji
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, a tutaj sa temperature morza :)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam, Dario :papa:
slavo85
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavo85 » 17.08.2014 21:53

Dobry Wieczor

Prosze na maila o namiary na jakiś fajny apartament dla 4 osób w Tribunj, blisko mariny lub morza bo będziemy z łódeczką.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.08.2014 07:05

slavo85 napisał(a):Dobry Wieczor

Prosze na maila o namiary na jakiś fajny apartament dla 4 osób w Tribunj, blisko mariny lub morza bo będziemy z łódeczką.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

U Daria będziesz miał tak blisko mariny że jak przywiążesz linkę do wiaderka to będziesz mógł wodę z morza czerpać :D
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 20.08.2014 08:24

Z dawaj sa wolne terminy u Dario tzn właśnie w Antonio i daje 10 % znizki :D

Ap nr.4 od 21.8-29.8.
Ap nr.2 od 24.8-7.9.
Ap nr.3 od 24.8-1.9.
ap nr.5 od 25.8.-1.9.

jedziemy? :wink: a może lecimy hahahaha
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.08.2014 11:44

Nie da rady Kaśce się urlop skończył lecz już powoli myślimy o styczniowej Dominikanie :D
agunia33
Globtroter
Super apartamenty 15 m od morza w Tribunj - tanio !!

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 21.08.2014 11:12

Gdyby ktoś szukał to polecam super apartamenty , 15 metrów od morza w Tribunij , apartamenty wolne od 24 sierpnia i dalej .. :D cena bardzo atrakcyjna, taniutko i super właściciel mówiący po Polsku :lol: Gdyby był ktoś chętny to namiary prześlę na priv. :D naprawde polecam , osobiście sprawdziłam w zeszłym roku i już za tydzień jedziemy po raz drugi :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 58
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone