Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.03.2014 22:33

arb napisał(a):tomspeed w prezencie od wszystkich forumowiczów i od Daria - będziesz miała grill ;) Załatwione!

Potwierdzam :lol: grill będzie :idea:
Marijan jest w Vodicach blisko Srimy. :wink:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.03.2014 05:08

Pojedziesz raz do Daria i się wyluzujesz :D
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 18.03.2014 07:42

witam,
tak z innej beczki, czy Dario jest obecny przy meldowaniu się w innych App ?? Pytam. bo za jego pośrednictwem wziąłem App u Biserki w Tribunj.
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 18.03.2014 10:46

Przepraszam, najpierw zarezerwowałaś miejscówkę a potem okazało się że masz jakieś pytania o apartament i tak dalej? Że nie wiesz jakie jest wyposażenie, co robić wieczorami i jakie masz opcje?
Musze przyznać że to dość nietuzinkowe podejście do rezerwacji kwater w Chorwacji. Naprawdę podziwiam. :mrgreen:

Jeśli masz jakieś wątpliwości to chyba najlepiej rozwiązywać je bezpośrednio z Dariem, który notabene i tak przegląda forum (nie wiem czy jeszcze pisuje). Jeśli chciałabyś zmienić appek - również zawsze możesz spróbować napisać do niego czy możesz jednak przyjechać do Tribunj. Na pewno nic nie zdziała pisanie na forum. Wakacje, przynajmniej dla mnie, są raz w roku i naprawdę warto je sobie zorganizować w taki sposób aby potem nie żałować.

Zarezerwowałam miejscówkę bo mi się podobała ze zdjęć, zrobiłam chyba jak każdy.
Potem dostałam adres, przejrzeliśmy z drugą połową gdzie to dokładnie jest. Wcześniej tego nie widziałam.
Poza tym pisząc tu pisałam też z Dariem.
I fakt grill będzie, choć stwierdziłam, że za stacji w razie czego można kupić więc nie było by tak źle jak by go nie było.
Nie rozumiem o co te pretensje do mnie. Pytałam tylko czy ktoś zna te kwatery a zamiast odpowiedzi, tak lub nie, podanie czegoś więcej o okolicy otrzymałam informacje, że to moja wina. Może moje podejście do rezerwacji według Ciebie było dziwne wg mnie nie ważne w jakim apartamencie będę, gdzie dokładnie będę byle u Daria bo od 2 lat czytam forum i w końcu udało nam się z zaplanowaniem wyjazdu i finansami.

Pisałeś że nic nie zadziała pisanie na forum a ja chciałam się dowiedzieć czy ktoś był w tym apartamencie i coś wie i to miało zadziałać.
Czuję się jak bym zrobiła coś okropnego pytając Was na forum o ten apartament, nie rozumiem.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 18.03.2014 10:53

Człowiek chce pomóc, rozluźnić atmosferę, a tu jeszcze foch.

Ech...
Mimo wszystko - udanych wakacji.

ps. nigdzie nie pisałem że to twoja wina
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.03.2014 10:53

tomspeed napisał(a):ja chciałam się dowiedzieć czy ktoś był w tym apartamencie i coś wie i to miało zadziałać.

W apartamentach Marijan dotychczas nikt nie był, to nowa oferta na rok 2014 :idea:
Więcej info dostałaś na PW.
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 18.03.2014 11:01

arb napisał(a):Człowiek chce pomóc, rozluźnić atmosferę, a tu jeszcze foch.

Ech...

Poczułam się jak bym komuś rodziców wczorajszymi skarpetkami zabiła po Twoim wpisie.
Poczułam się oskarżona, że się czepiam, ale Wy tam byliście, ja nie i świruję na maksa.
Wiem o tym bardzo dobrze, wszystkim się przejmuję a ten nieszczęsny grill nie jest mi do szczęścia potrzebny.
Teraz już wiem, że to nowe kwatery i chyba będę zdawać relację z pobytu w nich jako pierwsza.
Inni po mnie będą mieli łatwiej.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 18.03.2014 11:06

tomspeed napisał(a):
arb napisał(a):Człowiek chce pomóc, rozluźnić atmosferę, a tu jeszcze foch.

Ech...

Poczułam się jak bym komuś rodziców wczorajszymi skarpetkami zabiła po Twoim wpisie.
Poczułam się oskarżona, że się czepiam, ale Wy tam byliście, ja nie i świruję na maksa.

Czyli norma.
Facet powie A.
A kobieta słyszy alfabet aż do ...Z. :mrgreen:

Mógłbym Ci napisać parę słów o Twoim podejściu, szczególnie do moich postów (które nie były i absolutnie nie miały na celu napastliwego - spoko, zrzucam to na karb Twojego świrowania) ale nie będę Ciebie dodatkowo stresował. Szykuj się na wakacje i jeszcze raz: udanego pobytu. :papa:
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 18.03.2014 11:09

Mój mąż też tak mówi :) on A a ja Z.
Może faktycznie ja świruję :)
Dostałam pw od Janusza i już mi lepiej.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.03.2014 12:37

Ze Srimy do Daria blisko,plażę polecam naprzeciwko hotelu DUJE(idealna dla dzieci),pizza wyśmienita niedaleko plaży przed skrętem w lewo na plażę po lewej stronie w budce(otwarta chyba od 11.00)-ceny od 30 do 45kun(kobitka robi tylko pizzę i jest w tym dobra). Koło plaży dwie knajpki z piwkiem oraz jedna z nich z hamburgerami,niedaleko budki z pizzą jest sklep spożywczy.
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 18.03.2014 15:46

Dzięki wielkie.
Dzieciaki już się cieszą na tą pizzę.
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 27.03.2014 13:01

horas napisał(a):witam,
tak z innej beczki, czy Dario jest obecny przy meldowaniu się w innych App ?? Pytam. bo za jego pośrednictwem wziąłem App u Biserki w Tribunj.

mi powiedział że nawet jak nie znam języka to nie będzie problem z zameldowaniem:) jedyne co się zastanawiam to podał mi adres, którego google nie znajduje (brak takiej ulicy) a automapa nie pokazuje dokładnie numeru, zresztą nie znalazłem w internecie nigdzie rozkładu numerów. Nie bym twierdził że taki adres nie istnieje bo istnieje napewno ale ciekawi mnie w jakiej części ulicy jest ten dom, wiadomo że w razie czego znaleźć go pewnie nie będzie trudno na miejscu bo u ulica do najdłuższych nie należy, ale z ciekawości może ktoś potrafi wskazać na google który to dom:D by tak z ciekawości przed przyjazdem zobaczyć mniejwięcej jaka jest droga na plaże:D
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 27.03.2014 16:16

paulr napisał(a):

mi powiedział że nawet jak nie znam języka to nie będzie problem z zameldowaniem:) jedyne co się zastanawiam to podał mi adres, którego google nie znajduje (brak takiej ulicy) a automapa nie pokazuje dokładnie numeru, zresztą nie znalazłem w internecie nigdzie rozkładu numerów. Nie bym twierdził że taki adres nie istnieje bo istnieje napewno ale ciekawi mnie w jakiej części ulicy jest ten dom, wiadomo że w razie czego znaleźć go pewnie nie będzie trudno na miejscu bo u ulica do najdłuższych nie należy, ale z ciekawości może ktoś potrafi wskazać na google który to dom:D by tak z ciekawości przed przyjazdem zobaczyć mniejwięcej jaka jest droga na plaże:D

Nie znam tej kwatery Daria-jeszcze tam nie dotarłem
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 27.03.2014 19:42

Z napisał(a):
paulr napisał(a):

Nie znam tej kwatery Daria-jeszcze tam nie dotarłem

po oglądnięciu google i tego co mniej więcej widać jest to mniej więcej tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Chyba.. no nic zobaczy się w lipcu:)
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 31.03.2014 10:23

@paulr
damy radę ;)
byle do lipca :lol:
do zobaczyska na miejscu :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 51
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone