Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
r3dips
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r3dips » 20.02.2014 11:06

Mikusiowa napisał(a):
r3dips napisał(a):No to będziemy w tej samej miejscowości :D
Apartamenty Antonio - Studio 2 na okres od 20.06.2014 do 11.07.2014 :hut:
Jedziemy tam po raz drugi :-)

ooo, to super - my będziemy do 10 lipca - może uda się spotkać
tylko, że z tego co widzę to Wy parka bez ogona, a my to staruszki z dwójką łobuzów :lol:

jak było za pierwszym razem?

sorry, że dopiero teraz odpisuję, ale dopiero zauważyłem ;)
Mieszkając pod tym samym dachem pewnie nie sposób będzie się nie spotkać ;) No my bez dzieci... ale wieczory w Chorwacji są dłuuugie i ciepłe, więc nic straconego ;)
Rok temu bardzo nam się podobało, dlatego też jedziemy w tym roku. Raczej nie zakładałem nigdy, że w to samo miejsce pojedziemy na wakacje, ale tam jest taki klimat, który nam odpowiada :)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.02.2014 12:08

bratek123 napisał(a):
Z napisał(a):Ja wyjeżdżam zawsze bardzo wcześnie ok.3 rano mam wtedy pusty wylot i przed siódmą jestem na granicy Polskiej a do Daria dojeżdżam ok. 17-18,byłem u Daria już trzy razy i zawsze w tym czasie się wyrabiałem.Na youtube masz nagrany dojazd do Daria kwater w Vodicach i Tribunj od tablicy Vodice

Podaj jaką trasą jeździsz do Daria jeżeli to nie jest tajemnicą :lol:

Jeżdżiłem kiedyś przez Cieszyn a teraz trasą przez ten niedokończony most a dalej standard czyli Mikulov(raz spałem) i dalej Graz,Maribor,Zagrzeb i autostrada do zjazdu Pirovac i kierunek Vodice a od tablicy Vodice poprowadzi Cię film na youtubie
Ryba007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryba007 » 24.02.2014 23:05

Witam

A czy ktoś z Was nocował w apartamentach Marijan u Daria?
Jak daleko jest do plaży, na mapie wydaje się, że spory kawałek.
Hepek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hepek » 26.02.2014 21:52

Witam

Prośba o namiary na dwa apartamenty z klimatyzacją dla dwóch rodzin ( 2+2 i 2+1 ) w Tribunj lub Vodice. Okres 02.08 - 09.08. Mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję
Andrzej
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 27.02.2014 10:01

Hepek napisał(a):Witam

Prośba o namiary na dwa apartamenty z klimatyzacją dla dwóch rodzin ( 2+2 i 2+1 ) w Tribunj lub Vodice. Okres 02.08 - 09.08. Mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję
Andrzej

Poza Dariem nikogo nie znam
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 27.02.2014 10:18

Z napisał(a):
Hepek napisał(a):Witam

Z góry dziękuję
Andrzej

Poza Dariem nikogo nie znam

Z tym, że nie wszędzie była klima
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 27.02.2014 14:58

Witam.

Moi drodzy, wystarczy w google wystukać "Dario Vodice" i wszystko jasne. Pisać po polsku i w takim też języku otrzymacie wyczerpującą odpowiedź.

Powodzenia
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 03.03.2014 08:23

Dario ma nowy obiekt z basenem w swojej ofercie,znajduje się w Srimie 100metrów od morza,ceny będą na jego stronie za kilka dni.
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 03.03.2014 23:05

Już jest cennik
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 09.03.2014 20:29

witam,
będzie ktoś z szanownych CROmaniaków u Biserki w Tribunj w terminie od 19-07 ??
ja wspólnie z drugą rodziną wybieramy się do App2 w terminie od 19-07 do 01-08

pozdr.
horas
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 10.03.2014 17:18

horas napisał(a):witam,
będzie ktoś z szanownych CROmaniaków u Biserki w Tribunj w terminie od 19-07 ??
ja wspólnie z drugą rodziną wybieramy się do App2 w terminie od 19-07 do 01-08

pozdr.
horas

od 12 do 26 będziemy:)
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 10.03.2014 19:06

@paulr

no to przez chwilę będziemy sąsiadami :)
który App macie ??
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 12.03.2014 17:49

horas napisał(a):@paulr

no to przez chwilę będziemy sąsiadami :)
który App macie ??

jedyny jaki był wolny w tym czasie nr 5:)
magmar
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magmar » 13.03.2014 11:15

Witam,
bardzo proszę o stronkę www i namiary do Dario Vodice. Mój kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam Croatomaniaków :) :papa:
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 13.03.2014 12:47

paulr napisał(a):jedyny jaki był wolny w tym czasie nr 5:)

no to w takim razie do zobaczyska :lol:

zróbcie rozeznanie, która plaża lepsza, gdzie najbliższy sklep z zimnym Karlovaćko i ogólnie co i jak ;)

nie wiedziałem że u Biserki jest App nr 5 ??
Ostatnio edytowano 13.03.2014 12:52 przez horas, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 49
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies