Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bartos79
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartos79 » 12.02.2014 10:16

horas napisał(a):
bartos79 napisał(a):Witam,
W tym roku wynajelismy apartamen Biserka w Tribunij przy współpracy z Dario :papa: . Czy ktos z forumowiczów był w tym apartamencie? Jeśli tak prosze o troche informacji o tym miejscu.

Hej,
My (dwie rodziny - 7 osób) też będziemy u Biserki od 20-07 do 01-08 :)
a Wy w jakim terminie jedziecie ??

Witaj,
My też jedziemy w dwie rodziny do apartamentów 1 i 4 ale w terminie 03/08 - 09/08 tak więc niestety miniemy się :(
Ale jeśli pozwolisz będziemy jeszcze w kontakcie w celu uzyskania informacji na "bieżąco" od Was podczas pobytu u Biserki - czy mozemy się tak umówić? :papa:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 12.02.2014 10:18

jara napisał(a):
horas napisał(a):
bartos79 napisał(a):Spędziliśmy tam 2 tygodnie we wrześniu ubiegłego roku. Wynajmowaliśmy studio (pokój + kuchnia) dla 2 osób. Wszystko w porządku, sympatyczna właścicielka, parking na co najmniej 4 auta, do plaży bristak ok 5-10 min, my gównie chodziliśmy na drugą plażę zamalin - ok 15 min.

Jak masz więcej pytań, to możesz wysłać wiadomość prywatną.

Która plaża jest godna polecenia ?? Pytam pod kątem 6 latka ;) i tłumów jak i dostępności do kafejek z zimnym Karlovaćko przy plaży :)

Za mariną w stronę Vodic. Drobne kamyki, łagodne zejście do wody, parę knajpek i ... sporo ludzi :lol:

i najlepsze kalmary w grill-barze
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 12.02.2014 10:53

bartos79 napisał(a):Witaj,
My też jedziemy w dwie rodziny do apartamentów 1 i 4 ale w terminie 03/08 - 09/08 tak więc niestety miniemy się :(
Ale jeśli pozwolisz będziemy jeszcze w kontakcie w celu uzyskania informacji na "bieżąco" od Was podczas pobytu u Biserki - czy mozemy się tak umówić? :papa:

nie widzę problemu 8)
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 12.02.2014 10:57

Z napisał(a):i najlepsze kalmary w grill-barze

świeżą rybkę kupię od rybaków ?? jak cenowo to wygląda ?? czy lepiej gdzieś w markecie ??
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 12.02.2014 13:04

ja kupowałem w Vodicach na bazarku lecz tanio to nie wychodzi-2,5kg dorad z łbami koło 240 kun
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 12.02.2014 13:05

ja kupowałem w Vodicach na bazarku lecz tanio to nie wychodzi-2,5kg dorad z łbami koło 240 kun, a na co Ci rybka zrób sobie pekę z jagnięciny
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 12.02.2014 13:08

Z napisał(a):ja kupowałem w Vodicach na bazarku lecz tanio to nie wychodzi-2,5kg dorad z łbami koło 240 kun, a na co Ci rybka zrób sobie pekę z jagnięciny

hmmm to jakieś ca 58 PLN/kg ...tanio nie jest...faktycznie...

pekę z jagnięciny ?? a cóż to ?? :lol: (smacznie brzmi)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 12.02.2014 16:33

drogo jak jasny gwint,peka to to coś na zdjęciach(ta zresztą robiona na moje urodziny u Daria),nie zdążyłem złapać ostrości i tylko kości zostały :D
IMG_6293.JPG
IMG_6294.JPG
DSC_0289.JPG

Na pekę to chętnie bym się do Daria wybrał w tym roku,widzę że Domingos będzie tam urzędowała pod koniec czerwca?
horas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horas » 13.02.2014 08:08

Z napisał(a):drogo jak jasny gwint,peka to to coś na zdjęciach(ta zresztą robiona na moje urodziny u Daria),nie zdążyłem złapać ostrości i tylko kości zostały :D
IMG_6293.JPG
IMG_6294.JPG
DSC_0289.JPG

Na pekę to chętnie bym się do Daria wybrał w tym roku,widzę że Domingos będzie tam urzędowała pod koniec czerwca?

wygląda zaje...fajnie :lol: i apetycznie :D
szkoda, że nie jesteśmy u Daria ....no ale nie było już wolnego miejsca w interesującym nas terminie i zdecydowaliśmy się na Tribunj 8)
Mikusiowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikusiowa » 13.02.2014 10:54

My będziemy u Biserki od 30 czerwca do 10 lipca.
Apartament nr 1 - był ktoś? jak z czystością u nich? ile tak naprawdę czasu idzie się do plaży?
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 16.02.2014 06:39

tez zarezerwowałem przez Dario apartament u Biserki od 12 lipca, jakiś ostatni w tym terminie został:) 1 raz sami jedziemy, wcześniej 2 razy z biura podróży:) może mi ktoś podać orientacyjny czas przejazdu od granicy z czechami (a1, cieszyn...) lub gdzieś ze słowacją:) Jadę ze sląska i zastanawiam się jak jechać, chyba że otworzą A1 w mszanej to z polski będę przynajmniej umiał znacznie szybciej uciec:)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 16.02.2014 09:48

paulr napisał(a):tez zarezerwowałem przez Dario apartament u Biserki od 12 lipca, jakiś ostatni w tym terminie został:) 1 raz sami jedziemy, wcześniej 2 razy z biura podróży:) może mi ktoś podać orientacyjny czas przejazdu od granicy z czechami (a1, cieszyn...) lub gdzieś ze słowacją:) Jadę ze sląska i zastanawiam się jak jechać, chyba że otworzą A1 w mszanej to z polski będę przynajmniej umiał znacznie szybciej uciec:)

Na to pytanie nikt Ci nie odpowie(liczy się styl jazdy), ja z Wa-wy do Daria w granicach 15-16godzin(jadę zawsze z małą przyczepką jednoosiową)
bratek123
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bratek123 » 16.02.2014 10:33

Z napisał(a):Na to pytanie nikt Ci nie odpowie(liczy się styl jazdy), ja z Wa-wy do Daria w granicach 15-16godzin(jadę zawsze z małą przyczepką jednoosiową)

Witaj. Czy możesz zdradzić jaką trasą jeździsz, bo my też będziemy jechać do Dario z Warszawy :D I o której godzinie zawsze startujesz z W-wy. :lol:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 16.02.2014 11:26

bratek123 napisał(a):
Z napisał(a):Na to pytanie nikt Ci nie odpowie(liczy się styl jazdy), ja z Wa-wy do Daria w granicach 15-16godzin(jadę zawsze z małą przyczepką jednoosiową)

Witaj. Czy możesz zdradzić jaką trasą jeździsz, bo my też będziemy jechać do Dario z Warszawy :D I o której godzinie zawsze startujesz z W-wy. :lol:

Ja wyjeżdżam zawsze bardzo wcześnie ok.3 rano mam wtedy pusty wylot i przed siódmą jestem na granicy Polskiej a do Daria dojeżdżam ok. 17-18,byłem u Daria już trzy razy i zawsze w tym czasie się wyrabiałem.Na youtube masz nagrany dojazd do Daria kwater w Vodicach i Tribunj od tablicy Vodice
bratek123
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bratek123 » 16.02.2014 16:10

Z napisał(a):Ja wyjeżdżam zawsze bardzo wcześnie ok.3 rano mam wtedy pusty wylot i przed siódmą jestem na granicy Polskiej a do Daria dojeżdżam ok. 17-18,byłem u Daria już trzy razy i zawsze w tym czasie się wyrabiałem.Na youtube masz nagrany dojazd do Daria kwater w Vodicach i Tribunj od tablicy Vodice

Podaj jaką trasą jeździsz do Daria jeżeli to nie jest tajemnicą :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 48
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone