mymysteryy napisał(a):szukam kwatery na 1 tydzień w Tribunj lub bliskiej okolicy (2+2dzieci), termin od 19 lipca (lub może być trochę później).
Jeśli ktoś może coś polecić to proszę o info
Janusz Bajcer napisał(a):[flash=][/flash]mymysteryy napisał(a):szukam kwatery na 1 tydzień w Tribunj lub bliskiej okolicy (2+2dzieci), termin od 19 lipca (lub może być trochę później).
Witam.
Czytaj ostatni post na stronie 56.
bonar napisał(a):mymysteryy napisał(a):szukam kwatery na 1 tydzień w Tribunj lub bliskiej okolicy (2+2dzieci), termin od 19 lipca (lub może być trochę później).
Najprościej jest napisać do Daria
paulr napisał(a):bonar napisał(a):mymysteryy napisał(a):szukam kwatery na 1 tydzień w Tribunj lub bliskiej okolicy (2+2dzieci), termin od 19 lipca (lub może być trochę później).
Ciężko z nim pisać na FB:)
Ja mam termin od jutra na 2 tyg. i chciałem przyjechać dziś lub nawet wczoraj na dodatkowe 2 dni. Od tygodnia nie umiałem się z nim dogadać.. miał zobaczyć czy jest możliwość przyjechać wcześniej a jedyne co z tego wyszło od wczoraj mam urlop a dziś jeszcze zamiast w Adriatyku leżę w swoim łóżku i czekam do nocy by dopiero wyjechać:)
Z napisał(a):paulr napisał(a):bonar napisał(a):mymysteryy napisał(a):szukam kwatery na 1 tydzień w Tribunj lub bliskiej okolicy (2+2dzieci), termin od 19 lipca (lub może być trochę później).
Ciężko z nim pisać na FB:)
Ja mam termin od jutra na 2 tyg. i chciałem przyjechać dziś lub nawet wczoraj na dodatkowe 2 dni. Od tygodnia nie umiałem się z nim dogadać.. miał zobaczyć czy jest możliwość przyjechać wcześniej a jedyne co z tego wyszło od wczoraj mam urlop a dziś jeszcze zamiast w Adriatyku leżę w swoim łóżku i czekam do nocy by dopiero wyjechać:)
Nie bardzo wiem co masz na myśli pisząc że ciężko z nim się dogadać na FB. ja nie mam z tym problemów.Przykładowa wiadomość od Daria do mnie(znajomi się wybierali) cyt.U mnie w Vodice jest full, a w Antonio jeszcze jest wolne miejsca od 10.8. pa
21monika napisał(a):Witam
Wróciłam właśnie z Chorwacji i w Tribunj byłam w terminie 27.06-05.07 2014. Z wolnymi kwaterami nie ma tam żadnego problemu w okolicy Konzumu jest ich bez liku w różnym standardzie.
I o ile znajomi mówią prawdę tak jest i dziś, bo właśnie tam dotarli.
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje