napisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2013 22:53
paulr napisał(a):widzę że dużo osób dyskutuje o Apartamentach..pisałem tutaj na forum iż poszukujemy dla dość sporej grupki osób. 4 rodziny 2+2, 2+1, i 2 i 2 z niemowlakiem, oglądałem apartamenty Dario chyba 1 i 3 ten 1 dla tych bezdzietnych i niemowlak, a 3 co chyba jest 3+3+1 akurat dla 2+2 i 2+1, czy wiecie może jak jest z cenami..bo jakaś strona co znalazłem( w sumie jakieś przekierowanie FB) pokazuje że juz rezerwujemy na 2013 i ceny jak za 2013:) dzieci to dwie 7 latki i jeden 13 latek. Nie znalazłem również nic o dodatkowych opłatach typu klimatyczne czy klimatyzacja. napisałem do niego chyba przez FB poczekać oż odpowie czy wysłac tradycyjnego maila:)i pisać normalnie po polsku:) bo po chorwacku nie umiem ale można translatora:)
Wysłałem do cienie imeila z małą poradą , ale jak upierasz to na pisz do Zdenki , jej rodzina
ma apartament obok jej domu - ful wypas 80 euro za pół domu ( cała góra) , i tak: sala telewizyjna,trzy sypialnie, dwie łazienki , super taras , ogród, klima,dla Pań: Pralka ,zmywarka i wiele różnych gadzetów
których nie ma , albo są rzadko spotykane w apartamentach.Narka