jaaak tu miło cześć Z.
że się tak niesmiało spytam kto będzie u Darka w apartmanach 12-24 czerwiec?? bo my u niego 5 raz a w ogóle w Cro 7
jolamik napisał(a):jaaak tu miło cześć Z.
że się tak niesmiało spytam kto będzie u Darka w apartmanach 12-24 czerwiec?? bo my u niego 5 raz a w ogóle w Cro 7
litonka napisał(a):Witam serdecznie,
mam pytanie do stałych bywalców Vodic i Tribunj jak jest w tej części Dalmacji Płn. z temperaturą wody w sierpniu? a raczej z prądami wodnymi -czy występują tam często zimne prądy wodne?
Tegoroczny urlop zaczyna być dla mnie utrapieniem i wizja koszmaru Pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji i to jeszcze motocyklem.
Naczytałam się od metra różnistych forum i blogów. Mam mętlik w głowie nie wiem gdzie mamy jechać i gdzie szukać kwatery -jak już łapie trop i znajduję miejscówkę to znajomi podpowiadają że nie jest to zbyt fajne miejsce i raczej sugerują ,żeby szukać czegoś bardziej na południe. Czy rzeczywiście jest taka różnica między Dalmacją Płn a Płd? w klimacie i krajobrazie?
Z napisał(a):Temperatura wody zawsze może się zmienić(miałem tak kilka razy) a co do różnicy w krajobrazie to jak najbardziej,w okolicach Vodic raczej płasko dopiero za Splitem zaczynają się góry.Co do wolnych kwater u Daria to świeże info z dnia wczorajszego:Drodzi prijatczieli,
Musze was poniformowac že jescze zostalo wolnyh terminow bo wydze ze pare moich prijatcziela žaluje co niema nicz wolnego
Dlatego napisze tutaj jesze raz..
Ap nr.1 Dario
26.5-5.6. 3.7-15.7. 12.9-30.9.
Ap nr.2 Dario 1.6-20.6. 30.6-7.7. 17.7-25.7. 12.9-30.9.
Ap nr.3 Dario 1.6-16.6. 3.7-14.7. 7.9-30.9.
W Antonio apartamentach v Tribunj tez wolnyh terminow jest...
Czekamy na was i na wasze prijatcziele
litonka napisał(a):I kolejna sprawa jak z parkowaniem pojazdów w tych destynacjach to dla nas bardzo ważna kwestia. Chodzi o możliwość zaparkowania motocykla tak żeby np.przechodzące dzieciaki nie próbowały na niego wsiadać lub dotykać załączając alarm który będzie wkurzał wszystkich w okolicy lub co gorsza nie przewróciły maszyny na siebie. Czy jest możliwość parkowania na posesji?
litonka napisał(a):Dziękuję Arb ,że mnie oświeciłeś ty linkiem do google mapy
Wiedziałam , że Antonio jest na wyspie i że parkowanie samochodów jest gdzieś 80 m od apartamentów ale nie wiem czemu wydawało mi się , że ten mostek jest przejezdny dla jednośladów. Już widzę mojego chłopa jak się zgodzi zostawić swoją maszynę gdzieś bez opieki poza zasięgiem wzroku. Więc Antonio odpada a tam takie mile studio dla pary Nie ma opcji będę musiała pozawracać głowę Dario
Jakby ktoś miał namiary na fajną kwaterę dla pary i parkingiem dla motocykla i był tak miły to będę wdzięczna
arb napisał(a):No proszę, dla mnie po prostu znak zakazu to znak zakazu Najlepiej będzie faktycznie dogadać się z Dariem i on Ci rzeczowo odpisze na pytania. Co do Marijan to są appki jego kuzyna i mam dowód w postaci zapisu naszej rozmówki na fb, ze wstawił je na stronkę w tym roku
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje