Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 07.05.2014 12:17

Z napisał(a):Przecież kwatery Daria są dosłownie 100metrów od mostka więc co za problem przetoczyć motor?,szerokości chyba wystarczy przecież jest tylko jeden słupek,bywałem tam kilka razy i jakoś miejscowym ten zakaz nie przeszkadza w poruszaniu się skuterami.Co do kwater to muszę przyznać ci rację popitoliła mi się Maja z Marjanem :D

No tak. Miejscowym nie przeszkadza... ale gdyby miejscowi to byli Polacy.. ;)
Dobra kończymy offtop. Koleżanko litonka - odezwij się do Daria, wypytaj - na pewno Ci rzetelnie napisze i pomoże ulokować motor w takim miejscu aby nikt go nie tykał!
Ludek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ludek » 07.05.2014 19:17

To ja może głupie pytanie, ale czy do Daria można pisać po polsku?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.05.2014 19:38

Ludek napisał(a):To ja może głupie pytanie, ale czy do Daria można pisać po polsku?

Jak najbardziej jak będziesz chciał porozmawiać w naszym języku to również da radę
tomasini75
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasini75 » 07.05.2014 19:49

można, można po polsku. Dario wszystko rozumie i odpisuje.
A tak przy okazji - będzie ktoś u Daria w Villa Srima w terminie 10-17.07?
eltori
Odkrywca
Namiary na nocleg w Tribunj na 3 dni w sierpniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) eltori » 13.05.2014 22:08

Witam, poszukuję namiarów na nocleg w Triubunj - przyjazd 19.08.2014 wyjazd 22.08.2014 (3 noclegi), dla 2 osób dorosłych z dwójką dzieci. Oczywiście najchętniej w miarę blisko plaży, w miarę spokojnie, no i w miarę... no cóż tanio. Koncert życzeń mi wyszedł, ale może się uda... (mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 19.05.2014 21:46

Witaj damianołódź , daj znać czy otrzymałeś wiadomość na PW.

Pozdrav
eltori
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) eltori » 26.05.2014 19:41

Dziękuję za namiary, niestety Dario nie ma apartamentu dostępnego w interesującym nas terminie :( (ten się zmienił: od 18 do 22.08.2014 r. - 4 noclegi). Znaczy na swojej stronie ma wolne, ale odpisał, że niestety wynajmuje apartamenty tylko na 7 noclegów. A nam potrzeba tylko na 4 noce, bo od 22.08 mamy już zarezerwowane miejsce w dalszej drodze. A wcześniej nie damy rady przyjechać, bo urlopu brak... Może ktoś ma jakieś inne podpowiedzi? Nie musi być Triubunj, ale najlepiej coś blisko Sibenika. W miarę przytulnego dla rodzinki 2+2. ???
Ludek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ludek » 29.05.2014 09:39

Nam w końcu udało się zarezerwować za pośrednictwem Dario:). Będziemy w apartamentach MATE. Nie są to apartamenty Dario, ale jego znajomego. Mam jednak nadzieje, że wszystko będzie ok. Z tego co Dari napisał do plaży ok. 500-600 m, do sklepu ok. 200 m. Podzielę się wrażeniami po powrocie.
Wybieramy się w okresie 18.07-30.07.2014 r.

A może ktoś już tam mieszkał?
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 06.06.2014 20:38

Chyba ze dwa lata tu nie byłem... ale za kilka dni jadę do Daria... moje ukochane miejsce, ulubieni ludzi.
U Daria będziemy na 2 rodzinki.. po raz 5 .... Trzeba powiedzieć, że facet jest na 5 (wedle starej skali ocen).
Miejsce przeurocze, atmosfera świetna... mam nadzieję, że sąsiedzi z apartmanów też będą świetni i mile spędzimy tam dwa tygodnie...
Warto.... byłem na Istrii w Fażana, potem w Cerkwenicy, a teraz od tylu Lat w Vodicach i Tribunj...rewelka.
Podzielę się swoimi uwagami jak dojadę, w tym roku Vodice powinny być piłkarskie.... ;-) Od pierwszego dnia będziemy kibicować Chorwacji :-)
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 06.06.2014 21:09

Knjaz napisał(a):Chyba ze dwa lata tu nie byłem... ale za kilka dni jadę do Daria... moje ukochane miejsce, ulubieni ludzi.
U Daria będziemy na 2 rodzinki.. po raz 5 .... Trzeba powiedzieć, że facet jest na 5 (wedle starej skali ocen).
Miejsce przeurocze, atmosfera świetna... mam nadzieję, że sąsiedzi z apartmanów też będą świetni i mile spędzimy tam dwa tygodnie...
Warto.... byłem na Istrii w Fażana, potem w Cerkwenicy, a teraz od tylu Lat w Vodicach i Tribunj...rewelka.
Podzielę się swoimi uwagami jak dojadę, w tym roku Vodice powinny być piłkarskie.... ;-) Od pierwszego dnia będziemy kibicować Chorwacji :-)

W jakim terminie bo ja tyż ale w APP w Srimie . :hut:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.06.2014 05:49

Knjaz napisał(a):Chyba ze dwa lata tu nie byłem... ale za kilka dni jadę do Daria... moje ukochane miejsce, ulubieni ludzi.

Życzę miłego wypoczynku,szkoda że nie udało nam się wcisnąć, miło by było mecz otwarcia obejrzeć w Vodicach.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 08.06.2014 20:25

szkoda Zbychu ... troche za późno sie ogarnelismy, ale wiesz że nie ma rzeczy niemozliwych :mrgreen: a my juz walizki prawie zapakowane w środe wyjeżdzamy :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.06.2014 20:31

jolamik napisał(a):szkoda Zbychu ... troche za późno sie ogarnelismy, ale wiesz że nie ma rzeczy niemozliwych :mrgreen: a my juz walizki prawie zapakowane w środe wyjeżdzamy :D

Cześć Jola. Miłego wypoczynku. A pozdrówcie tam Dario ode mnie. :lol:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 08.06.2014 20:35

cześć :D pozdrowimy :wink:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 08.06.2014 21:08

jolamik napisał(a):szkoda Zbychu ... troche za późno sie ogarnelismy, ale wiesz że nie ma rzeczy niemozliwych :mrgreen: a my juz walizki prawie zapakowane w środe wyjeżdzamy :D

wiem,wiem :smo: może kiedyś :D ale jak to w środę wyjeżdżacie? nocujecie po drodze?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 54
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone