Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 13.08.2013 16:16

domingos napisał(a):Poprostu zadzwonic do Daria ,wedlug mnie te koncerty odbywają się na wyspie po lewej stronie ,2 lata temu zrobili tam betonowy podest ,a jesli nie to stojąc na parkingu przy moście powinno być słychać gdzie grają :)

Dokładnie z tarasu ap.2 w Antonio oglądaliśmy w zeszłym roku parę imprez na tej scenie
Karol.G
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol.G » 15.08.2013 11:52

Witam.
Wybieram się jutro czyli 16.08 w okolice Tribanj. Możecie mi podać namiary na niedrogie noclegi? Jakie są tam teraz ceny?
Pozdrawiam.
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 19.08.2013 08:46

W końcu dotarłem wczoraj do Vodic ,a w Tribunj codziennie kawka i piwko ,jak cos to służę pomocą
Póki co wolny jest apartament 5 osobowy z dwoma balkonami,widok na morze od 23.08 do 20.09
Z I C O
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z I C O » 19.08.2013 18:09

Witam od wczoraj jestem w Vodicach, po przyjeżdzie pewne problemy z apartamentem , ale o tym później. I wilekie mega wielkie podziękowania dla Daria, który pomógł z innym apartamentem. Dzięki Dario za pomoc. Pozdrawiam
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 19.08.2013 19:03

Z I C O napisał(a):Witam od wczoraj jestem w Vodicach, po przyjeżdzie pewne problemy z apartamentem , ale o tym później. I wilekie mega wielkie podziękowania dla Daria, który pomógł z innym apartamentem. Dzięki Dario za pomoc. Pozdrawiam

Ja również ślę pozdrowienia dla Daria i familii
smolsky
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smolsky » 20.08.2013 08:05

Hej ludziska
Można prosić namiary na apartamenty : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ? Interesuje mnie początek września (02-07). Wyczytałem tutaj, że jest jakaś strona jednakże linku ni widu ni słychu. Pozdrowienia!
mieszacz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieszacz » 20.08.2013 12:16

Proszę o zdjęcia i ceny do dario
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.08.2013 12:34

apartamenty-vodice-i-tribunj-dario-orlovic-strzal-w-10-t28810.html tutaj macie tylko zamiast końcówki ch powinno być info
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 20.08.2013 14:11

smolsky napisał(a):Hej ludziska
Można prosić namiary na apartamenty : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ? Interesuje mnie początek września (02-07). Wyczytałem tutaj, że jest jakaś strona jednakże linku ni widu ni słychu. Pozdrowienia!

nie ma nie ma trzeba poszukać

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

mieszacz napisał(a):Proszę o zdjęcia i ceny do dario

I może jeszcze frytki do tego ????

Link wklejany m.in. przez Bonara chyba już z 5 razy w tym temacie :

dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html#p1122773
smolsky
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smolsky » 20.08.2013 14:19

Super, dzięki!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2013 11:58

Witam! Wróciłem z Tribunj i ok,ładnie , czysto , jest co zobaczyć i wszędzie blisko ,ale ...
Jak wcześniej gdzieś czytałem że temperatura wody w Cro dzieli się na :do Splitu i od Splitu i się sprawdziło.
Na 14 dni raz była woda w miarę,pozostałe dni , jak było widać na plażach ( mało kto siedział w wodzie).
Nie jestem gołosłowny ,bo trochę z rodziną byliśmy rozczarowani , spakowaliśmy graty i pojechaliśmy
na stare śmieci do Omisia , i co woda super , dzieciaki nie chciały wychodzić z wody itd.
Podróż 130km w 1,5h , powtórzyliśmy taką wycieczkę trzy razy łącząc ją trochę ze zwiedzaniem po drodze .
Także zobaczyłem,dziękuję ale następnym razem startuję trochę dalej. Pozdr.
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 25.08.2013 12:20

SENIOR napisał(a):Na 14 dni raz była woda w miarę,pozostałe dni , jak było widać na plażach ( mało kto siedział w wodzie).

Możesz sprecyzować bo jadę niedługo, woda zimna, chłodna, nieprzyjemna, do wytrzymania ?

Może uściślij dokładniej w stopniach jak miałeś możliwość.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2013 14:09

KDW napisał(a):
SENIOR napisał(a):Na 14 dni raz była woda w miarę,pozostałe dni , jak było widać na plażach ( mało kto siedział w wodzie).

Możesz sprecyzować bo jadę niedługo, woda zimna, chłodna, nieprzyjemna, do wytrzymania ?

Może uściślij dokładniej w stopniach jak miałeś możliwość.

Cześć, w stopniach nie , ale w kościach tak.Po pierwsze po 5-10min czujesz w kościach ,po drugie dzieci
nie chciały się kąpać , nie tylko moje dzieci - wszystkie .Jakieś pojedyńcze jednostki lub na materacach.
W tej chwili u ZDENKI jest małżeństwo ze śląska ( nie wiem czy czytają to , ale pozdrawiam) przyjechali
w czwartek, zakwaterowani są na przeciwko mnie .Po przyjżdzie poszli sprawdzić wodę , mijaliśmy się
na schodach i kolega mnie zapytał : czy taka woda jest cały czas bo przyjechał z dziećmi PIERWSZY raz
na Chorwację , a woda jak w Bałtyku. W tym roku było wyjątkowo dużo polaków , w rozmowach
na plaży z naszymi rodakami wynikało ,że są zawiedzeni.Jak ktoś był już gdzieś w CRO to ma porównanie,nawet
słyszałem że kolor wody jest nie taki jak Cro,jest koloru "jeziorowatego" ,w południowej Dalmacji podziwia !!!! się
kolor turkusowy !!! Ogólnie jest ok , na plażę,widoki ,dla starszych osób , ale żeby popływać?Ja pływałem,ale krótko,dzieci z kamieni budowały jakieś "tamy" przy brzegu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2013 14:13

Znajomi w czwartek wracali z Tucepi ,jechali do domu,zadzwonili do mnie że wpadną na obiad do jakiejś
knajpy i se pogadamy. W momencie przyjazdu byłem na plaży i tam podjechali.Z dwóch samochodów
wyskoczyła piątka dzieciaków i pierwsze co zdobili do wody.Tak jak szybko pobiegli ,tak samo szybko wrócili .
Znajomi zbadali temp.wody swoimi girami i stwierdzili jednogłośnie ,że to jakieś nieporozumienie.Tylko raz była
woda w miarę , po wiatrach które wiały cały dzień , chyba jakieś prądy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2013 14:23

A w Omisiu , a konkretnie w Duće - woda bajka,chłopie bajka .Za każdym przyjazdem wypożyczaliśmy PEDALINĘ (rowerek wodny ze zjeżdalnią) , wypływaliśmy 20m w głąb i dzieciaki zjeżdzały,skakały itp.Nie mogłem ich wypędzić z wody, przyjeżdzaliśmy na 10 ,na plaży do 18 , raz pojechaliśmy po 16 żeby pooglądać Szybenik ,widoki super zdjęcia też itp.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 39
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone