Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 05.08.2013 18:04

Przemyśl czy nie lepiej być w sobote rano ,przeważnie zmiany turnusowe są w soboty od godz 12 a to jednak środek sezonu ,moze być ciężko
Postaw auto na parkingu przy mostku i przejdz sie wzdłuż morza
Na tej wysepce raczej nic nie znajdziesz ,bardzo mało kwater
Ceny za 4+1 ok 60-70 euro w zależności od miejsca i standartu kwatery
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 10:21

basiulek napisał(a):Nie trzeba brać ani talerzy,misek ,garnków sztućców itp. bo tu wszystko jest (nawet dwie patelnie) Jest klima,lodówka z zamrażarką,są ściereczki i małe ręczniki,.Pościel też jest,ale uwaga u nas były tylko prześcieradła i koce nie było standardowych poszew na kołdry,nam to wystarcza i w nocy ani my ani dzieci nie marzniemy,poduszki są w poszwach. Woda w morzu dość ciepła,chłodna,orzeźwiająca,ale nie zimna.Koniecznie trzeba mnieć buty do wody,bo jednak są te jeżowce.Wrzuciłabym fotki ale zapomniałam kabel usb do aparatu.Generalnie wszystko wygląda jak na zdjęciach ze strony internetowej. Czego nie ma już pisałam może jak ktoś pić winko z kieliszów na wino to też nie ma. Jest stół cztery krzesła ,tego nie ma na zdjęciach,a na tarasie drugi stół i krzesła.Taras jest dość duży i widać nawet kawałek morza.

A jak woda w Tribunj , słyszałem że wyjątkowo w tym roku jest zimna, jakie macie wrażenie ?
sandomingo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 06.08.2013 10:25

Przez dwa tygodnie pobytu nie widziałem przy tej głównej ulicy nikogo z ogłoszeniem free apartman, także może być różnie
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 06.08.2013 13:01

Woda w Tribunj jest miejcami jak zupa,my chodzimy na plażę Bristak.Nasze dzieciaki trzeba siłą wyciagać z wody.Ale wczoraj poszliśmy kawałek dalej ok 10 m. i tam już chłodnniejsza woda była,zależy co kto lubi.My jesteśmy tu pierwszy raz i nie wiem jak było z wodą w zeszłym roku. Na plaże Zamalin nie chodzilismy ze względu na dzieci, i za daleko ,ale jaka woda tam jest to nie wiem. Tu jest naprawdę extra i żal wyjeżdżać jesze tylko 2 pełne dni :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 13:18

Dzięki , my wyjezdzamy w piątek , starsza córka doczytała gdzieś na forum ,że woda w tym roku
jest wyjątkowo zimna , stąd ten "strach"Dzięki za informację,pozdrawiamy z Polski .
PS. Plaża BRISTAK jest koło mariny , to ta ?
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 06.08.2013 13:59

Witam Senioru i wszysticki inni drodzie prijatciele :D
W poczontku lipca pare dnie woda byla zimna ( okolo 20-21 C), co raz kedie mamy takie duzy wiatr (BURA) morze sie zrobie zimno, ale po pare dnie juz jest fajne.
Tutaj jest link do temp. morza :lol:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Mam nadzieje ze w wrzesniu pogoda bedzie taka sama jak ostatnie pare lat i ze goscie ktori rezerwowali w wrzesniu tez sie bedziu opalac i kompac w cieplutkim Jadranu!
Pozdrawiam, Dario :papa:
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 06.08.2013 14:10

dario dalmacja napisał(a):Mam nadzieje ze w wrzesniu pogoda bedzie taka sama jak ostatnie pare lat i ze goscie ktori rezerwowali w wrzesniu tez sie bedziu opalac i kompac w cieplutkim Jadranu!

My też mamy taką nadzieję Dario my też, już odliczamy dni :mrgreen:

Vidimo se!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 14:41

dario dalmacja napisał(a):Witam Senioru i wszysticki inni drodzie prijatciele :D
W poczontku lipca pare dnie woda byla zimna ( okolo 20-21 C), co raz kedie mamy takie duzy wiatr (BURA) morze sie zrobie zimno, ale po pare dnie juz jest fajne.
Mam nadzieje ze w wrzesniu pogoda bedzie taka sama jak ostatnie pare lat i ze goscie ktori rezerwowali w wrzesniu tez sie bedziu opalac i kompac w cieplutkim Jadranu!

Dzięki za info, ja i moja rodzina jesteśmy mocniejsi od tego wiatru ( BURA ) i na pewno go przegonimy :D
PS.Dario , czy mogę być u Zdenki koło 8 rano ?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 06.08.2013 15:16

SENIOR napisał(a):
dario dalmacja napisał(a):Witam Senioru i wszysticki inni drodzie prijatciele :D

Dzięki za info, ja i moja rodzina jesteśmy mocniejsi od tego wiatru ( BURA ) i na pewno go przegonimy :D
PS.Dario , czy mogę być u Zdenki koło 8 rano ?

Koło 8 to bym nie próbował,Dario wstaje o 8 a goście wyjeżdżają o 11 i jeszcze trza apartament posprzątać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 18:40

Witaj "Z" Wiem 9-go mój apartament jest wolny ( przynajmniej na stronie Daria) stąd moje pytanie.
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 06.08.2013 19:48

Plaża Bristak to jest ta kamienisto-żwirkowa niedaleko Zdenki ok 100m. my tam chodzimy i jest fajnie.Można wypożyczyć leżak na cały dzień chyba20 kn. ja mam swój leżaczek więc nie wiem dokładnie. Koło mariny jest plaża zamalin.Jeżeli masz apartament Antonio to tam będzie bliżej,ale tam robi się szybko głęboko i chyba więcej jest jeżowców. My opuszczamy apartament 09.08 do 10.00 rano,doba tu się zaczyna od 14 -ej bo zanim tu posprzątają.My w Tribunj byliśmy o 9.00 a do apartamentu wprowadziliśmy się o 12-ej poprzedni lokatorzy jeszcze się pakowali,więc poszliśmy na wstępne oględzinyTribunj aby czas szybciej zleciał a potem odsypialiśmy podróż:)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 06.08.2013 20:08

SENIOR napisał(a):Witaj "Z" Wiem 9-go mój apartament jest wolny ( przynajmniej na stronie Daria) stąd moje pytanie.

Jeśli tak to ok. Dario zawsze na bieżąco ogarnia.
RS81
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RS81 » 06.08.2013 21:38

basiulek napisał(a):Plaża Bristak to jest ta kamienisto-żwirkowa niedaleko Zdenki ok 100m. my tam chodzimy i jest fajnie.Można wypożyczyć leżak na cały dzień chyba20 kn. ja mam swój leżaczek więc nie wiem dokładnie. Koło mariny jest plaża zamalin.Jeżeli masz apartament Antonio to tam będzie bliżej,ale tam robi się szybko głęboko i chyba więcej jest jeżowców. My opuszczamy apartament 09.08 do 10.00 rano,doba tu się zaczyna od 14 -ej bo zanim tu posprzątają.My w Tribunj byliśmy o 9.00 a do apartamentu wprowadziliśmy się o 12-ej poprzedni lokatorzy jeszcze się pakowali,więc poszliśmy na wstępne oględzinyTribunj aby czas szybciej zleciał a potem odsypialiśmy podróż:)

A oriętujesz się może czy Twój apartament jest wolny po twoim terminie?
Z góry dziękuje za informacje
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 07.08.2013 07:35

basiulek napisał(a):Plaża Bristak to jest ta kamienisto-żwirkowa niedaleko Zdenki ok 100m. Koło mariny jest plaża zamalin.
a nie odwrotnie? :D
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 07.08.2013 08:22

Wiem że tak jest,na 100% :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 37
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone