Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 19.07.2010 06:59

zobacz tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D

tam sa 3 apartmany ale m.in. jest Podvrh 8)
viki
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) viki » 19.07.2010 23:06

Dzięki:)
Super zdjęcia!:)
Już się nie mogę doczekać wyjazdu..... a wyjeżdżamy ....13.08 (piątek hihiii)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 20.07.2010 19:49

spoko w Cro każdy dzień jest szczęśliwy 8)
st.anger
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) st.anger » 22.07.2010 12:26

Witam!
Mam pytanie,czy Dario pobiera zaliczkę przy rezerwacji??
art234
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) art234 » 22.07.2010 17:35

Do bocian77 i innych- to był nasz pierwszy wyjazd do CRO - jechaliśmy w 3 autka, 6 dorosłych i 5 dzieci - mieszkaliśmy w Tribunj - apartament na samej "górze" z przepięknym widokiem na morze - wstajesz i wiesz, że bedzie dobry dzień - mieszkaliśmy w nim w 4 dorosłych i 3 dzieci - miejsca full - do morza kamiennymi schodkami chwilunia - wybrzeże skaliste - ale miejsca zawsze było sporo obojętnie o której godzinie (trochę wkurzający Austryjacy i Czesi z pensjonatu Aurora - myśleli, że cała palaża do nich należy) - ale woda i widoki oraz cisza rekompensują w zupełności całoroczny trud pracy!!!!

Nie rozpisuje się w szczególach co i jak robiliśmy co było super-ale jeśli ktoś by chciał o coś zapytać to proszę chętnie odpowiem - pozdrawiam !

Uważam, że wybór apartamentów Podrvhr w Tribunj od Dario był strzałem w dziesiątkę i jeśli zdrowie oraz finanse pozwola wrócimy cała ekipa tam za rok - mówię za całą ekipę a nie wiem czy chcą ... hi,hi,hi - pewnie, że chcą !!!
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 24.07.2010 13:28

st.anger napisał(a):Witam!
Mam pytanie,czy Dario pobiera zaliczkę przy rezerwacji??

chyba gdzieś pisał mój małżonek ale odpisze :D pobiera chyba 20 %, ale wiemy tez że jak ktoś ma podbramkowa sytuację to zwraca 8)

art234 my tez wracamy w przyszłym roku - może Tribunj a może Vodice ale na pewno morze zwane Jadranem :D
art234
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) art234 » 24.07.2010 13:47

Taak jolamik wakacje w Tribunj lubVodice to "strzał w dziesiątkę" ... byliśmy w Slatine ... to już nie to samo co wspomniane wyżej miejscowości-ale tak jak pisałem każdy lubi co innego-cieszę sie, że mamy podobne zdanie-pozdrawiam!
bob.leccinum
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bob.leccinum » 25.07.2010 19:02

Byłem w Tribunj 3 lata temu, ale tylko chwilowo. w tym roku postanowiłem zatrzymać się na dłużej i szukam zakwaterowania dla 4 osób (2 sypialnie).
Termin przyjazdu planuję na 1 sierpnia, a może ktoś zna jeszcze inne namiary noclegowe. proszę o info na poniższy mail (fajnie by było z ceną za dobę)

oczywiście poproszę o fotki apartamentów oraz koszt dobowy. do szefa (z 1 postu w temacie) już napisałem. czekam na odpowiedź.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 28.07.2010 17:30

my bylismy tylko w tym jednym apartmanie w Tribunj nazywa sie "Podvrh" i zdjęcia znajdziesz i w linku kilka postów wyżej a zdjęcia innych apartmanów na stronie Dario... też gdzies na poczatku tematu podawałam no i musisz się z nim skontaktowac, może ma jakies wolne apartmany jeszcze 8) najlepiej chyba w tym wypadku o wolne apartmany zapytać smsem bo 1 sierpnia bliziutko, no i musisz miec na uwadze ze on pracuje wiec nie zawsze szybko odpowiada

a jesli nie tu to jest sporo tych apartmanów w Tribunj :)

pozdrav
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 02.08.2010 08:26

ja loguję się u Daria za niecałe 3 tygodnie. Jego winogrona będą już wielkości śliwek :D
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 04.08.2010 06:54

Pyciak jeszcze raz dzięki za namiary no i zazdraszczamy :twisted:
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 27.12.2010 21:57

jolamik napisał(a):Pyciak jeszcze raz dzięki za namiary no i zazdraszczamy :twisted:

Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku zycza.....
Dario Orlović
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 06.05.2011 12:28

czy w tym sezonie jedzie ktoś do tych apartmanów?
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 16.05.2011 08:24

Witam,my jedziemy do Antonio 14,06-24,06.Czy ktos wie co sie dzieje z Dario bo jakos na maile nie odpisuje i tak naprawde to nie jestem pewna czy dostal moja zaliczke:((
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 16.05.2011 14:06

Byłem w Tribunj w połowie czerwca 2010.
Jest dużo apartamentów na ul. Podvrh, większość 10m od morza.
Nad ul. Podvrh (odrobinę wyżej), jest drugi rząd apartamentów. Wszędzie blisko, miasteczko spokojne i ciche, do centrum 100 - 200m.
Dla mnie rewelacja.
Jedyny mankament, mało jest adresów apartamentów internecie
PZDR
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone