Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 14.04.2014 22:13

Witam.Bedzie ktos u Daria w willi srima w terminie 17-24 lipca ?
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 15.04.2014 21:55

Mam przykre wiadomości.
Niestety z powodów osobistych muszę zrezygnować z pobytu u Daria.
Są to powodu osobiste i zdrowotne.
Mieliśmy zarezerwowane apartament w Vodicach Marijan nr 3 ( 4 + 1 ) w terminie od 16 do 26 lipca.
Może ktoś jest chętny w razie czego piszcie na priv, podam adres strony jeśli ktoś jeszcze nie zna.
Pozdrawiam
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 16.04.2014 08:09

Zdarza się,zdrowia życzę.Odbijesz sobie następnym razem.
katrinkaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) katrinkaa » 16.04.2014 17:00

Z napisał(a):Ze Srimy do Daria blisko,plażę polecam naprzeciwko hotelu DUJE(idealna dla dzieci),pizza wyśmienita niedaleko plaży przed skrętem w lewo na plażę po lewej stronie w budce(otwarta chyba od 11.00)-ceny od 30 do 45kun(kobitka robi tylko pizzę i jest w tym dobra). Koło plaży dwie knajpki z piwkiem oraz jedna z nich z hamburgerami,niedaleko budki z pizzą jest sklep spożywczy.

W którym miejscu ta pizzeria, bo nie bardzo mogę wywnioskować z opisu. Będę w Srimie u Daria no i zainteresowała mnie ta pizza ze względu na dzieci.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 16.04.2014 19:58

nie wiem jak zaznaczyć na mapie lecz pokrótce nakreślę, więc ruszamy z Vodic przy porcie i kierujemy się do Srimy i dojeżdżamy do końca drogi z pierwszeństwem(po prawej mały sklepik spożywczy-zawsze zimne piwko),na tym skrzyżowaniu skręcamy w prawo i po przejechaniu 100-150 metrów(jeszcze przed następnym odbiciem w lewo na hotel Duje) mamy po lewej stronie taki budyneczek przerobiony z przyczepy z podnoszonym całym bokiem to właśnie jest ta pizzeria.Nie dopisałem wcześniej że pizzę można tam tylko kupić na wynos lecz dla tych którzy będą u Daria w Vodicach mam też dobre wiadomości-znajomy Daria ma pizzerię w Vodicach i dowozi wałówkę do Daria domu.
katrinkaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) katrinkaa » 16.04.2014 22:09

Dzięki za wyjaśnienie, przeszłam się ludzikiem google i znalazłam tą przyczepkę - pizzerię.
TANAKA
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) TANAKA » 19.04.2014 15:37

Dołączam do poprzedników z prośbą o więcej informacji i fotki ;)

Krzysiek
21monika
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 21monika » 27.04.2014 17:57

Witam !
Wybieram się w tym roku do Tribunj w terminie 14-20 lipca. To już będą nasze trzecie wakacje w Cro.
Czy ktoś zna jakieś inne kwatery niż u Daria w tych okolicach.
Do tej pory zawsze jechaliśmy w ciemno i było OK. Senj i Poreć.
Rodzinka 4 osobowa.
Jak się plasują ceny apartamentów.
Więcej już wiem z forum, do którego zawsze zaglądam na kilka miesięcy przed wyjazdem.
Z góry DZIĘKUJĘ i pozdrawiam. :papa:
sdana
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdana » 28.04.2014 12:37

Witam.
Wybieram się od 12.07 do Tribunj do Apartmani Jabuka Tribunj Agis & Marija Jabuka .
Czy ktoś tam mieszkał ? Bardzo proszę o informację .
Pozdrawiam :D
Trebor_89
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor_89 » 01.05.2014 11:08

Witam,
Ja w pierwszej kolejności chciałbym zapytać o same miasteczko - czy jest w nim co robić :) Szukam miejscowości, którą da mi trochę odsapnąć, ale jednocześnie znajdzie się tam też trochę miejsca na rozrywkę :)
Mamy upatrzoną pewną willę (Petra przy ulicy Kornatskiej), ale z miłą chęcią poprzyglądam się waszym propozycją :)

PS: A może Vodice?:)

Pozdrawiam!
Robert Gwardecki
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bobasbk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobasbk » 04.05.2014 12:48

Tribunj mała spokojna miejscowość .Jeśli ktoś woli rozrywkę to Vodice ja rok temu byłem Vodice Blata , blisko do morza , plaża ok , prysznice na nabrzeżu , blisko do centrum i rozrywek nocnych dużo naprawdę polecam...przez 8 dni pogoda super ... to nie nasze morze. W tym roku też się tam wybieram w lipcu ...
MarioDG
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarioDG » 04.05.2014 18:31

Czy ktoś był w apartamencie MAJA w Vodice?
MarioDG
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarioDG » 04.05.2014 19:00

Ogólnie szukam apartamentu od 09.08 dla 6 osób + 3 dzieci jeśli ktoś zna jakieś sprawdzone miejsce proszę o kontakt na PW (okolice Sibenika) dodam że to pierwsze wakacje w Chorwacji
Ludek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ludek » 05.05.2014 11:35

To ja się podłączę :) Dla nas to w ogóle pierwsze zagraniczne, samodzielne wojaże. :)
Poszukuję kwatery dla 3 rodzin, 6 osób + 4 dzieci (13,12,10,2 lata). Urlop mamy 19.07.2014-03.08.2014. Tak naprawdę główna bariera, to cena. Możemy wydać ok. 10-12 euro/os/dzien. Poza tym, żeby było w miarę blisko do morza. A jakby jeszcze akceptowali psiaki, to w ogóle byłoby super. Nie musielibyśmy się zastanawiać komu go podrzucić.

Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 05.05.2014 12:00

Warto poszperać po necie, może Dario ma jeszcze wolne terminy:)

dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html#p1122773
Pozdrav
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 52
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone