Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 13.03.2014 12:50

magmar napisał(a):Witam,
bardzo proszę o stronkę www i namiary do Dario Vodice. Mój kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam Croatomaniaków :) :papa:

link do www poszedł na maila
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 14.03.2014 00:35

horas napisał(a):
paulr napisał(a):jedyny jaki był wolny w tym czasie nr 5:)

no to w takim razie do zobaczyska :lol:

zróbcie rozeznanie, która plaża lepsza, gdzie najbliższy sklep z zimnym Karlovaćko i ogólnie co i jak ;)

nie wiedziałem że u Biserki jest App nr 5 ??

ja tez nie ale nie miał nic innego wolnego dla w dorosłych i 2 dzieci a ap jest tylko na angielskiej wersji strony:)
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 16.03.2014 15:19

Ja pierwszy raz jadę do Chorwacji, wybraliśmy Vodice, choć teraz myślę, że Tribunj byłby lepszy.
Apartament mamy oczywiście u Daria. Teraz jednak zaczynam się martwić. Mamy apartament Marijan i tak sobie przeglądam Google Street i stwierdzam, że daleko od wody jest.
Ktoś może tam już był? Wszyscy tak wychwalają apartamenty Dario itd a o tym jakoś cicho sza.
Szkoda, że nie ma tam grilla.
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 16.03.2014 15:51

tomspeed napisał(a):Ja pierwszy raz jadę do Chorwacji, wybraliśmy Vodice, choć teraz myślę, że Tribunj byłby lepszy.
Apartament mamy oczywiście u Daria. Teraz jednak zaczynam się martwić. Mamy apartament Marijan i tak sobie przeglądam Google Street i stwierdzam, że daleko od wody jest.
Ktoś może tam już był? Wszyscy tak wychwalają apartamenty Dario itd a o tym jakoś cicho sza.
Szkoda, że nie ma tam grilla.

W ubiegłym roku byłem w Tribunj , dziękuję Bogu , że nie zarezerwowałem kwatery w Vodicach . Na wycieczkę czy zwiedzania ok ale urlopować tam to porażka , tłok okropny wszędzie .
Ty chyba nie masz się czym martwić a propos kwatery , z tego co czytam , Dario to porządna jednostka i kitu ludziom nie wciska .
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 17.03.2014 19:30

Wiem, że kitu nie wciska, bardzo dobrze z nim się mi rozmawia. Rzetelnie odpowiada co i jak itd.
Tylko martwię się, że wieczorami nie będzie co robić w domu. To znaczy przy domu, jedynie na balkonie siedzieć.
Żałuję bardzo, że nie wynajęłam apartamentu gdzie jest grill. Można by było wieczorem upiec jakieś owoce morza itd.
Poza tym ciągle czytam o kwaterach Dario lub o Antonio i Marijan nie mogę nic znaleźć.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.03.2014 19:51

tomspeed napisał(a):Poza tym ciągle czytam o kwaterach Dario lub o Antonio i Marijan nie mogę nic znaleźć.

A to czytałaś >>> dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 17.03.2014 20:21

Czytałam, ale o apartamencie Marijan ani słowa.
Jak napisałam jest sporo o kwaterach o nazwie Dario i Antonio a o Marijan nic.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.03.2014 20:41

Może dlatego nie ma nic, bo chyba Marijan to nowość 2014 u Dario i jeśli dobrze odczytuję ze strony, to apartamenty są w miejscowości Srima.
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 17.03.2014 20:46

Mi na mapie pokazuje, że Vodice, no ale mniejsza z tym.
Szukam dalej, może coś znajdę na ten temat.
Wiem, że u Daria będzie na pewno ok.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.03.2014 20:53

tomspeed napisał(a):Wiem, że u Daria będzie na pewno ok.

Potwierdzam :idea:
Szukaj :lol:
tomspeed
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomspeed » 17.03.2014 21:03

Szukam szukam.
Ale i tak nie mogę się już doczekać i oczywiście zdam relację.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 17.03.2014 21:21

tomspeed napisał(a):Szukam szukam.
Ale i tak nie mogę się już doczekać i oczywiście zdam relację.

Przepraszam, najpierw zarezerwowałaś miejscówkę a potem okazało się że masz jakieś pytania o apartament i tak dalej? Że nie wiesz jakie jest wyposażenie, co robić wieczorami i jakie masz opcje?
Musze przyznać że to dość nietuzinkowe podejście do rezerwacji kwater w Chorwacji. Naprawdę podziwiam. :mrgreen:

Nie wiem jak inni ale ja dzień w dzień marzę o tym aby wieczorami posiedzieć sobie na balkonie podczas wakacji, z chłodnym winkiem w ręku słuchając cykad - dla Ciebie to nudne jest? Chyba pracujesz w bibliotece :mrgreen:

Jeśli masz jakieś wątpliwości to chyba najlepiej rozwiązywać je bezpośrednio z Dariem, który notabene i tak przegląda forum (nie wiem czy jeszcze pisuje). Jeśli chciałabyś zmienić appek - również zawsze możesz spróbować napisać do niego czy możesz jednak przyjechać do Tribunj. Na pewno nic nie zdziała pisanie na forum. Wakacje, przynajmniej dla mnie, są raz w roku i naprawdę warto je sobie zorganizować w taki sposób aby potem nie żałować.

Janusz ten Marijan to chyba faktycznie w Vodicach są appki.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.03.2014 21:24

arb napisał(a):Janusz ten Marijan to chyba faktycznie w Vodicach są appki.

Skoro w Vodicach, to przyjmuję do wiadomości :wink: :lol:
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 17.03.2014 21:28

Janusz Bajcer napisał(a):
arb napisał(a):Janusz ten Marijan to chyba faktycznie w Vodicach są appki.

Skoro w Vodicach, to przyjmuję do wiadomości :wink: :lol:

Na stronie nie ma informacji że to Srima, poza tym rozumuję że tomspeed ma pełen adres :smo:
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 17.03.2014 21:41

tomspeed w prezencie od wszystkich forumowiczów i od Daria - będziesz miała grill ;) Załatwione!

Ale resztę już pogadaj i wyjaśnij bezpośrednio z Dariem!

Życzę Ci udanych wakacji! Nie denerwuj się tak. Pierwszy wyjazd zawsze jest bardzo stresujący dla wszystkich - to jasne. Dario to super gość i na pewno odpowie na każde Twoje pytanie a jeśli coś będzie nie w porządku - to zareaguje. Ciesz się Chorwacją i wspaniałymi możliwościami jakie daje lokalizacja w Vodicach.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 50
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone