Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2013 10:17

basiulek napisał(a):A ja teraz właśnie mieszkam u Zdenki. Naprawdę super warunki.Weźcie czajnik bezprzewodowy bo tu nie ma,blender też się przyda.My grzejemy wodę na herbatkę, kawę w baniaczku,a reszta wszystko jest garnki sztuće szklanki itp. Ja mieszkam w apartamencie 2. jak są jakieś pytania to służe radą :)

I jak możesz napisać coś o wodzie , czy jest ciepła , czy zimna , czy mokra , czy cuś :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.08.2013 10:56

KDW napisał(a):Ośle mleko raczej stosuje się do produkcji drogich kremów, mydeł itp. A słyszałem też o wyjątkowym najdroższym Serbskim serze bodajże koło 1300 USD za jeden kilogram.

Więc mleko nie wiem może 300-400 USD ? Nie no chyba przesadzam porównuje proporcjonalnie z ceną sera :mrgreen:

Prawie trafiłeś z kwotą, tylko nie z walutą. :oczko_usmiech:
Litr mleka oślicy kosztuje 400 kun.

A ser jest faktycznie drogi >>> zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.08.2013 12:16

Osioł bardzo miłe zwierzę. Bardzo lubię te zwierzaczki.
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 02.08.2013 13:00

Janusz Bajcer napisał(a):
KDW napisał(a):Ośle mleko raczej stosuje się do produkcji drogich kremów, mydeł itp. A słyszałem też o wyjątkowym najdroższym Serbskim serze bodajże koło 1300 USD za jeden kilogram.

Więc mleko nie wiem może 300-400 USD ? Nie no chyba przesadzam porównuje proporcjonalnie z ceną sera :mrgreen:

Prawie trafiłeś z kwotą, tylko nie z walutą. :oczko_usmiech:
Litr mleka oślicy kosztuje 400 kun.

A ser jest faktycznie drogi >>> zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jak taki ser za 1kg kosztuje ponad 1000 EU to chyba się go tylko wącha no nie ?? :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.08.2013 13:12

Djoković pewnie wącha i zajada :lol: i może dlatego gra dobrze w tenisa :oczko_usmiech: :?:
basiulek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiulek » 02.08.2013 17:33

Nie trzeba brać ani talerzy,misek ,garnków sztućców itp. bo tu wszystko jest (nawet dwie patelnie) Jest klima,lodówka z zamrażarką,są ściereczki i małe ręczniki,.Pościel też jest,ale uwaga u nas były tylko prześcieradła i koce nie było standardowych poszew na kołdry,nam to wystarcza i w nocy ani my ani dzieci nie marzniemy,poduszki są w poszwach. Woda w morzu dość ciepła,chłodna,orzeźwiająca,ale nie zimna.Koniecznie trzeba mnieć buty do wody,bo jednak są te jeżowce.Wrzuciłabym fotki ale zapomniałam kabel usb do aparatu.Generalnie wszystko wygląda jak na zdjęciach ze strony internetowej. Czego nie ma już pisałam może jak ktoś pić winko z kieliszów na wino to też nie ma. Jest stół cztery krzesła ,tego nie ma na zdjęciach,a na tarasie drugi stół i krzesła.Taras jest dość duży i widać nawet kawałek morza.
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 02.08.2013 18:21

W sumie to w Chorwacji potrzebne jest najbardziej EURO :mrgreen:

Dzisiaj przyszły z Allegro 3 pary butów do wody za całe 80zł, poprzednie się rozpadły :roll:
malony
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malony » 02.08.2013 19:41

Czesc czy moge prosic rowniez o te namiary
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z gory dziekuje
pozdr

andy_n napisał(a):Namiary do osób, które o nie prosiły, wysłane.

Mam nadzieję, że Dario rzeczywiście nie będzie miał nic przeciwko. Myślę, że najważniejsze to wspólna promocja Tribunja :hut:
malony
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malony » 02.08.2013 19:42

Czy moge prosic o te namiary
z gory dziekuje
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

andy_n napisał(a):Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Tribunj. Był to nasz trzeci raz w CRO, ale pierwszy tak bardzo udany :-)
Obiecuję, że napiszę relację z tego wyjazdu. Przy okazji zapraszam do mojej pierwszej relacji z Draśnic.

Jednak już teraz na gorąco chciałbym wszystkim polecić nasz Apartament.
Dla naszej rodziny 2+2 mieliśmy do dyspozycji: duży salon z kuchnią, dwie oddzielne sypialnie, łazienkę.
Kompletnie wyposażony. Gospodarze zadbali o każdy, najmniejszy szczegół. Były wszystkie potrzebne talerze, sztućce, kieliszki, kieliszeczki, szklaneczki, lampki do wina, kubeczki, filiżaneczki, super noże i czego tylko dusza zapragnie.
W kuchni mieliśmy do dyspozycji również piekarnik i zmywarkę. Zadbano nawet o gratisowe kostki do zmywarki.
Łazienka też super. Duża, przestronna z obszerną kabina prysznicową. Wszystko na armaturze Grohe.
Sorki, że rzucam nazwami firm, ale dzięki temu mogę oddać pieczołowitość i zaangażowanie gospodarzy.

Jakby tego było mało, to dzięki gospodarzom udało nam się poznać na nowo Chorwację. Tylko przegadanych wieczorów to nie pamiętam.

Obiecuję, że temat rozwinę w mojej relacji z Tribunj.

Jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę podesłać namiary.
tobias
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tobias » 02.08.2013 19:48

Witam

proszę o kilka fotek i może jakieś info o cenach noclegów:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2013 20:11

KDW napisał(a):W sumie to w Chorwacji potrzebne jest najbardziej EURO :mrgreen:

Dzisiaj przyszły z Allegro 3 pary butów do wody za całe 80zł, poprzednie się rozpadły :roll:

Super ,dobrze że o tym piszesz na forum , pół Polski na to czekało , musisz koniecznie przemyśleć zakup szampana , polecem Don Perii Don
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 02.08.2013 20:46

SENIOR napisał(a):

Super ,dobrze że o tym piszesz na forum , pół Polski na to czekało , musisz koniecznie przemyśleć zakup szampana , polecem Don Perii Don

głównie chodziło mi o zabranie euro, a o butach napisałem bo jaram się z dnia na dzień coraz bardziej już nie mogę doczekać się urlopu odliczam jak więzień odsiadkę :P Ach ta Cro zakochałem się i co zrobić :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2013 13:01

KDW napisał(a):
SENIOR napisał(a):

głównie chodziło mi o zabranie euro, a o butach napisałem bo jaram się z dnia na dzień coraz bardziej już nie mogę doczekać się urlopu odliczam jak więzień odsiadkę :P Ach ta Cro zakochałem się i co zrobić :mrgreen:

Przepraszam ,że jestem uszczypliwy , ale chyba przez te nerwy , też odliczam jak psychol kiedy wyjdzie
na wolność , zostało mi 6 dni. :D
RS81
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RS81 » 05.08.2013 14:10

Witam
Planuje być w Tribunj lub okolicach w piątek 9.08 nad ranem.
Jade w ciemnio i mam pytanie czy znajde jakieś kwatery dla 5 osób (4 dorośłe + 4,5 latek) ?
Jakie są średnie ceny kwater ?
Bede wdzięczny za wszelkie informacje lub namiary.
Pozdrawiam
gaardian
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaardian » 05.08.2013 17:56

RS81 napisał(a):Witam
Planuje być w Tribunj lub okolicach w piątek 9.08 nad ranem.
Jade w ciemnio i mam pytanie czy znajde jakieś kwatery dla 5 osób (4 dorośłe + 4,5 latek) ?
Jakie są średnie ceny kwater ?
Bede wdzięczny za wszelkie informacje lub namiary.
Pozdrawiam

Gwarancji nikt nie da... Natomiast jeśli już tam będziesz to przy drodze wyjazdowej na Szybenik/Vodice widziałem dość długo kartkę " free apartman 20 euro" lecz nie mam pojęcia ilu osobowy i jak wyposażony. Jest to peryferyjna część miejscowości więc chyba tam największe szanse. W centrum, a tam mieszkałem (angela - Dario) nic mi się w oczy nie rzuciło. Nasz apartman kosztował po negocjacjach 76 euro / doba - 4 dorosłych i 2 dzieciaków - 2 sypialnie,2 łazienki,living room, kuchnia,klima,super taras i widok na morze w samym centrum. Byliśmy w pierwsze połowie lipca. Woda w morzu pizgata :)
Ostatnio edytowano 05.08.2013 18:11 przez gaardian, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 36
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone