napisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2013 14:09
KDW napisał(a):SENIOR napisał(a):Na 14 dni raz była woda w miarę,pozostałe dni , jak było widać na plażach ( mało kto siedział w wodzie).
Możesz sprecyzować bo jadę niedługo, woda zimna, chłodna, nieprzyjemna, do wytrzymania ?
Może uściślij dokładniej w stopniach jak miałeś możliwość.
Cześć, w stopniach nie , ale w kościach tak.Po pierwsze po 5-10min czujesz w kościach ,po drugie dzieci
nie chciały się kąpać , nie tylko moje dzieci - wszystkie .Jakieś pojedyńcze jednostki lub na materacach.
W tej chwili u ZDENKI jest małżeństwo ze śląska ( nie wiem czy czytają to , ale pozdrawiam) przyjechali
w czwartek, zakwaterowani są na przeciwko mnie .Po przyjżdzie poszli sprawdzić wodę , mijaliśmy się
na schodach i kolega mnie zapytał : czy taka woda jest cały czas bo przyjechał z dziećmi PIERWSZY raz
na Chorwację , a woda jak w Bałtyku. W tym roku było wyjątkowo dużo polaków , w rozmowach
na plaży z naszymi rodakami wynikało ,że są zawiedzeni.Jak ktoś był już gdzieś w CRO to ma porównanie,nawet
słyszałem że kolor wody jest nie taki jak Cro,jest koloru "jeziorowatego" ,w południowej Dalmacji podziwia !!!! się
kolor turkusowy !!! Ogólnie jest ok , na plażę,widoki ,dla starszych osób , ale żeby popływać?Ja pływałem,ale krótko,dzieci z kamieni budowały jakieś "tamy" przy brzegu.