Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 07.08.2013 09:32

basiulek napisał(a):Wiem że tak jest,na 100% :)

Według planu Tribunj plaża za mariną nazywa się Bristak. Oznaczyłem obie plaże zapałkami :D
Pozdrawiam z Tribunj. Idę na plażę Zamalin :D
Załączniki:
20130807_101815-1.jpg
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.08.2013 15:49

dasuch napisał(a):

Według planu Tribunj plaża za mariną nazywa się Bristak. Oznaczyłem obie plaże zapałkami :D

Super dzięki ,zazdroszczę tej wody, u nas dziś jest podobno cieplej niż w Afryce o 1 stopień I
czuję że mózg przylepił mi się do kory mózgowej :D ,ale wytrzymam jeszcze dwa dni. :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.08.2013 15:52

dasuch napisał(a):

Andrzej ma rację. Na zdjęciu zapałka po lewej oznacza plażę Zamalin, betonową.
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 07.08.2013 17:35

To w takim razie sorki za przemądrzanie się:) suma sumarum są plaże jest woda , piwko Karlovaco się leje i jest git.Za wszystkich wypoczywających i Tych co dopiero będą wypoczywać w Tribunj i wogóle w Chorwacji.Wasze zdrowie:)
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 07.08.2013 18:20

basiulek napisał(a):To w takim razie sorki za przemądrzanie się:)

Żadne przemądrzanie, zimne piwko w tym upale smakuje super, na zdrowie :D
sandomingo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 08.08.2013 08:48

Marina rozciąga się od plaży Bristak do centrum Tribunja. Zamalin jest po drugiej stronie, "za górką".
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 11.08.2013 07:52

Witam, wszystkich już z Tribunj :)
Miasteczko faktycznie jest piękne :) Pogoda nam trochę wczoraj szwankowała, ale dziś już zapowiada się piękny słoneczny dzień. Mam pytanie do bywalców Tribunj :) Dziś w miasteczku ma odbyć się jakiś koncert na trgu "Skver" , czy ktoś może mnie uświadomić gdzie to jest? :)
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 11.08.2013 07:57

Poniżej zamieszczam letni program Tribunj 2013, który udało mi się wczoraj sfotografować (może komuś się przyda). Cieszę się, że i nam uda się załapać na kilka atrakcji :)

Obrazek
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 11.08.2013 09:45

paulapat napisał(a):Poniżej zamieszczam letni program Tribunj 2013, który udało mi się wczoraj sfotografować (może komuś się przyda). Cieszę się, że i nam uda się załapać na kilka atrakcji :)

Obrazek

No rzeczywiście wszystko widać :roll:

Zrób jak możesz jeszcze raz wstawkę, ale w wyższej rozdzielczości :mrgreen:
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 11.08.2013 10:53

Tutaj nie widać, ale można zapisać zdjęcie na dysku i sobie powiększyć. Wtedy widać doskonale :)

Znalazłam też ten sam plan na stronie: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Tu już wszystko dobrze widać :)
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 12.08.2013 16:39

Witam już z Polski. Nasze wakacje już się skończyły,żal było wyjeżdżać z Chorwacji.My też załapaliśmy się na jedną z atrakcji a mianowicie wyścigi osiołków:) ba byłam nawet chyba w jakieś gazecie chorwackiej bo robili fotkę jak głaszczę z córką osiołka, niestety nie wiem w jakiej , a byłaby taka pamiątka ech :( Teraz rozkoszuję się miodem lawendowym,który mogę jeść łyżkami ,taki jest pyszny, znalazłam go dopiero w Zadarze. Czytam relacje z Waszych wojaży ,czuję jakbym nadal tam była,brakuje mi plaży ,przepysznych lodów w Tribunj ,pizzy z ośmiornicą,fig prosto z drzewa. Te wakacje na pewno zaliczę do najlepszych w życiu:)
paulapat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulapat » 13.08.2013 06:40

basiulek, a może ty będziesz wiedziała gdzie jest to miejsce w Tribunj - "Škver" square. Szukaliśmy koncertu, który miał się tam odbyć, ale szczerze mówiąc nie trafiliśmy. Większość wydarzeń jest w tym właśnie miejscu.
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 13.08.2013 09:58

Niestety nie wiem gdzie znajduje się ten skwer,ale zapytajcie Zdenkę ,powinna wam wytłumaczyć.My jak czekoś nie wiedzieliśmy to tak robiliśmy ,język angielski znamy słabo mimo to jakoś się dogadywaliśmy.Pokażcie jej program imprezy i mapkę Tribunj to pokaże w którą stronę iść. Pozdrawiam.
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 13.08.2013 13:19

Poprostu zadzwonic do Daria ,wedlug mnie te koncerty odbywają się na wyspie po lewej stronie ,2 lata temu zrobili tam betonowy podest ,a jesli nie to stojąc na parkingu przy moście powinno być słychać gdzie grają :)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 13.08.2013 16:10

Nie odpisywałem, bo to tak oczywiste, że tylko pozdrowię wypoczywających u Daria.

No i Ciebie "domingos", Ty cały czas w Vodicach?

Pozdrawiam :wink: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 38
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone